1 senedir beraberiz birbirimizi çok seviyoruz ve ona çok güveniyorum. Benimle cinsellik için beraber olmadığını biliyorum. Benden kaynaklanan bazı sebeplerden dolayı şu an evlenemiyorum onunla evlenmek için 1 yıldan fazla bir zaman var. Farklı şehirlerde görev yaptığımız için sadece yaz tatilinde sömestr bayram gibi zamanlarda bir araya geliyoruz. Şu anda yaklaşık 10 gündür onun evindeyim cinsellik harici çok iyi vakit geçiyor. Ama ben cinsel ilişki istesem de yaşayamıyorum fark ettim ki bende vajinismus var. Tedavi olmayı da düşünüyorum ama sevgilim çok istekli ben kendimi ne kadar zorlasam da o raddeye gelemiyorum sanki nefes alamıyor gibi oluyorum kasılıyorum. Zaten bu vakte kadar ilk kez onunla yakınlaştım. O da artık bıktı bu durumdan sürekli surat asıp duruyor işin garibi inanmıyor da bende böyle bir hastalık olduğuna. Ne yapacağımı şaşırdım o da haklı ama benim elimden de gelmiyor işte. Bu durumu yaşayan var mı? Sizce bu sebepten beni terk eder mi? O 33 ben 28 yaşındayım. Ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilişki sadece eşler arasında yapılır ve bu helaldir. Gerisi haram ve büyük günahtır. Dolayısıyla sevgiliyle, arkadaşla, dostla cinsel ilişki olmaz, haramdır büyük günahtır. Orada bir kız yazmış 28 yaşında cinsel ilişki yaşamayan olur mu? Ne demek olur mu? Elbet de olur neden olmasın. Dikkat edin kocanızı bekleyin ey erkekler hanımlarınızı bekleyin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam. Vajinusmusun tedavisi var. En kısa zamanda giderek tedavinizi olun. Kendiniz kasmamanız gerekli. Bu kötü bir durum değil tedavisi var. Kendini kötü hissedirecek şeylere aklınızı takmayın. Tedavi süreciniz sonrasi gerekli cinselliği yasayip hazzi yaşatıp yaşarsınız. O yüzden tedavi sürecini en kısa sürede başlatmanızı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılYani en güzeli konuşarak herşeyi ve seninde onu ne kadar istediğini belirtmen, zaten seni çok seviyorsa sıkıntı olmayacaktır. Kaldı ki birbirinizi rahatlatmanın başka yolları da var
05 Yorumla
Soran+1 yılCinsel birleşme dışında her şeyi yapıyoruz zaten de bir tek o iş olamıyor. Bundan önceki zamanlarda ilişkimiz yeni olduğu için kendi isteğimle yapmamıştım. Ama şimdi karar vermiştim olacaktı ki bu durumumu fark ettim istesem de yapamıyorum.
- +1 yıl
Seni seviyorsa anlayacaktır dediğim gibi anlamazsa kendi bilir fakat bu tek taraflı olmaz tedavi olman gerekiyor, zaten yazdığında online olarak bile tedavileri var
Soran+1 yılHaklısın zaten tedavi olmayı ciddi olarak düşünüyorum ama onun anlayışsız olması beni çok üzüyor. Sanki keyfimden böyle yapıyormuşum gibi. Zaten iki gündür de oldukça soğuk davranıyor bana.
- +1 yıl
Tedavi için araştırmayı birlikte yapın tahminimce soğuk davranmasını önleyecektir, böylece sana da inanmama gibi bir şansı olmaz. Sonrası onun sevgisine ve aşkına bağlı
- +1 yıl
Ezzaneden lokol anestezi sprey var onu kullanacaksınız siz ıslanlıktan sonra eşiniz size yardımcı olacaktır detaylı bilgi için melekler mekanı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılIsrar ediyorsa amacı bellidir🤣🤦♀️
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılNeden terketmesin bahane dunyası aşırı geniş bir kemiksiz dil işidir, boş ol demekten farkı yok bu risklerin
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Adam olan doktora gotururdu, simdiden bu dr secenegini gozardı ediyorsa sonradan da her rahatızlıgında keyfiyet iddia edip suratını asacaktır. Once kendini garantiye al zaten icindeki direncin sebebi de bazı şeylerin tuhaf oldugunu algılamandan ve guvenmemenden
Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Terk ederse sevmiyor demektir.
O yüzden üzülmeye gerek yok.
Vajinismus için doktora gidin bence.00 YorumlaŞimdi bir şey derdimde moralin bozulur kafan karışır diye susuyorum, sonda sorduğun soruyada gelirsem terk edebilir.
00 YorumlaDaha önce yasadiğin bi taciz veya korkudan olabilir ama böyle bi hastalik var inanmamasi sacma tedaviside var zamanla asabilirsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnanmiyor olmasi sacma ve sen doktora gitmen gerek görün
00 Yorumla
+1 yılAdam senin namusunu istiyo farkındaysan 1 yil bekle. iş çok degil.
00 Yorumla
+1 yılEderse etsin ama son pişmanlık fayda etmez. Evlenince her gün yapın.
00 Yorumlaaynen cok güvenilir aynen senle tek derdi cinsellik değil ayyynen :DDD
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. O rahatsızlığı sevgilin yanında iken mi yaşıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim şehir efsanelerini boş ver ve sevgilin ile cinsel hayat istiyorsan bir doktora git bu konuyu en iyi onlar bilir anlayacağın şehir efsanelerini boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl28 yaşında seks yapmamış insan mı olur yap bir an önce komik
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir neden olmasın az denilmeyecek sayıda var bizim gibi insanlardan. Fakat durum şu ki istesem de yapamıyorum kirleniyorum o anda korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılEe sen azmıyorsun
+1 yılVermicem vermicem benim değil ki vermicem diyip ayril
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılZaten yaşınızda iyi adam haklı yani gidip başkasıyla değil seni istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben bu durumu isteyerek yaratmadım ki hastalık gibi bir şey bu. Yeni fark ettim
+1 yılonun tek amacı var işte sevgililik adı altında senden yararlalnmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBeni öpseler 1yıl dayanamam maç 3hafta. Ondam sonra tekme
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Anlayışlı olup zaman vermeli ve seni öncesinde rahatlatmanın yollarını aramali
00 YorumlaGüveniyorsan sorun ne
10 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan yapma ‼️senin isteğine uymak zorunda
07 Yorumla- +1 yıl
@vakaivakvak?
- +1 yıl
? @someone_27
- +1 yıl
@vakaivakvak bakar mısın
- +1 yıl
Niçin ne oldu
- +1 yıl
@vakaivakvak bir şey diyeceğim
- +1 yıl
Dere
- +1 yıl
@vakaivakvak yazar mısın
+1 yılSeviyorsa terk etmez...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyril tabiki kullan at misin sen?
00 Yorumla
+1 yılCinsellik kaçınılmaz
00 Yorumla
+1 yılAgla
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen korkuyursun ama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılS*kismeni oneriyorum
01 Yorumla- +1 yıl