Memelerim ciddi anlamda küçükler yani şöyle diyeyim 11-12 yaşlarında kızların yeni yeni şekil almaya başlar ya o şekil arası açık ve çatal çıkmıyor hiçbir şekilde yarim atletle geziyorum bu sitede de herkes farklı bir yorum yapıyor kimi sorun olmaz diyor kimi de çatal yok estetiklik yok erkek gibi düz duvar nefsimiz uyanmıyor diyor bu çok büyük bir sorun mu cinsellikte yatınca zaten bildiğiniz dümdüz oluyor kızlığımdan utanıyorum kendimi kadınsı hissedemiyorum :( ilk gece bi şaşırma veya soğuma olur mu bu yüzden bana soğuk davranır mı diye de korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam. Evet göğüsler cinsellikte gerçekten fazlasıyla önemli. Çünkü insan arzulanmak için kendini seksi hissetmeli veya arzulamak için. Ancak illa ki göğüs küçük diye seksi olmayacak halin yok. Bunu şu an da kafana takma ileride partnerin sana göğüslerin beni etkilemiyor derse silikon taktırırsın. Önemli olan partnerini mutlu etmek sonuçta. Bunlar aşılacak kolay şeyler. Kafanı yorma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla bunları kafana takma. Senin için üzücü gibi gözüksede yapacağın bişey yok. Şimdi sevdin birini evlendin. Bir baktın? 20 cm penis beklerken 10 cm çıktı. Ne yapıcan. Adam ne yapsın. Yani allah vergisi bu. İnsanları olduğu gibi sevmek lazım.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimin ne dediğinin bir önemi yok. Sen kendinle barışık olduğun sürece senin hayatına girecek kişinin önceliği göğsün olmamalı. Buna da dikkat ettiğin sürece sorun yaşamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni sen olduğun için seven bi insanla olursan böyle dertlerin kalmaz. Ayrıca küçük göğüsler uyarılmaya daha müsait olur. Kafana takma sorun edilecek bi şey değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
37Cevap
Ne alaka ya sizde wallahi alemsiniz
Erkekler kızların goguslerine mi aşık olur ya da bedenine mi aşık olur sever evlenmek ister , erkek bı kadının kalbini sever , yüreğini sever ve evlenir ,00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Ya kadını kadın yapan göğüsleri değil ki. Ayrıca küçük göğüsler daha estetik duruyor bana göre bu yüzden negatif bir şey söyleyemem sana
02 Yorumla
Soran+1 yılAma soruda bahsettiğim kadar küçük
- +1 yıl
Nolmuş? Bedenin de inceyse eğer tam benim hoşuma giden tipte bir vücuda sahipsin demektir. Yanlış anlama ince bel demiyorum 😅 Ama dediğim gibi ben kendi açımdan beğendiğim için negatif konuşamam şu an. Sadece beğendiğimi söyleyebilirim. Senin üzerinde ne kadar etkisi olur onu bilemem
+1 yılBüyük göğüslere ilgisi olan bir erkekle yatmadığın sürece problem olmaz.
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme büyütürler onları sevdikçe okşadıkça öptükçe buyur onlar sen hiç merak etme tasarlama zamanla gelişir o hat ol daha yaşın genç
00 Yorumla
+1 yılİnsanları olduğu gibi sevmek gerek. Göğüs büyüklüğü, penis boyu vb şeyler insanin elinde olan şeyler değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBrn kucuklerden cok hoslanirim canim sen ona nakarsan komin nasil seveceyine bilemzsin buyuk sevmeyende var nolacak
00 Yorumla
+1 yılOlmaz bu kadar dert etme, eşin olanla yetinirse onlarla da zevk almayı bilir zaten, küçük göğüslerin zevki de ayrıdır bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yasin 17-18 dur daha onlar buyur merak etme evlilik konusunda da eksikligini toto ve cilceyle kaparsin yani evet onemli ama vazgecilmez degil
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum nasıl bisey görmedigim icin ama oakdar önemli degil bence gögüs kücüklügü varsa tmmdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet baya bir sıkıntı sevişip onlarla oynarken görüntüsü hoş olmuyor
00 Yorumla Hiç bir önemi yok, bunu düşünüp üzme kendini, anlayışlı ve seni seven biri önemsemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBebiş tamamen kocanın zevkine bağlı. Ufak seven de var yani. Mesela ben ufak seviyorum dudaklarımla emmek ağzıma almak felan mandalina kadar olsa yeter yani
00 YorumlaBenim için önemli kadını kadın yapan
Önemli unsurlardan emmesini falan
Seviyorım ben ondan 😂00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGöğsünün büyüklüğü küçüklüğü önemli değil canım cinsellikte göğüse önem verilmez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Asla.. Kadınları memesi büyük küçük kalçası küçük büyük diye ayırmak hayatımda duyduğum en saçma şey.
00 YorumlaMemenin bir önemi var tabiki de ama çok önemi yok erkekler vajina görsün yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi çok kız var ya genetik bu yapacak bişi yok belki seninkide ilerde büyür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük meme daha iyi emmesi cok iyi olyo emzik gibi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. evlenmeden önce kıyafetin küçük olduğu belli olur zaten bunu bilerek kabul ediyor seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye bu kadar küçük ya senin göğüslerin
04 Yorumla- +1 yıl
Ya takma böyle şeyleri kendininle barışık ol!
Soran+1 yılGenetik sanırım bilmiyorum ayrıca da öyle bir sordun ki sanki bunu ben kendim seçmişim gibi jdjd
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
İşte kendini bunun için üzme sanki seni beğenmiyenlerin hiç kusuru yokmuş.
+1 yılOnu evlencegin adamla konuş ya
02 Yorumla
Soran+1 yılDış görünüşe önem veren insan bunu sorun edebilir
- +1 yıl
Ederse sende uzaklaş
Düzelir takma kilo al
03 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan ciddi ilişki için konuştuğum biriyle bile görüşmeyi kestim bu konu yüzünden çocuk bir de baya yakışıklıydı bu şekilde beni istemezdi zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yıl(bkz: Elvin Levinler)
10 Yorumla
+1 yılSeven adam bunu dert etmez merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Vajinan güzelse bu açığı kapatır
00 YorumlaEn azından ele gelmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılTamamen kişiye özel bir soru bence
00 YorumlaSilikon taktr gayet sağlıklı
00 Yorumlabir şey derdim ama nys.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkek için önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence göğüsler önemli fındık meme sevmem ben
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyürler evlenince. Küçük daha tatli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. seven insan seni öyle kabul eder merak etme
00 YorumlaDuruşu önemli bence ama küçük sevende vardır
00 YorumlaMeme yok desek daha doğru olur bu durum için
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle çok mu kötü
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence önemsiz
07 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle çok güzel bir kız olsam yine neyse de öyle aşırı güzel bir yüzüm de yok eğer olsaydı bu eksikliği tipimle tolere edebilirdim belki
- +1 yıl
Bazı kadınlar fiziksel olarak güzeldir göğüsler küçük olsada senide görmeden bir şey yazmak zor.
Soran+1 yılYa küçük göğüs diyorum ama soruda bahsettiğim kadar küçük yani
Soran+1 yılÖyle normal küçüklükte değil sanaldan ciddi ilişki için görüştüğüm biriyle bile bu konu yüzünden görüşmeyi kestim çocuk bir de baya yakışıklıydı bu şekilde beni istemezdi
- +1 yıl
İstemeyeceğini bilemezsin ki senin kalbini seven göğsüne bakmaz zaten.. bu konuya çok takılmamalısın.
Soran+1 yılÇok güzel veya çok yakışıklı insanların önceliği dış görünüş olur her zaman
- +1 yıl
Belkide kendine haksızlık ediyorsun dış görünüş anlamında
+1 yılbazıları küçük seviyo
14 Yorumla- +1 yıl
@Çikopit tüh benimkiler büyük
- +1 yıl
Görmesi lazımmış nendnxx
+1 yılDegil
00 YorumlaUfak göğüs sıkı kalça candır gerisi
00 Yorumla
+1 yılben de küçük seviyorum
00 Yorumla
+1 yılO zaman silikon şart
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılMeme candır
00 Yorumla
+1 yılNasıl
01 Yorumla
+1 yılBen önem veriyorum.
00 YorumlaBenim için önemli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi