Soft başlayım harda devam etmenin tadı başka bence sizler 🤷
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılyahu şu sevişme öncesi sonrası olayını artık bir öğrenin allah aşkına. tüm kadınlar bu ön sevişme meselesinin yanlış anlaşılmasından dolayı mağdur. yahu ülkenin %80 kadınlar bakire iken boşalırken evlenince boşalamıyor. bu ön sevişme saçmalığını bırakın esas ön sevişme nedir. sevişme kelimeinin başındaki "ÖN" kavramı nedir
yahu hiç nbilmiyorsanız türkçe gramerinizi geliştirin. kendi dilini bilmeyen bir ırk tek biz varız yahu biraz utanın be
yahu bir eylemin başına ÖN kavramı geliyorsa bunun ortası ve sonu kavramı olmaz mı
vallahi bana kafa yedireceksiniz bu kadar saçmalık olmaz yahu
ulan cinselliğin aslı sevişmedir. ilk temastan sona kadar sevişmedir. içinde ilişki yaşanır yaşanmaz önemi yok. ilişki yaşanacaksa da sevişme bitmez devam eder.
bu nedir yahu
şu s i k t i ğ i m i n filmlerini allah aşkına gerçek sanmayın yahu. bu kdatr beyinsiz mi bu millet.
o filmler gerçek değil. erkeklerin egolarını okşamak için çekilmiş acrobatic ve showswx.
ulan orjinal filmlerde bile attention uyarısı var
der ki bu filmler yetişkinlerin eğlenmesi için çekilmiştir. görüdüklerinizi asla uygulamayın sağlık açısından önerilmez der.
yahu biraz akıl akıl akıl akıl akıl akıl212 Yorumla- +1 yıl
Ön diye bir kelime kullanmadığım dışında sıkıntı yok derdiniz vardı gazı bende çıkardınız sizde biraz uslup çalışın derim 🤞
- +1 yıl
yok arkadaşım bu gün defalarca bu konu soruldu
mesela şu sorudan ne anlarsınız
ön sevişme mi ilişki mi zevkli
sen bundan ne anlarsın
ayrıca ben buradki kadınlarla görüşüyorum. bekarken mastürbasyon ile boşalan kadın evlenince boşalamıyor
işin b o k tan tarafı kendinde kusur arıyor
yahu sende sorun yok diyorm.
sonra meseleyi anlatıyor. bir bakıyorum biraz öpüşüp koklaşıp sonra ver yansin sadece pata küte gir çık işlemi
ben bu nedenle patladım. uzun süreniin birikimi - +1 yıl
Beni ilgilendirmez patlamanız gereken kimse ona patlayınız..
- +1 yıl
hanımefendi siz buradaki paylaşımların anlamını bilmiyorsunuz galiba
burada bir sorudan faydalanıp tüm topluma seslenilir
zaten senin gibi algısızlar yüzünden aynı sorular soruluyor hep
halbuki senin gibi tepki vermesler. ve aynı anlayışta olmasalar bir sorudan herkes cevabını alır.
ben topluma seslenirim
yahu senin anlayışın kötü. değiştir.
aynı soruyu yüzlerce kez soruluyor. yahu kişiye göre değişmeyen sorular süreki sorılmaz. neden soruluyor. çünkü senin anlayoışındakiler yüzünden.
- +1 yıl
@bafiabi
teşekkür ederim kardeşim. hürmetler. - +1 yıl
@cunnulinguscandır bu kadar saygısızca yazıp bir de cümlelerinizi savunuyorsunuz yaa pes keşke anlayışınız olmasaydı da saygınız olsaydı lütfen sorumu terk edin.
- +1 yıl
@bafiabi yahu sizde algılama problemi erkek cinsine özel durum sanırım bir okuyun ders mi farklı bir şey mi öğrenin ne dediğini bilmeyen bir insandan ders alacak kadar düşmedim şükür. Yazmayın sorumu terk edin.
- +1 yıl
Ay ne olur 🤣🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar
+1 yılSoft soft aceleci olmayacaksın, soft hafif sert tekrar soft sonra yavaştan gaza basacaksın kıvamı yakalar yakalamaz, saçları eline dolayıp sert seri ye geçişle vurucaksın kırbacı kalçaya, Son virajda da küfürlü Baskın hakimiyetle, yarışı sırtına yapışıp O şekilde boşalarak nefes nefese bir final fena olur
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelik güzel bir ortam olmalı Güzel bir ortamda yavaş yavaş yumuşak güzel başlamalı sonra sert hızlı güzel bir final olmalı sonra yine güzel dokunuşlar ve güzel bir sarılma olmalı
10 Yorumla
+1 yılGiriş - Soft
Gelişme - Hard
Sonuç - Ultra Hard
Mola - Ultra Soft 😁11 Yorumla- +1 yıl
tabi en iyi seçen bu kadar güzel olunca en güzeli anı yaşamak olur :) kişiye göre değişir yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSevişirken kadınımı kraliçe yapar, düt düşman gibi düt 😂😂😂 bu söz bana ait değil. Çok özetleyici bi söz 😁
110 Yorumla- +1 yıl
Özellikle nası çevirmiş diye baktım. İlahi KS. Öyle bi çevirmişsin ki 😂😂
Sevişirken kadınımı kraliçe yapar, becerirken düşman gibi beceririm diyeyim de. Çevirmesin 😬 - +1 yıl
Evet valla ben de hiç bişi anlamadım 😀
- +1 yıl
Ayıptır yaa. Tamam beğenmedin kelimemi. Bari yakın bi ifade koy da anlasın millet. 😁
- +1 yıl
Ne koyayım 😀😀😀
- +1 yıl
Oldu mu bu 😀😀
- +1 yıl
Sen ne koyarsan kabulüm. Benim sitemim KS ye idi 😂 koy koy koy koyyyyy diye bi şarkı vardı. Aklıma o geldi
- +1 yıl
Heee hahaha bende bana diyon sandım KS ile baş başa bırakayım seni😀
- +1 yıl
Saygılar sunarım efendim. Size laf yok. Ama yine de KS ile başbaşa bırakma beni. Dengim ile baş başa olmak varken… 😃
- +1 yıl
Dengin ben miyim efendim 😀
- +1 yıl
Evet. Kanaatim o yönde 😂
şimdi o anki psikolojik durumu neyi gösterir bilemeyiz. eğer sinirliysem very hard olur. değilsem easy başlanır basic devam edilir. giriş gelişme sonuç hesabı.
114 Yorumla- +1 yıl
Siniri kızdan niye çıkarıyon🤣🤣
- +1 yıl
Güzel fikir bak bu 🤣🤣
- +1 yıl
Allah Allah diyorsun 🤣🤣
- +1 yıl
Valla ne diyem duvarlara yerlere Allah dayanma gücü guvveti vere 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Hahaha dua ettim daha ne istiyon🤣🤣
- +1 yıl
Hadi bakam beline guvvet ver yansın🤣🤣🤣
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤞☘️🤫
Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Değişiyor. Mesela başbaşa yenilen güzel bi akşam yemeği sonrasında yaptığım sekste soft başlayıp hard devam ederim. Ama böyle kafayı bulmuşsam uçuyorsam direk hard başlarım. Moduma göre yani
10 Yorumla
+1 yılSoft başlamalı hatta okadar sakin olmalıki partnerin çıldırmalı sertleşmeye zorlamalı tabi sonrada buna pişman olmalı😉
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 Yorumla
+1 yılSoft başlayıp hard bitirmeyi seviyorum uzun zamandır birşeyler yaşamadım ya neyse 🙂
10 YorumlaBen ön sevişmeyi daha uzun tutuyorum ki
İki tarafta güzel zevk alsın,10 Yorumla
+1 yılKesinlikle. Özellikle sulandıktan sonra extreme hardcore olcam
10 Yorumla
+1 yılhard hard hard her gün 2.3 saat değişik pozisyonlar veeeeee aynı anda orgazm yaşamak gibisi yok...
10 Yorumla
+1 yılEn güzelini tercih etmissiny @vakaivakvak soft olarak başlayıp partneri kıvam getirdikten sonra hard ve ultra hard olarak devam etmek aşırı derecede keyif vericidir
10 Yorumla
+1 yılSoft başlayıp tatlı tatlı sert olmalı
20 YorumlaHard
21 Yorumla- +1 yıl
İsterim slow and hard
Çikolata sürmek falan hangi kategoriye giriyor😂😂
10 Yorumla
+1 yılsevişme soft birleşme hard
10 YorumlaKatılıyorum aynen. Başka oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre değişir her kadın hard kaldıramaz 😉
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoft başlayım harda devam
10 Yorumla
+1 yılYa ayıp ayıp senin o tip şeylerle işin olmazdı 😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Soft yavaş ulrtta yavaş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. vak vak diyerek başlarsınız adım adım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Kısık ateşte harmanlayıp alevlendirmek gerek. 🔥🔥
10 Yorumla
+1 yılSoft
20 Yorumla
+1 yılaynen soft başlamalı
20 Yorumla
+1 yılHard olmalı
11 Yorumla- +1 yıl
Yakinmiyiz
+1 yılHard
10 Yorumlabakirim
10 YorumlaÖyle
10 Yorumla
+1 yılSürekli hard olmali
10 Yorumla
+1 yılÖnce soft sonra hard
61 Yorumla- +1 yıl
Slow and slow and hard
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılolur olur yeriz
10 Yorumla
+1 yılHardal derken
50 Yorumla
+1 yılFena sin sen varya
10 Yorumla
+1 yılSoft and soft
11 Yorumla- +1 yıl
İstiyorum 😂😂
+1 yılFrom soft to hard
10 Yorumlabence soft
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynı düşünüyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
Hszxı arttırır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam