2 buçuk senem, emeklerim... Çok sevdim. Üniversite de tanıştık 1 yıl yakın 1 yıl da uzaktan o İstanbul da yaşıyor ben bursa. Kavga ettik. Hassas olduğum konuda kavga çıktı. Karma spor salonuna gidiyordu kıskanıyordum. Akşam kız yok diye akşam gitmeye söz vermişti. Bi gün gündüz aniden spora gitti. Normalde salondayken yazardı o gün yazmadı. Şüphe ettim. Çirkin sözler dedim. Aldatıyor musun falan ikinizi de bulucam falan dedim. Ama çok hassas olduğum konuydu ve sinirden dedim. Sonra sosyal medya dan resimleri falan sildi. Bitti dedi. Dün Bursa dan kalktım İstanbula gittim. Belki düzelir diye. 15 20 dk konuştuk. Bitti dedi. Çektim gittim yanından arkamdan gelmedi. Sonra aradı ve seni görüyorum çek git artık dedi. O yolu göz yaşları içinde geldim. Sadece yolda ağladım. Canım çok yanıyor. Emek verdim uğraştım didindim hediyelerimi çöpe attığını söylüyor. Kalbim acıyor... 2 saat yolu göz yaşları içinde geldim annemle tanışıyordu çok kez evime geldi. Ben tüm ailesini tanıyorum. Ayrıldı benden canım yanıyor. İlk sevgilisi benim ve ilk cinsellik benimle yaşadı. Sizce döner mi bambaşka biri olup canım acıyor
Erkek arkadaşım tarafından terk edildim, canım acıyor. Ben ne yapacağım?
Her ne konuda olursa olsun dengeyi hayatına uygula. Verdiğin emek kadar emek vermiyorsa onu bırak. Senin sevgi anlayışında aynı şekilde aşırıya kaçıyor. Başka bir insana bu kadar bağımlı olmak normal değil. Seviyorum derken gereksiz kıskançlıklar yapmışsın doğal olarak karşı tarafa bunaltmış bu durum. Oda hatalı senin sevgini ve ilgini kullanmış. Umarım ikinizde ders alıp bu hataları tekrar yapmazsınız
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Az önce bana seni istemiyorum kızım bırak peşimi yazdı. Hiç bu tarz konuşmazdı. Canım çok yanıyor ya