Yalnızlıktan kurtulmak için evlenilir mi?

Benim hep baskıcı bir ailem oldu. Dolayısıyla beni okutmadilar, kendi çabamla açıktan liseyi bitirdim. Dışarı hayatım yok. Sürekli evdeyim. Aslında çok sosyal bir insanım ama ailem yüzünden böyle bir hayatı yaşıyorum. Hayatım boyunca sadece sanaldan konuştum erkeklerle. Hiçbir erkekle buluşmadim, konuşmadım gerçekte. Birilerinden hoşlandım buluşmak istediler buluşamadim. Mesela cinsellik hep ilgimi çeken bir konuydu, doyasıya yaşayamadim. Kısacası hayatım 4 duvar arasında geçiyor.

Diğer yandan sürekli görücü çıkıyor bana. Kendimi övmek için söylemiyorum ama fiziğim iyi ve yüzümde ortalama güzellikte. O yüzden görücüm çok oluyor. Şimdiye kadar hep evliliği mecburiyet olarak gördüm ama artık istiyorum. 22 yaşındayım zaten ve bir erkekle yaşamak istediğim her şeyi evlenmeden yaşayamayacağımı fark ettim. Yalnızlıktan bıktım ve bu yüzden evlenmek istiyorum şimdi. Korkularimda var evliliğe dair ama daha fazla cinsel isteklerimi bastırmak istemiyorum. Çünkü berbat hissettiriyor. Artık bir erkege dokunmak, onun bana dokunmasını istiyorum. Bu evden çıkmak istiyorum. Güzel bir hayatim olsun istiyorum. Sizce düşüncelerim doğru mu? Çünkü kafam hep karışık. Gelen erkeklerin kıskanç ve aldatma potansiyeli olup olmadığını anlayamıyorum ve bu beni çok geriyor. Lütfen fikirlerinizi belirtin :(
Güncellemeler
+1 yıl
...
Yalnızlıktan kurtulmak için evlenilir mi?