Sevgilim seks için baskı yapıyor, ne yapabilirim?

1 senedir beraberiz birbirimizi çok seviyoruz ve ona çok güveniyorum. Benimle cinsellik için beraber olmadığını biliyorum. Benden kaynaklanan bazı sebeplerden dolayı şu an evlenemiyorum onunla evlenmek için 1 yıldan fazla bir zaman var. Farklı şehirlerde görev yaptığımız için sadece yaz tatilinde sömestr bayram gibi zamanlarda bir araya geliyoruz. Şu anda yaklaşık 10 gündür onun evindeyim cinsellik harici çok iyi vakit geçiyor. Ama ben cinsel ilişki istesem de yaşayamıyorum fark ettim ki bende vajinismus var. Tedavi olmayı da düşünüyorum ama sevgilim çok istekli ben kendimi ne kadar zorlasam da o raddeye gelemiyorum sanki nefes alamıyor gibi oluyorum kasılıyorum. Zaten bu vakte kadar ilk kez onunla yakınlaştım. O da artık bıktı bu durumdan sürekli surat asıp duruyor işin garibi inanmıyor da bende böyle bir hastalık olduğuna. Ne yapacağımı şaşırdım o da haklı ama benim elimden de gelmiyor işte. Bu durumu yaşayan var mı? Sizce bu sebepten beni terk eder mi? O 33 ben 28 yaşındayım. Ne yapabilirim?
Sevgilim seks için baskı yapıyor, ne yapabilirim?