- Bakir/Bakire olan arkadaşlar seks dışında bir şeyler yaşadınız mı?
Herkesten yorum bekliyorum.

Evlilik yapıp, ayrılmış biri olarak bire bir her şeyi yaşadım. Bazı fantezilerim de fantezi olarak kaldı maalesef.
Cevap
32Cevap
Selam. Bakire değilim. Cinsellik bniim icin hayattır. Her şeyi yaşadım. Partnerimi mutlu etmek icinde her seyi yaparim. En cok oral yapmayi seviyorum. Bakire veya bakir bemim icin bos bir kelime. Her sey zardan ibaret değil. Ruhu temiz olmali insanin. Cinsellik herkesin yaşaması tatması gereken bir şeydir. Herkes zevk almalı
Her şeyi eşimle yaşamak istiyorum ne birinin hayatını batırmayı ne de kendi hayatımı batırmak isterim
Teşekkürler
bakirken görüntülü seks yapıyordum , şimdi gerçeğini yapıyorum. ama görüntülünün de tadı bi başka aramıyor değilim :D
Değilim hatta ilk olarak 16 yaşında mektebe gittim. Hepsini anlatmak için saatlerce yazmam lazım gerek yok bence
bakirim
haram olduğuna inandığım için uzak duruyorum
Bakir değilim ve neler yaşadığımı kitap olarak yazıp yayınlasam daha kolay olur diye düşünüyorum
Bakire değilim çok bakire de bozdum çok zevkli oluyor 44 yıldır basıyorum
Bakirim her zaman istekliyim bu kadar bsap geldik sap gidecez
sanırım grup yaşamadım onun dışında yaşadım nerdeyse herşeyi
bakire veya bakir olanlar veya olmayanlar açık açık görüş bildirmesine karşıyım özel konu bu
Bakire olmayan yaşamadığı için istek ve arzulu dur bakire olmayan da o zevki yaşadığı için sürekli için de olsun ister
Bakirim yaş 25 buçuk 😀 1 tane kızın elini tutmuşlugum bile yok maalsef 🙈
28 yıldır bir fil bakirim gururluyum ve bu durumun evlenirsem özel olamsını isterim🙏👌
Bakireyim hiçbir şey yaşamam
Aseksüelim
Şey bilmiyorum bir şeyler oldu o yüzden bakır miyim değil miyim 😅😅
Ben ne oluyorum şimdi 😅
Ya ben hayatımda vajina görmedim ki 😅
çocukken bakirdim :)
ama şimdi değilim yaş 54
teşekkür edrim
herşeye No , hiçbir şey yaşamadım
Keşke bakir olsaydım kirlenmeseydim hiç 😭😭😭
arada bi şeytan dürtüyo beni o sayılır mı?
bakireyım çok şükür
@Arif89 evet yanı temızım erkek elı degmedı
@Arif89 ben bu aşk iki bacak arasında degıldır lafına katilmiyorum onu diyenlerde cahil diyorum
@Arif89 oyle bsii yok czhil olan siz gibi insanlar yani her boku yiyip gecmsii kirli olup gecmisin önemli olmadığını soyleyen geri kafalı insanlar
Bakireyim
Ne istersen yaşadım grup hariç
Sanki sen aşağı kalmışsın.. kaç kişiyle seks yaptn
Ama soruma cevap alamadim
Türkiye’deki erkeklerin %97 si ni biliyorsun.
Bakirim henüz hiç grup yapmadım
Yok yaşamadım yaş 21 oldu hala mantarız
Bakirim. Temizim.
Teşekkürler. Yani kadınlarla beraber olmadım ve düşünmüyorum da. İnşallah Kıyamet Günü'nde...
Ruhum bakire benim.
Bekaretimi bozacak hatun gerek de nerdee
Bakirim
Şarjım bitmek üzere
Sence ben 😄
Anal har her şey
Bakir kalamadım 😂
Grup ve cockolda çağarıldım
Maalesef bakireyim:/
Niye maalesef
Bakire olmasam ya da bakirelik kavramı diye bi şey olmasa rahat bi şekilde yaşardım her şeyi de ondan
Bakir değilim sen bakire misin peki
Mesaj attim sana ankaradaysan goruselim istersen
Bakir değilim
Bilmem