Eşimle vajinismus problemim nedeniyle seks yapamıyorum kayinbabam kadindogum uzmanı annesi de pratisyen bugün yarım gün çalıştılar iş çıkışı bize yemeğe geleceklerini söyledi eşim bende bugün çalışmıyordum çok güzel bir masa hazirladim yedik içtik sonra annesi ile kocam bı yolunu bulup beni kayın babamla salonda bıraktılar ve malum konuyu konuşmaya maruz bırakıldım bu durumdan çok rahatsız oldum az kalsın dışarda bekleme kararı almışlardı güç bela gitmelerine ikna ettim şu an eşimle konusmuyorum bu duruma maruz birakilmam normal mi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Degil cok sacma evet bir doktor ok ama bu kbaba olmamaliydi
çok kötü bi duruma maruz bırakılmışsın. daha da 10 günlük evlisin. eşimin bu problemini ikimiz 30 günde atlattık. eşin de sana sabretmeliydi
adam seninle kayınbaba olarak değil işin uzmanı olarak konuşmuş.
Bilimde utanma olmaz. Bir sorundır ve çözümü doktordur. Yoksa evliliğin bitecek. Şunu belirtebilirsiniz. Siz olmayın ama başka bir doktora gideyim.
İlginç olmuş konuşa bildiniz mi bari?
Kayınbabamla mi konuştuk ağladım gene kurtulamadim
Anladım da meseleye nasıl girdiniz merak ettim. ama gizlidesin.!
Ya yukarda anlattım yemek yediler çay icilecegi zaman eşim ve annesi orta odaya geçtiler biz kayınbabamla salonda kaldik evlilik nasıl gidiyor felan dedi bende iyi felan dedim evliliğin temel taşı olan cinsel yaşamda durumlar nasıl dedi zaten ondan sonrada ben ispiyonlandigimi anlayınca ağladım
Anlata bildin mi peki? neden oldu geçmişinde cinsel yönden bir korku mu yaşadın kötü anlatımlar mı duydun? ne idi seni etkileyen kayın baban bu yönden yaklaştı mı sana?
Evet herşeyi konuştuk ama geçmişte bir şey de yaşamadım sadece yapmak istemedim o kadar
Hatırlamaya çalış seni korkutan bir şey yaşamışındır bir filim sahnesi bile ya da ailelerde kadınlar arasında ki konuşma bile bilinç altına etki etmiştir. ondan sana gizlisin dedim.
Ezzaneden lokol anestezi sprey var onu kullanacaksınız siz ıslanlıktan sonra eşiniz size yardımcı olacaktır detaylı bilgi için melekler mekanı
Cok anormal. Koy tavrini
Ne yapacağımı da bilemedim cidden beynim durdu
Yani adam doktor diye, baska doktor mu yokmus. Onun ailedeki rolu doktorluk olmadigi gibi, bu mahrem bir konu. Ne kadar kizsan haklisin, cok kirici. Mesafelen, hatasini anlayip o alttan alsin ki bidaha boyle sacmalamasin
Zor bi durum ne dedi kayınbaban
Evliliğin yapı taşlarından biri olan cinsel hayatınızda her şey yolunda mı dedi 🙈yerin dibine sokup sokup geri çekildim adeta o çok nazik ve kibar konuştu ama ben kendimi ispiyonlanmis hissettim ve ağladım
Ama bence yanlış
Bencede
Yuh mi bide çarşaf isteselerdi?
Cok kötü hissediyorum şu an kendimi bu nasıl böyle oldu hala inanamiyorum
kocana sonsuz trip yapma hakkı doğmuş bence sana o derece bni ömür gider yani
Bencede çok kirginim
yaşlar kaç bu arada yaşlarınız ufak mı?
Ben 25 o 30
çok küçük olsan belki bu cüreti haksız olarak buşlabilirler diycem ama
eşin bu konuda sabırlı mı peki
Değilmiş demekki
Hekimle konuşuyorsun böyle bak
doktor ama ne deolsa akraba bence sacma olmus
Kesinlikle değil aşırı anormal
sen de başka doktora git ne uzatıyorsun be adam
Kıstırıldım adeta
çünkü doktora gitmemek için inat etmişsin kocanda babasına güvenmiş sıkıntı yok bu işte utanma yani
Aglattilar ama beni çok rencide oldum kendimi lisede hocaya ispiyonlanmis ergen gibi hissettim
olmaz bir şey takılma takma
Söz verdirdi bana gitmeden önce yapacağım diye şimdi iğrendim bu hareketinden sonra ondan hiç yapasim gelmiyor
bir şey olmaz
Konuştun mu peki
Bence değil
Bencede
İnsanların birilerini iyilestirirken daha kötü yapması
Ağladım çok utandım zaten bi gariptiler yemek boyunca hiç kimse konuşmadı çay getirdim anası ile oğlu kayboldu ortadan bende neye uğradığımi anlayamadım
Anlıyorum zor bir durum maalesef
Şimdi kusum konuşmuyorum
Alır belki gönlünü
İstemem yerin dibine girdim
Nereye kadar kus kalabilirsin ki
Bilmiyorum
Aynı seyin sana yapıldığı dusun
Tepki konusunda net olurdum
Neden öyle oldu ki
Yapamıyordum on günlük evliyim
Neyi yapamiyon
seks