+1 yılBen 97’liyim, eski sevgilim 87’liydi. Harika bir uyumumuz vardı, her anlamda. Harika bir cinsel hayal, harika bir sosyal hayat , harika bir ilişki. Ama mental açıdan beni çok yordu çünkü yaşından ve yaşadıklarından dolayı o da çok yorgundu. Tek bakış açısı asla cinsellik değildi, hatta bu tarz erkekler daha seçici olur çünkü çok fazla kadınla yaşamış olur. O yüzden çok daha olgun, düşünceli ve anlayışlı olurlar. Ancak yorulursun hemde çok.
22 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Ama ben yormam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani nişanlısı varmış üstelik sence nasıl bakar düşün bakalım. sen ne kadar çekici ve seksi geliyoorsun nasıl giyinirsin mesela hangi açıdan seni izliyor bakıyor bunları bilmek gerek
014 Yorumla
Soran+1 yılİş yerinde siyah giyiniyoruz dar oluyor giydiklerim ve bazen beni süzerken görüyorum onu. 3 ay falan oldu
Cevap sahibi+1 yılhımmmm iş yeri nasıl bir yer. senin boy kilo kaç. yani süzerken yakaladıysan nyet biraz farklı yönde anlamış olman lazım kadınlık iç güdüsü ile. yaş kaç
Soran+1 yılE soruda yazmışım doğum tarihlerini zaten, hala yaşımı soruyorsun :D 172yim, 69 kilo
Cevap sahibi+1 yılnasıl dar elbiseler giyiyorsun kot mu tayt falan mı yoksa elbiseler nasılken dha çok süzüyor seni
Soran+1 yılHer gün aynı şeyi giyiyorum. Iş yerinin tişörtü, siyah dar kumaş pantolon
Cevap sahibi+1 yılboy var biraz da fiziğin düzgün gibiyse hele dar kumaş ise baştan aşağı seni süzüyordur sen görmediğinde veya ona arkanı döndüğünde. sakın aşık olup veya hoşlanmaya başlama mesafeli dur aman diyim. yani senin olgun fantezin varsa bilemem tabi. sen hoşlanıyor musun ondan
Soran+1 yılŞimdi buraya yazsam beni siteden atarlar ama kurduğum hayalleri biiir bilsen onunla. Hayatında biri olduğunu öğrendiğimde bile hislerim değişmedi, ona duyduğum istek değişmedi
Cevap sahibi+1 yılne gibi hayallerin var fantezilerini merak ettim özelden sorun olmayacaksa anlatır mısın
Cevap sahibi+1 yılseni etkileyen ne oldu onda mesela tarif eder misin
Soran+1 yılGizliden çıkarsan yazarım
Cevap sahibi+1 yılburalardaysan çıkayım gizliden ses ver :)
Soran+1 yılBurdayım
Cevap sahibi+1 yılaçtım o zaman
Soran+1 yılAç bakalım
Ben yaş olayına takılmam. Takılanları da anlamam. Toplum kafasıyla hareket etme. Çoğunlukla örümcek zihniyetler çıkar.
00 YorumlaOlabilir neden olmasın benim
37 yaşında sevgilim oldu,00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlur , hatta adına da sübyancı denir
01 Yorumla
Soran+1 yılSübyancı? Yaşlara bakınca pek öyle gibi durmuyor
+1 yılcinsellik ağırlıklı olur
10 YorumlaYani tabiki cinsellik olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamamen cinsellik aşk olamaz mümkün değil bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılCok yuksek oran o sekilde cunku
Soran+1 yılAdamın nişanlısı var, kızla fotoğraf falan atıyor ama bana bakmaya devam ediyor kaç aydır...
Cevap sahibi+1 yılBirkere bu ahlak disi birsey nisanlisi varken sana bakmasi ilgi duymasi cok yanlis sen buna bakarak bile ne kadar yanlis bisi oldugunu gormelisin
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olabilir.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler