Hayırlı sabahlar KS ailesi tutkulu bir opusmu çılgınca yapılan seks mi ikisinden biri arasında tercih yapın deseler tercihiniz ne olurdu... @. @

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayır bence kesinlikle tutmaz evet öpüşmek çok güzel bir şey hatta yorulana kadar öpüşmek çok güzel bir şey ama şöyle düşünebilirsin öpüşıyorsun öpüşüyorsun tamam evet öpüşüyorsun ama bu kadar başka bir şey yok öpüşüyorsun sadece Ben belli bir yerden sonra yani kesinlikle cinsel birleşme isterdim çünkü insan öpüştükçe daha çok cinsel istek yükselir gibi geliyor bana
Çılgınca yapılan seks içinde tutkulu öpüşmeler de barındırdığı için seks diyorum
Tükürükler havada uçuşmasında noluyorsa olsun kdlsnslsnks
Zaten öpüşme akabinde gelen çılgın bir seksin kardeşi Değil mi onun gibi düşün tabii ki de ama sadece sen öpüşme ile kalmıyor iki tarafta illaki devamını gelmesini istiyor
Cevap
11Cevap
Tutkulu bir öpüşme çılgınca bir seksin kıvılcımı olabilir ama sevişmenin yerini tutmaz, tutamaz.
Selam gadası 🙃
Her ikisinin yeri çok ayrıdır. İlla ki bazı şeyler bazı şeylerin yerini tutmaz. Ama her ikisininde zevki başkadır.
Sekste de tutkulu öpüşme yapılabilir. O yüzden tutmaz diyorum.
Bunu hep merak etmişimdir bence tutkulu bir öpüşme yaşanan cinsel birleşimi daha da ateşli ve tutkulu hale getirir
Yaşamadığım için bilmiyorum. Tipimden, boyumdan, vücudumdan ve penisimden dolayı da böyle şeyleri yaşayamayacağım.
Çılgınca öpüştüğüm kadını istiyorsam yatağa atarım zaten.
Karışık olmalı :)
Çok arzuladigim biriyle opuyosam eğer tutabilir o öpüşmenin tadı hiçbir şeyde olmaz
Penisin oraya girişini hiçbir şey tutmaz.
Tutkulu bir öpüşme bence yerini tutar
Öpüşmek ayrı seks ayrı
Asla tutmaz. Yalnızca başlangıç olabilir
Bazen evet tutuyor ya
Tutar
Hem evet hem hayır
tutmaz
Yanindan bile gecmez
Tutar🤤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?