Cinsel anlamda aşşırı istekliyim ama hiç sevgilim olmadı bu durum tuhafıma gidiyor ve evlenmeden başkasıyla olmak istemiyorum sadece bu isteğimi nasıl bastırabilirim sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılohh ne güzel bir kızsın sen bee, bundan 3 sene evvel aynı sen gibi arzulu alev alev yangınlarda istekli çılgın bakire genç çıtır lokum gibi karbeyaz tenli kaymak gibi bir kızla tanışmıştık... sevişmesi bile şahane zevkli heyecanlıydı, kız aşırı utangaç ve ne yapacağını nasıl davranacağını bile bilmiyordu ama kendini bana bırakınca rahatladı, ilk başta kıza sadece mastürbasyon** yapmak üzere buluşmuştuk ama kıza yetmedi, güvendiği için sevişmeye de başlamıştık, kendi aramızda nikah yaparak yaşamıştık ve 1,5 yıl sürmüştü beraberliğimiz. yaşadıkça daha fazla arzusu isteği artmıştı kızın, penisi içine almadan, penisin sımmsıcaklığını semmsertliğini içinin enn dibinde hissetmeden eksik kalır zevkler... kızın zevkten mayışık mayışık inleyişleri kıvranışları hala o an gibi hatırımda. ;) darısı başına
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTuaf olan birsey yokki bu durum normal olani sevgilin yok ee yas itibariyle libidon tavan yapiyor bosalmaya rahatlamaya ihtiyacin var her insan gibi tesetturlu kizlarin istekleri arzulari yol degilki sonucda sizlerde insansiniz bu yasadigin olay tuaf degil gayet dogal olani
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır kapalıyım ya toplum tarafından hoş karşılanan durum değil
- +1 yıl
Cahil topluma ne bakiyorsun sen kapali olan insan degilmi duygulari yokmu hisleri yokmu o normal karsilamiyanlarin hissi yokmuymus bu hisleri olusmasi istemese inandigin Allahin bu duygu sana yasatmaz sonucda insansin kapali olunca bu duygular olmaz diye birsey nerede yaziyormuz bu zeka seviyesi 90 olan toplumun uydurmasi biliyorsun 89 canım
Soran+1 yılBazen konuştuğum oluyor cinselliğe karşıyım zannedip konuşmayı bitiriyorlar sjsjsj saçma şekilde bu da ayrı sorun
- +1 yıl
Dedimya bu toplum cahillikde tek kendiyle yarisiyor kapalilik baska birsey vucudun istegi baska birsey kadinlari din kisbeti ayip adi altinda baskiliya baskiliya aseksuel yapip cinselligi bilmiyen cinselligi sadece uremek sanan evlwnince mutsuz evliliklerin oldugu yobaz bir toplum okusturuyorlar herseye gucu yeten yaradan istemese senin isteklenmene musade edermi isteklenen insan ruhende bedenende saglikli bir birwydir isteklenmiyorsan asil ozaman soeun vardir
Soran+1 yılÇok haklısınız benim tuhafıma giden de sevgilim olmadığı halde istekli olmamdı. Sadece ilişkiye giren insanlar istekli oluyor sanıyordum.)
- +1 yıl
Ne alakasi var insanin dogasinda var bunu bedenin yapiyor vucudun fiziksel olgunluga olusunca hormonlarin devreye giriyor buda gayet digal yani
+1 yılAslında hiç deneyimin olmadığı için ilişki yaşayan kadınlara karşı daha şanslısın. Çünkü onlar her şeyi yaşamış ve zevkleri tatmışlar. Sen tatmadığın şeyi özleyemezsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
36Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yani bu durumda tek seçenek mastürbasyon. Yapmak.. O da bir yerden sonra kesmiyor ama isteğini bastırman için aceleye getirmeden zevkini çıkara çıkara yap. Tam boşalacağın zaman durup sakinleşince tekrar başla ve bunu birkaç kez yaptıktan sonra orgazm ol.. böylece daha derin bir orgazm yaşarsın.. isteğin de bir nebze azalmış olur. Ama günde 4 veya daha fazla kez yapmamaya çalış. Çünkü bu durumda mastürbasyon. Bağımlılığı gelişir ve cinsellikten zevk alamama ya da daha farklı sorunlara yol açar..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSexting yapabilirsin istegini karsilayacak kisiyle konusup hem zevk alirsin hemde ozel sorularin varsa bilgi alabilirsin
035 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılRahatsız oluyorm o tür konuşmalardan
- +1 yıl
O zaman isteğini nasıl yasayacaksin sevgilin sana dokunsa tecavuz gibi algilar gidersin evlenene kadar beklersen de yani elin artik oksamaktan aşınır hale gelir yani😂😂 guvendigin biriyle en azindan soru cevap gibi yapmayi dene
Soran+1 yılSadce bana kendimi kötü hissettiriyor
- +1 yıl
Hic kotu hissettirmesin sonucta bu bir ihtiyac yani bu durumlar sadece erkekle ozgu gibi konu var ama degil seninde cinsel isteklerini disari cikarman gerek istedigin halde kendini kotu hissedip icinde yasamaya devam edersen bu evliliginde de sana sorun yaratabilir vajinismus olabilirsin
Soran+1 yılKarşı cinsle alakalı şuana kadar konuştuğum kişiler cinsel yönden yaklaştı ve kötü hissettrdi objeymiş gibi sanki
- +1 yıl
Obje falan degilsin olayi hep yanlis yorumluyoruz seninle cinsel iliski istemisler sen kabul etmemissin ama bu senin obje oldugunu asla gostermez asik olacak birini ariyorsan biraz daha beklemen gerekebilir ama asik olan biri cinsellik kolay kolay yasamaz seninle dokunmaya kiyamayan biri olur asik adam bu seferde seviyor mu bilmiyorum bana dokunmuyor falan diye de üzülme
Soran+1 yılBu durumla sürekli çelişiyorum kapalıyım ya hani karşı cins yanlış düşüncelere girecek diye tersliyorum
- +1 yıl
Yanlis dusunce falan diye bir sey yok kapali kadinlar hic seks yapmaz mi yani hatta erkeklere gore kapali kadinlar daha cok icinde yasadigi icin daha cok istekli olurlar diye konusurlar ve bu hic tersi cikmadi sende de ayni durum oldugu icin ya da hissettiriyorsan olabilir
- +1 yıl
Ama tersleme bence ama tabi ki sen nasil istersen oyle yap
Soran+1 yılYa diyorum ya hakkımda kötü düşüncekler diye kendimi salamıyorum ki salarsam karşıdaki de beni basit görücek
- +1 yıl
Seni basit görmez sen soylersin bunu yapiyorsam basit bir kadin oldugum icin degil bunu istedigim icin yapiyorum diye de gozdağı verebilirsin biraz bizim erkeklerde sorun var bu tarz konularda saygi yok
Soran+1 yılHaklısın bu yüzden norml ilşkim olmuyor
- +1 yıl
Normal iliski icin senin begendigin degil de seni begenen ilgisi olan kisilere sans vermen gerek onlara bakarak dinleyerek onu taniyarak sende zamanla sevebilirsin hem karsi taraf sevdigi icin sana dokunusu o kadar ozguvenli olmaz
Soran+1 yılSon konuştuğum kişi sanal seks konuşmak istedi ben de istedim ama karşı taraf ilgisizde kafasına esince yazardı bende dedimki"zamana yayalım bişiler yaşalım öyle zamanla yaşarız bunları deyince yazmadı daha sonra öğrendim ki sevgili yapmış
Soran+1 yılSuçu hep kendimde aratıyorlar
- +1 yıl
İlgisi yoksa zaten olmaz
Soran+1 yılİşte böyleleri yüzünden olmuyor ciddi değiller çünkü
- +1 yıl
Erkekten erkege degisir biraz iste istegine hitsp eden kafa dengi birisi olmasi gerek ozelliklede senin en buyuk sorunun cinsellik ve guven sorununu asacak biri
Soran+1 yılAayyy içimi okudun jsjs kesinlikle güvenimi aşarsa zaten happlii todaylerr 😂
- +1 yıl
O zaman sabah aksam eline de gerek kalmaz ilk çeyreğinde çok cinsel ilişkini bile yasayabilirsin 😂😂
Soran+1 yılYaaashshsh sürekli azmıyorum arada bir işte hem evlenmeden no
- +1 yıl
Arada bir mi senin ki iyiymis ben her gun hatta gunde 2-3 defa bosalmadan rahatlayamiyorum libidom cok yuksek hic sevgilim de olmadi hic iliski de yasamadim bir de beni dusun senin ki hic bisiymis ya 😂😂
Soran+1 yılSen ciddimisn
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılNiye olmadı sahi? İlşki
- +1 yıl
Ben kimseye teklif etmedim kabul etmezler diye kimsede bana etmedi tip yok diye 😂😂
Soran+1 yılÖzgüven işte hâlbuki özgüveni bana aşılayan sen şaşırdım
- +1 yıl
Ben ozguven veririm bende hic yok kimse de veremedi bu zamana kadar kendimi de hic begenmem olumlu bir sey soyleyene git kulak doktoruna da gozlerini falan goster kor olmus gozlerin falan diyorum
Soran+1 yılBence o kadar değilsindir yaa
Soran+1 yılKulak doktoruna da göz için gitmek aynn
- +1 yıl
Kisiden kisiye degisir hatta birine kendimi attim bana mesaj atsan geri donerim sana falan demisti ama ben kimseye de istek atmam öyle abazan biri gibi gorunmemek icin
Soran+1 yılResmini yüklesene şuara bir yere bakim
- +1 yıl
İstek at link atarim buraya kendi resmimi koymak istemiyorum
mastürbasyon yaparak veya çok ileri gitmeden sevişerek yapabilirsin👍
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon, p*rno, sanal se* ile bastırabilirsin. Çok da zevkli
00 YorumlaAta sözleri boşa değildir,
Tırtıl, ver de kurtul 😁00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörüşsek seni zikmeyi düşünüyorum kuzende gelme diyosun bakiresin illa patlatmam ki popondanda yapabilirim ya da ağzına verebilirim
00 Yorumlaişin gerçekten zor bir an önce kendine göre birini bul ve evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak ediyorum böyle insanları çok çekiyor beni
00 Yorumla
+1 yılKendini rhatlatabiliyor musun peki. Kendinle ilgilenyorsun dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlen gitsin burası çare değil evlenince sabah akşam yap
310 Yorumla- +1 yıl
Sen evlenince ne sıklıkla yapmak isterdin?
Cevap sahibi+1 yıl@ŞeytanTüylüAdam bilmiyorum değişirdi heralde ilk zamanlar fazla olabilir
- +1 yıl
Deneyimin var mı peki?
Libidona kaç puan verirsin?
Cevap sahibi+1 yıl@ŞeytanTüylüAdam hayır yok 10 üzerinden 6 falann
- +1 yıl
Eşinin libidosu 10 olsa ayak uydurabilir misin?
Cevap sahibi+1 yıl@ŞeytanTüylüAdam uyduramam
- +1 yıl
uykudan oral ile uyandırsa mesela?
Cevap sahibi+1 yıl@ŞeytanTüylüAdam güzel ama bunları evlenince yapabilirim
- +1 yıl
inşallah fantezi dünyası benim gibi rengarenk birine denk gelirsin
- +1 yıl
biraz sohbet edelim mi seninle ne dersin?
o halde fiziksel temas olmadan yapman gerekicek.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyn 😒
- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman bir an önce evlenmeye bak..
00 Yorumla
+1 yılKapalı ne alaka şimdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmeyecek :) asla hep kalacak bu ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon, sanal seks :)
00 Yorumla yorganı al bacağının arasına. sürtün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. masturbasyondan başka bir seçeneğin yok maalesef
00 YorumlaSanal yaparak güvendiğin biriyle tabiiki.
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye yazıyım
Soran+1 yılYaa git
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşınız kaç ve burcunuz ne
013 Yorumla
Soran+1 yılAslan
Cevap sahibi+1 yılYaşınız
Soran+1 yılNiye alıcısımısnız beyfendi
Cevap sahibi+1 yılOna göre fikir vercem hanım efendi
Cevap sahibi+1 yılErgenlikten sonra belli bir süre istek olur ama Aslan Burcu aynı akrep ve Koç gibi genel olarak çok istekli kimi mastürbasyon yaparak tatmin olsa da çoğu masttAn nefret eder
Soran+1 yılAynen ben de öyle sevmiyorum 23 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılİşte bunun için sordum hemen yanlış anlama
Soran+1 yılTamam beee aman hiç çekilmiyorsunuzz
Cevap sahibi+1 yılSeksting sevende çok yok ya saçma diyende ama sevişmeyi sevmeyen yoktur özellikle oral öpüşme hele boynunun emilmesi kadın çaresi kalır 1 sevgilim kulak memesinin emilmesine biterdi yalvarırdı yeter diye zevk alırdı ondan sonra ki 2 si hiç bişry hissetmez di çoğu kadın boşalamaz mesela kadınlar erkek gibi değil çoğu kadın kendini tanımıyor neyden zevk aldığını bilmiyor
Soran+1 yılO sektıngden naaı zevk alıyorlar hiç bilmiyrm bana saçma gelıyor sonuçta sana dokunulmuyor hissetmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılHayal ediyorsun sesinden bile tahrik oluyor insan
Soran+1 yılNe sesi
Cevap sahibi+1 yılIhıltı veya penis sesi mastürbasyon yaparken ki ses erkeğin veya kadının zevk sesi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşarak aşabilirsiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılGizliden çık
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Cevap sahibi+1 yılburada mısınız
Cevap sahibi+1 yılNeyse dalga geçmek amaç
Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Parmaklarına kuvvet balım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBozmadan farklı fanteziler dene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyon yapıyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzeysel şeyler yaşayarak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. En azından bir oral iyi gelir sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon seksting
00 Yorumla Sadece mastürbasyon maalesef
01 Yorumla- +1 yıl
ya da biri ile konuş kafanı dağıtsın. İstersen mesaj atabilirsin
Evlenirsen geçer
01 Yorumla
Soran+1 yılSeninlemi jsjsjs
+1 yılaradığım kadını buldum
02 Yorumla
Soran+1 yılSjjssj
- +1 yıl
lütfen iletişime geçelim lütfen :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı istek bitmiyo yardmcı olalım istersen
010 Yorumla
Soran+1 yılGizliden çık
Cevap sahibi+1 yılEkle
Soran+1 yılSjsjsjjs f*ck you
Cevap sahibi+1 yılNe diyosun
Soran+1 yılGizliden çık deyince konuşcağımı felan mı sanıyorsun? Sjsjsj
Cevap sahibi+1 yılNeyin kafası bu a*k ıQ testine git kanka yaşın falanmı küçük
Soran+1 yılNo sadece eğleniyorum
Cevap sahibi+1 yılBaşka türlü eğlendirelim istersen
Soran+1 yılİyii böylee sj
Cevap sahibi+1 yılTamam
+1 yılÖzelden yaz anlatayım
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yapmalısınn
01 Yorumla- +1 yıl
Hatta yardımcı olabilirim
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. mastürbasyon yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenımle doyumsuz sekilde seviserek 😍😊
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemez
Cevap sahibi+1 yılNiye ki 😀
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbakire olman bir şeylere engel değil
00 Yorumla
+1 yılkapalisin dimi
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
dayanamadin yani
Soran+1 yılNeye
- +1 yıl
evlenene kadar beklemek istedin ama olmadi dimi
Soran+1 yılBakireyim mk
- +1 yıl
kendini bozmadanda bir seyler yaparsin
- +1 yıl
burdamisin
- +1 yıl
ne yapyiorsun
kapalılar azamaz mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEline kuvvet
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIstersen benim elimi kullanabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zamandır boylesin
20 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hem azgınım hem de bakireyim bir kapalı biriyim nasıl geçicek bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım