Selammm. İmmm partnerim cinsellik anında kıvrak hareketler ile inlerse deli olabilirim. Veya partnerim gelip direk ağzıma oturursa ki bu en sevdiğim şeydir. Bu benim nefesimi keser. Ayrica iliski esnasında sert olursa ve sert olmami istersen bayilirimm. Kısaca partnerimi mutlu ettigimi bildigim her durum da nefesim kesilecek derecede zevk alırım
Şu kadının girdiği hale girince partnerim 2 kex üst üste gerekirse nefesimi bile tutarak daha hızlı ve daha sert yapmaya bayılıyorum. Hele ki bu sırada dayanamayıp avazı çıktığı kadar bağırarak defalarca orgazm olursa ödülümü de hemen almış oluyorum.
Öpüşlerle ısınıp, Bacaklarımın arasında dudaklarını hissedip, Dudaklarım en özel yerlerinde dolaştıktan sonra, Bir bütün olup, Aynı haz seviyesine yükselip içimi titrettiğinde; Nefesim kesilircesine zevk alırım.
@Spesifik00 insanların zevk "hissiyatı" farklıdır burada hissiyata vurgu yapıyorum çünkü bu duygu gibi bir şey değildir en sevdiğin yemeği yediğin zaman aldığın haz gibi bir şey o yüzden o kadar zevk alarak seks yapmamış olabilirsin
@Spesifik00 aynen öyle o hazzı almak lazım sadece girdi çıktı ah uh ile olmaz 1. Aşk olacak 2. İstek ve arzu olacak 3. Haz olacak köküne kadar hissedeceksin iliklerine kadar dnjddnbdbd