Nedenini yoruma açıklayabilir misiniz? Ön sevişme mi? Cinsel ilişki mi?
Ön sevişme
Cinsel ilişki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cinsel ilişki sanattır sanatın hakkını vermek gerekir tablo olarak ele alırsak bir resmin temelini eskizler oluşturur o ince hafif kalem darbeleri ne kadar iyi olursa devamı da o kadar güzel durur ilişkinin eskizi de oral ve ön sevişmedir ne kadar kaliteli olursa o kadar güzel olur
Tatlıyı çok seviyor olabilirsin ama karnın açken tatlı yemek istemezsin herhalde değil mi? Ön sevişme açlığı doyuruyor ilişki kısmına geçmek ise işin zevkli kısmı oluyor. Tadını çıkartmak kalıyor geriye.
Cevap
28Cevap
Ön sevişmesiz cinsel ilişki, ilişki olmadanda ön sevisme olmaz..
Çünkü ikisi birbirini tamamlayan bir unsurdur.
Ki on sevişme uzun olursa seks dahada tutkulu daha heyecanlı olur diye düşünüyorum.
Tabi bu kişiden kişiye değişir herkesin zevki farklıdır.
Ön sevisme herkesin hoşuna gider özellikle kadınların, çünkü kadınlar softluga ve Ufak dokunuşlara daha çok önem verir ve zevk alırlar.
Bunun bilincinde olan çiftler de ona göre hareket edip ilişkiye girerler.
Ön sevisme+softluk=seks diyorum.
Ben de olur demedim. En çok hangisi zevk veriyor diye sordum..
Açıklama getirdim. on sevişme daha çok zevk verir 🙂
Ön sevisme muhtesemdir ama asla tek başına yetmez. İnsanı yükseltir ve o yüksekte insan arzuyla deli olur. Sonunda gelen birleşme insanı nirvanaya ulaştırır.
İkisi bütündür. Biri olmadan diğeri yavan kalır.
Cinsel ilişkiyi işaretledim ama bence C şıkkı hepsi olmalı
Benim en çok hoşuma giden şey tahrik aşamasıdır. Bu yüzden ön sevisme, penetrasyondan daha fazla keyifli gelir bana.
On sevisme bayani uyandirmak icin sart sonrasi zaten geliyor bayan atak gosteriyor
ön sevişmedir. dokunmak, azdırmak, dokunulmak; aheste oyunlar birazdan yaşanacak haz dolu tutkulu bir seks için muazzam hazırlıktır.
teşekkür ederim
İkisinin de zevki ayrı. Bu yüzden bu konuda tartışmak istemiyorum
İkiside olmalı. sırası bellidir zaten. hatta seks arasında da sevişme olmalıdır
ikisini bir birinden ayırmak olmaz. ama önsevişme ne kadar uzun olursa cinsel ilişkide okadar güzel ve şehvetli olur.
Hic yasamadim ikisinide ama merak ettigim cinsel iliski oldugu icin cinsel iliski diyorum
ikisi bir elmanın iki yarısı, biri olmazsa diğeri düşünülemez :)
her sevişme seksle bitecek bişey yok tabiki :) ama orası da taçlandırması..
Her ikisinin yeri farklı. Bir madalyonun 2 yüzü gibiler. Ön sevisme keyif alanı iken ilişki doruk ve doyum alanıdır
önü arkası yok sınırı süresi olmaksızın her dokunuşu şahane sevişmenin bambaşka bir tadı var ve bu sanki sevişmeyle doyurmak gerekiyormuş gibi özenle ateşle tutkuyla olmalı
tek yorumun her seferinde hadi bakalım mı olacak bişi yazma daha iyi
diyeceğin bişi yoksa demezsin güllüsü
Cinsel ilişki 15 dakika içinde bitiyor. Ön sevişme saatlerce sürüyor. Ön sevişme tabiki
Ön sevişme daha çok zevk veriyor yavaş yavaş yapınca anlamlı olur bir anda bitirmek iki tarafada zevk vermez.
Sen hangisinden daha çok zevk alıyorsun?
Bir kadının dudaklarından göğüslerine ordanda vaginasına inip uzun uzun yalayup 69 a geçiceksinki seks birşeye benzesin
Cinsel ilişki kesinlikle
ön sevişme zirveye ulaştırır ve o anın hazzını alırsın sekste zirvenin tadına bakarsın
orgazmı yaşadınmı ikinciye devam işte o zaman gerçek doyıum ve haz başlar pozisyon degişimiyle beraber
ön sevişmeli cinsel ilişki kaymaksız ekmek kadayıfı olur mu hiç 🙂
Kasinlikle ön sevişme.
İkisi birden ama tutku duyduğum biriyle
İkisini birbirinden asla ayıramam 😂
Ön sevişme olmadan seksin de bir anlamı yok
Ön sevişmede önce. sonrası birleşmeyle olan.
ön sevişme istediğim türde bir kadınsa
şimdi dolgun vücutlu, büyük göğüslü biriyle sevişmek ilişkiye girmekten daha büyük haz verir bana
Mükemmel oral ve detaylı özenli ön sevişme
seks ama ön sevişme de olmazsa olmaz tabii
birarada olursa daha çok zevk verir.
seks sanatının iyi uygulayıcılarındanım
ön sevişme
İkisi ayrı
Cinsel ilişki
Duruma göre değişir
Ön sevişme
ön elbette
Cinsel ilişki.