Dakika Bir gol bir 😂
Libidoyu yükselten hareketler, davranışlar nelerdir?
Dakika Bir gol bir 😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cinsel istek olarak yükselmem için herhangi bir sebebe aslında gerek yok çünkü ben doğal olarak hareketlerden davranışlardan elbiselerden ya da işte dış görünüşten tahrik olan birisi değilim şöyle bir şey var ki gözüme sadece tek bir kişiyi kestiririm de ne oluyorsa onunda olur cinsel ilişkide onunda olur tahrik oluyorsam da oda olur yani sadece ona tahrik olurum öyle olursa bile
Her insanın beyni farklı çalışır dolayısıyla her insanı tahrik edecek, libido salgılanmasına neden olacak etkenler de farklıdır. Kimi zaman bir kadının alt dudağını ısırması libidoyu tavan yaptırmaya yeter, kimi zamman şuh bir bakış, kimi zamansa terlemiş ya da islak bir vücut bu etkiyi yapar. Şu davranış ya da şu hareket mutlaka herkesin libidosunu yükseltir diyebileceğimiz kesin net bir şey söz konusu değildir bence.
Teşekkürler
Uuu söylemem çok ayıp 🙊🙈😂😂
Sevdiğimin yaptığı her hareket, söylediği her söz 😊👻👻
Peki senin ne? 😂
Benim yok emir bey kzkzk
Peki olmayabilir normal bir şey 😐🤷♂️🙂
Sevdiğim olması yeterli 😂
Teşekkürler 😊
😊
Libidoyu yükselten hareketlerden ziyade o kişiye olan hissiyatımdır.. Bazen bir koku, bir bakış, bir dudak kıvırma ya da yakayı gevşetme hareketi bile libidoyu yükseltmek için yeterlidir.. Keyifli günler..
Cevap
63Cevap
Partnerle arada ten uyumu ve çekim varsa bakış gülüş bir kelime yeter. Ama Yoksa vinç bile işe yaramaz.
Selammm. Bence partnerimin bana karşı dudaklarini ısırarak saçlarını savunması çok mükemmel bir libido artışı sağlar. Ayrıca ben isten geldiğimde beni seksi iç çamaşır veya fantezi kostümüyle karşılaması (bunu yapacak bir partner bence yok). Bir anda otururken gelip kucağıma oturması. ya da kalkıp karşımda soyunarak dans etmesi :)
Libido kesinlikle psikolojik bir durum.. Aynı davranış ve söz, her durumda aynı etkiyi göstermiyor.. Bazen bakış bile yeter.. Dokunmasına bile kalmayabilir.. Kokusu kâfi yakmak için..
Tabi kimden geldiği de önemli..
Sevdiğimin bir bakışı sözü hatta kokusu bile yeter..
Ten uyumum olan adamı mıknatıs gibi çekiyorum tek bir bakışıma bakar😂
İlk önce odamızı bi güzel havalandırıyoruz temiz havayı içimize çekiyoruz neyse bu kadar şaka yeterli 😄
bu güvene istinaden de kendini en özgür halinle bırakabilmek... ve karşılıklı olarak bunu yapabilmek…
Dokunuşlar mesela ende omuz boyun kısımlarına dokunuş ve küçük ateşli öpücükler kısa ama ateşli özellikle dil kullanılarak öpüşmeler bir birine hafif ve kısa surtmeler ilk aklıma gelenler oldu
Bazen bir bakışı bir gülüş şekli dudaklarını kenardan ısırarak giyim tarzı dekoltesi parfümü kısaca bir kadın yeterki kendini tanışın kendine yakışanı uyguladığı taktirde her şekilde libido yükseltir
Karşımdakiyle göz teması kurmadan konuşamayan biriyim. Bakışlarıyla bazı tavırlarıyla beni davet ediyorsa mutlaka icabet ederim
Karşı tarafın sizi özel hissettirmesi ve sizin karşı tarafa aynı hissi verebilmeniz Tavan yaptırır. Kedi miyiz Aslan mı Bilelim😀
Yakınlık varsa bakışı gülüşü kokusu hatta bir dokunuş bile yeter bazen de fizik de etkili olabiliyor kişiden kişiye değişir
Karşımdaki kadından yoğun sosyokültürel donanımı olduğu hissini almak libidomu bir üst seviyeye çıkaracaktır…
çok saçma ama karşımdakinin aramda olması gereken bir sınırı var o sınırı mesafe anlamında geçerse dayanamıyorum
Karşımdaki kadının bir bakışı mimikleri beni benden almaya yeterde artar bile
Sebepsiz yükseklik yaşıyorum. Bağışlanır ise bağışlayabilirim.
Hareket bilmem ama asırı kafa dengı Kadın ve Zeki Kadın bana aşırı seksi geliyor
Neyin yükselttiğini bilmiyorum ama bende asla geçmeyen bir libido yüksekliği var
Dişisi hal hareketler anında kudurtur beni fjdkdmdmmdmdöd
Davranış
Söz
Bakışlar
Fizik
Değişiyor Yani
Ya benim hoşlandığım kişi ne yapsa libidomu artırır
Psikolojik bişe libidoo kafan rahatsa sürekli aktifsin
Ders çalışırken saçlarını toplayıp kalemini toka olarak kullanması
Gözler ile verilen mesaj bile etkili olabiliyor. Yeter ki görebilsin insan..
Karşımda sevdiğim kadın olsun libido 7/24 tavan olur zaten
Kucağıma oturması o an libidomu tavan yaptırır çıldırtır.
Hiper aktif libido taşıyorum s harfi bile geçse yüksektir beni 😄
Bazen nefesi bazen sözleri bazen hareketleri. Aslında insanın yükselesi varsa bir bahane buluyor.
libido dediğimiz şeyin bi kalıbı yokki olur olmaz zamanda yerde mekanda yükseliyo 😂😂
Libidom zaten yüksek ve bu rahatsız edici bir durum
Bazen bir cümle bazen bir bakış yetebilir
Bir bakış bir hareket ve dikkat çekici bir giyim tarzı
Kokusu bakışı okşaması yeter
Dilin tüm vücutta kendini hissettirmesi
Biri vardı acayip şekilde kokusu beni benden alırdı.
O an ki ruh haline bağlı ya anlık bir frikik dokunuş bile hemen tahrik edebilir
Sekse kolayca ulaşabilen insanların kolay kolay libidosu yükselmez... bu tip kişiler için en iyi yöntem ise cinsel perhizdir.
huzur aldin mi fenomenligi
Bakışlar cilveler hareketler dokunuşlar
Her zaman yüksek zaten bazen bunun sıkıntısını yaşıyorum. (Hoca eklem hastalığı anlatırken bir insan neden...)
Muz yemek zencefil çayı içmek bitter çikolata yemek vs ananas da çok zengin içerikli birde kabak çekirdeği
Hiç düşmüyor ki ablam 🤭🙈😚
Aşkolsun yaa unutulmuşum 😔
Dur t atıyım tekrardan gızz 😂
Attım ya gız 😘❤❤
Ee gel azcık dedikodu yapalım gızz öslettin kendini yaww 😊😚😚
tamam abla
sınırsızca heryerini yalamam ve dilimi gezdirmem birde yüzüme oturulursa offf
Hoşlandığım biriyse konuşması bile yeter 🤣
Dekolte olabilir yatakta cilveleşme
Harekete gerek. yok hep yüksek
Öpüşmek o an ateş körüklenir
tartışmasız dudak ısırması