+1 yılTamamen fiziki uyum ve bilinçli yapmak ile ilgilidir. Bazı kadınların vücutları çok esnek oluyor ve yıllarca hiçbir sorun yaşamadan hayatlarına devam edebiliyorlar. Bazı kadınlarda ise esnek bir yapı olmadığı için birkaç defadan sonra gevşeme olabiliyor ve hayatını olumsuz yönde etkileyebiliyor. Tabi burada penis kalınlığı da önemlidir. Çok kalın penis, yırtılma ve kanama gibi sorunlara yol açabilir. Kısacası vücudunuzu tanımadan ve deneyimi olmayan biriyle kesinlikle anal ilişkiye girmeyin. Anal ilişkiye girmeden önce anal tıpası, krem kullanmanız önemlidir. İlk kez yapılacak ise kademeli bir şekilde başlamalıdır. Vajinada olduğu gibi birden daldıramazsınız. Bu arada anal isteyenler genelde p*rno filmlerden etkileniyorlar. Film başlamadan önce uzun çubuklarla anal temizlik yapılıyor ve anal tıpası bir süre kaldıktan sonra kremleme yapılıyor. Hani filmde cart diye nasıl sokuyor demeyin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu konu tamamen görecelidir. Karşılıklı arzulanırsa zevk verir. Ama sadece tek taraf ki bu erkek tarafıdır genellikle isterse diğer partner için sadece işkence olur.
Her konuda olduğu gibi bunu da getirip dini kurallara vs. bağlarsanız işin içinden çıkamazsınız. Bir çok insan inkar etsede ilişkilerde analın azımsanamayacak oranda yaşandığı bir gerçekliktir..50 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılher ki taraf için de çok zevkli olduğu kesin bir bilgi
ama ne kadar doğru derken sağlık yönünden mi maneviyat olarak mı bilemem
maneviyat olarak şunu bilirim sanki bu iş harici her işimiz doğru mu
sağlık olarak da fazla abartmadan rutine bağlamadan arada yapmak daha mantıklı sanki
00 Yorumla
+1 yılanal hem kadın hem erkek için sağlıksız. özellikle kadına kalıcı hasarlar bırakır. ayrıca kadın zevk almaz. erkeğe köleliktir.
cinsellik temiz ve sağlıklı olmalıdır. anüs dünyanın en pis atığının atıldığı yer. insanlar kendini oraya nasıl layık görüyor anlamıyorum.1113 Yorumla- +1 yıl
Ya ikisi de erkekse?
- +1 yıl
@Menekşe010101
böyle iğrençlik olmaz yahu insan yaratılış sistemine uygun yaşamalı
her şey bir görev bir amaç için yaratıldı amacın dışına çıkılmamalı
bal kabağı da kabaktır yeşil kabak da kabaktır. yeşil kabaktan tatlı bal kabağından yemek yapmaya kalkarsanız rezalet çıkar. her ikisi de kabak nasılsa denemez. - +1 yıl
- +1 yıl
@laklaklovee
referanslar tekil alınmaz kitle alınmaz genel alınır
akıl lütfen akıl
insanın bir yaratılış şekli var. ve bir amacı var.
portakal sıkacağında havuç sıkılır mı demek en büyük akılsızlıktır. lütfen genele göre konuşun bilim akıl geneli alır. arada üç beş aklı kıtın fantazisi referans alınmaz
- +1 yıl
@Menekşe010101
sen de saçmalıyorsun iyice
ben diyet yapıyorum b o k ta kalori kalmaz. b o k yesem olur mu gibi soru seninkisi.
yahu erkek erkeğe sistemde yok. bu sapkınların uydurması. kadın erkek iki ayrı cinstir. cinsellik demek bu iki ayrı cinsin bir araya gelmesidir. aynı cins olsa zaten cinsiyet olmazdı. saçma sapan soru sormayın. akıllı soru sorun - +1 yıl
bakın ben 3 . ün okudum ve yurt dışında bir fakültede eğitimcilik yaptım.
şu anda uluslararası bir sistemde online eğitimciyim
bir atasözünü hatırlatayım. böyle saçmalarsanız devam etmem. aradaki fark kayboluyor. - +1 yıl
City University of London The Gender and Sexualities Research Centre, 1 dönem proje öğrencisi olarak çalıştım. Bilimsel olarak şu an tek başına bile çocuk sahibi olabiliyorsun. (Kadının yumurtası ile bacağındaki kemik iliğinden geliştirilebilen hücre ile.) Din denilen 1000 yıldan fazla önce gelen şey yerine bilime odaklanın. Kim kimle nasıl isterse birlikte olsun, o kişinin özelidir.
- +1 yıl
Ayrıca bilimsel olarak bazı insanların dışarıdan gözüken cinsiyetlerini yansıtmadığı ortada. Eğer çok din meraklısıysanız, önce bu cinsellik yerine neden aç insanlar var onu sorgulayın
- +1 yıl
@laklaklovee
yahu * git bana bilim öğretme. saçma saçma konuşma.
al işte bilim adına yapılan saçmalıkla köpek ürettiler şimdi de baş edemiyorlar.
defol git canım canım konuşma - +1 yıl
Benim zevkle veriyor bana üzerine oturuyor kontrolü kendi eline alıyor
- +1 yıl
Sen git kendi kullanıcı adının anlamına bak önce. Seni hiç alakadar etmeyen çiftlerin anal yapmalarını neden bu kadar şahsi bir problem gibi algılıyorsun? İnsanlar çubuğu çıkarmıyor da senin de dünyanın en pis yeri dediğin bölgeyi yalamana fırsat kalmıyor diye mi bu kadar üzüldün bilemiyorum ama tahmin yürütebiliyorum.
- +1 yıl
Yaratılış, ahlaksızlık, günah vs masallarına inanmıyorsan gayet de normal ve zevklidir. Ben güvenilir bir partnerle tavsiye ederim.
- +1 yıl
bir yerinizden element uydurmayın. en erkeğim ama sadece erkeklerle cinsel ilişkiye giriyorum. iyi ki böyleyim çünkü ben böyle mutluyum. ayrıca neyin ne olduğunu nasıl yapıldığını bilseydin saçma yorumlar yapmazdın. 1- kalıcı hasar diye bir şey yok. 2- analdan alınan haz hem vajinadan daha çok hem de penisten alınan hazdan daha fazlasını verir. kölelik falan da yok, kölelik vajinadan da olur o zaman ne farkı var? her ikisinde de * kişi için pozisyon farketmiyor. ayrıca orası zaten ilişkiye girmeden önce en az 3 kere anal içine su basılarak temizleniyor merak etme.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. bunun dogrusu yanlısı yoktur kısıden kısıye degısır zevk meselesıdır. kı kadının arka delıgı anal yapamya musaıttır cabuk genısler kımısının etı serttır genısleme kolay olmaz ve analadan ılskıye gırınce yırtılma kanama olur. burada olay erkekte bıtıyor eger erkek analdan yapmayı bılıyorsa kadın acı degılzevk alır. anal seks yapmanın taktıgı yolu vardır bunları bılmek gerekır. önden yanı vaınadan yapınca zevk alırsın ama arkadan analdan yapınca hem zevk hemde haz alırsın cunku orada sinir uclarıda vardır ve onlar uyarılınca aldıgın zevke hazda eklenır cooook zevk alırsın. cogu kısı sunu der arkadan yapınca genıslıyor tuvaletını tutamıyosun veya baska hastalıklar oluyor dıye bu buyuk bır yaandır dunyada kadınların %90 nı yuzyıllardır anal seks yapıyor o zaman kadınlar hepsı tuvaletını tutamazdı hasta olurdu bunu dıyen cahıllere ınanmayın ( tabı analdan seksı bılmeyıp hurraaa tek seferde gırıp kıza acı cektıren erkekler harıc) analıda bılmek gerek delıgı acmak gevsetmek gerek. ben yıllardır kızlarla anal seks yapan brıyım ve analı vajınadan daha cok seven bırıyım ve 15 yıl once anal yaptıgım kızlarda Şu an bıle bır rahatsızlık yok aksıne bunları yasadıgı ıcın cok mutlu.3-5 kızla bırlıkte olan erkek veya 3-5 erkekle anal yapıp on yargılı olan kızlara ınanmayın ben 80 kusur kız kadınla bırlıkte oldum bunların en az 0 tanesıyle sadece anal yaptım ve hıc bır sorun olmadı.
20 YorumlaBen şahsen gayet seviyorum, seveni de çok.
Sağlıksız, ölürsünüz, içiniz pörtler diyenlere inanmayın, öcüyle çocuk mu korkutuyorlar, yok öyle bir şey. Acı vermiyorsa bir şey olmaz. Ama acı hissediyorsanız bir şeyi yanlış yapıyorsunuzdur, hemen durun.155 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel ve bilgilendirici bir cevap vermişsin, keşke bütün kızlar senin gibi açık sözlü olsa
- +1 yıl
ağzın bal yesin
+1 yıl
Ne yazık ki, birkaç nedenden dolayı en riskli cinsel aktivite biçimlerinden biridir. Güvenli anal seks, partnerinizle kapsamlı planlama, hazırlık ve açık iletişim gerektirir. Ayrıca anal seks birden fazla sağlık sorununa sebep olabilir. özellikle ilk anal seks sonrada vajinal seks yapmaya penis temizlenmeden devam edilirse barsakta yaşayan ve herkes de bulunan e. coli bakteri vajinaya bulaşır ve enfeksiyona sebep olur.
enfeksiyon, hemoroid, anal doku hasarı vb sorunlara yol açabilir.
00 Yorumla
+1 yılcunnunlinguscandır beye son cevabım. Kendisi tarafından engellenmişim. Eğitimci olduğunuz için bilirsiniz bir insanın söyleyecek sözü kalmadığında saldırgan davranışlar sergilemeye başlar, bir konu hakkında tezleri savunurken "defol, bok, hadi ordan git" gibi kavramları kullanmanızı doğru bulmuyorum. Ve bu tartışmayı sizin seviyenize düşmemek için bitiriyorum
50 YorumlaYapmadım ve asla yapmam ! Ciddi sorunlar yaşandığını okuyorum duyuyorum. Vajinal seks varken anal mı hayatta olmaz ! Erkek arkadaşımı illa ki vajinal yapmıyorsam regli döneminde, oral olarak boşaltırım ama anal olmaz
138 Yorumla- +1 yıl
Sevgili pınarcım korkma hiç bişey olmuyor biz karımla senelerdir arkadan si.. kişiriz kendisi büyük zevk alıyor üzerine oturup zıplıyor.
- +1 yıl
Tatlım bi sefer denesn inan bana bırakamazsın tüm kadınlar çok seviyor arkadan almaya. oranın tadı başkaymış diyorlar bayılıyorlar.
- +1 yıl
@Kirmabeni16 Sen karınla arkadan yapıyormuşsun devam et. Sana ne benim neremden alıp almayacağım? Erkek arkadaşımla vajinalin gayet güzel tadına varıyoruz biz. Bir kız çıksa anal harika sana da tavsiye ederim dese sana, ısrar sonucu analın tadına mı bakacaksın? zevkler ve renkler olayı... hadi hayırlı işler sana
- +1 yıl
Pınar tatlım bi kız bana tavsiye etti diye ben o duruma düşmem ben isteyeni si.. kiyorum bende baskı yok.
- +1 yıl
@Kirmabeni16 Güzel aferin sana... Evlisin, karınla senelerdir arkadan si... kişiyorsunuz... Hatta oturup zıplıyor ve bunun yanında isteyeni de si... yorsun ! Çok klasik bir erkek egosu gördüm sende. Si... menin bir erdem ve beceri olduğunu düşünen kafa ! biz kadınlar penis yok diye si... en değil, si... kilen oluyoruz ve 1-0 mağlubuz yani? siz si... ken olduğunuz için maçın galibisiniz biz şişme kadın oluyoruz ve zevk almayan, si... len bir bir nesneden öte gidemiyoruz sizlerin kafasında... aferin devam et böyle...
- +1 yıl
Evet siz si.. kilen oluyorsunuz ama bizden fazla zevk alıyorsunuz. ben kaba konuşurum ama doğruları konuşurum. şimdi sana şu soruyu sorsam. dünyaya kızmı erkek mi olarak gelmek isterdin desem kız olarak diyeceksin. onun için hiçç si... kiliyorum diye hayıflanma sizde büyük zevk alıyorsunuz. karımda benden gayet memnun çünkü sağlam pompalı yorum diğer kadınlarda. aslında her şey eşit durum 1/1 yani. ummah.
- +1 yıl
mesaj kutunu açarmısın bişey diycem önemli.
Ergenlikten beri yapiyorum benim gercekten hosuma gidiyor. Tercih. Cok siddetli bosalmalarim anal seks yaptigim zaman oluyor. Denemekten birsey olmaz
259 Yorumla- +1 yıl
Evlimsnz
- +1 yıl
Yoo sordm ole kizcak bisey yok
- +1 yıl
Önemli olan sizin mutlu olmanız siz sonuçtan memnunsaniz devammm 🔥🔥🔥
- +1 yıl
Ciddi misin
- +1 yıl
Kralsın
- +1 yıl
Ciddi seviyormusun. Zorlanmıyor musun
+1 yılÇok sık yapılmazsa pek sorun yaşatmaz.
Bazı kadınlarda bölge hassas olabiliyor. Her kadında bir olmuyor. Bazı kadını çok az etkiler bazı kadında çok az olsa bile ciddi sağlık sorunları yapabilir.
Erkeğin boyutuna da bağlı. Çok kalınsa ciddi sağlık sorunları yapabilir.10 Yorumla
+1 yılAnüsün nihai amacı dışkıyı atmaktır cinsel ilişki ile alakası yoktur. Dişi ve erkeği birbirine çeken vajina ve penisin anahtar kilit uyumudur. Canlılar türlerini devam ettirebilmek için içgüdüsel olarak seks yapmak zorundadır. Bu içgüdü insanlarda da vardır. İnsanların en hayvani taraflarının ortaya çıktığı an cinsel ilişki ve boşalma esnasındadır. Anal ilişki zevk vermez sadece darlığı erkeğin hoşuna gider.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu yaşamak istediğin haz ile alakalı. Birçok kişi anal sekse karşı olmasına rağmen vajinal seks yapmamak için anal sekse yöneliyor sonrada bakireyim diye geziniyor.
Oysa anal seks kendi kuralları çerçevesinde yapıldığında gayet hoş ve eğlenceli bir sekstir.10 YorumlaSekste mantık arıyorsan zaten yapma boş ver :D Bu göreceli bi soru anal konusunda kimisi olumlu düşünür kimisi olumsuz. Herkesin kendi tercihi. Dini açıdan soruyorsan cevabım mantıksız. Sağlık açısından soruyorsan mantıksız. Temizlik açısından soruyorsan gerekli önlemler alınırsa mantıklı. Zevk açısından soruyorsan yine mantıklı. Yani skor 2-2 berabere
00 Yorumla
+1 yılBen de işin doğru veya yanlış boyutunda değilim. Büyük bir zevkle yapıyorum yıllardır.
207 Yorumla- +1 yıl
Karımda büyük zevkle veriyor hiç vaz geçmedi sürekli arkadan istiyor.
- +1 yıl
@Kirmabeni16 Hayal dünyanda yaşamaya devam et ezik
- +1 yıl
Sende orada çatla patla ezik
- +1 yıl
G. t deliğin geniş ve büyüktür senin.
- +1 yıl
Mesele zevk almak, analdan zevk alıyorsa bir insan yapmalı, bir kadının analdan alması erkeğide çok zevke getirir
+1 yıl4 yıldır anal seks yapıyorum ve kesinlikle haz alıyorum. Yapmaya da devam edeceğim.
156 Yorumla- +1 yıl
C
- +1 yıl
analdan ben haz alamıyorum ya sen nası yapıyosun @Gizem_1001
- +1 yıl
- +1 yıl
Melek sevisirken sen yuz ustu yat. Erkegin ustune ciksin omuzlsrini sirtini boynunu operken pens ile arkani yoklasin. Tabi kayganlastiriciyi unutma. Birdende gitmesin. Sevisirken az az
- +1 yıl
Harikasın bebem. bizde karımla yaparız altımda zevkten çıldırıyor adeta.
- +1 yıl
Harika cevap, zevk alıyorsan devam etmelisin,
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kadın için hiç mantıklı değil. Erkek arkadaşım analı çok seviyor benim hiç hoşuma gitmiyor. Günlerce makat çatlağı ile uğraştım.
Anal yapan kadınlar yaşlılığında bunun acısını çok çekiyorlar.76 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@oLderman Çok yapmadım ama her seferinde ciddi sıkıntı çektim.
- +1 yıl
Haklısın sağlık riski ikitaraf içinde yüksek
Sağlıklı kaliteli partneri olan bir çok kadın zevk aldığını söylüyor. Aceleci olmayan sevişmeyi uzun tutup zevk suyu ile kayganlastirilan anal s. x te keyifli olur diye düşünüyorum ve termcrubemi bırakıyorum buraya.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbana göre mantıklı değil, ön varken neden arkadan vereyim ki
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSapıklar basmışlar eksiyi bir bir 😂
- +1 yıl
Bikere oradan yesen daha yokmu dersin.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Alone57 kesinlikle haklısın değmeyecek bi şey için sağlığı riske atmak gereksiz
Erkeğimin zevk alması beni mutlu ettiği için her zaman yaptıracağım bir yer.
92 Yorumla- +1 yıl
peki saglık açısından sıkıntı oldumu kaç yıldır yapıyon bunu
+1 yılGayet mantıklı. Kadın varlığı yükselince tüm boşluklarını doldurmak ister.
60 Yorumla
+1 yılben 34 yaşında bisexuel bireyim anal yapmak da zevkli bir seks türü sadece temizlik yapılması önemli ilişki öncesi anal temizlik yapılmasına dikkat edilirse özellikle pasif partnerler g noktasından çok uyarılıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzararli bir iliski tarzi, saglik sorunlari yasama oranin cok yüksek
97 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
Senelerdir karım arkadan isteyerek ve zevkle veriyor hiç bir zararını görmedi. aksine büyük zevk alıyor inleme sesleri odayı inletiyor en çokta üzerine oturmayı seviyor kıvranıyor dansöz gibi.
- +1 yıl
@Kirmabeni16 şanslısın valla
- +1 yıl
@bursa_zafer senin karı sana g. ötten vermiyormu.
Cevap sahibi+1 yıl@Kirmabeni16 sağlık sorunlarını google dan araştırırsanız ayrıntılı şekilde görürsünüz
- +1 yıl
Vala karım gayet memnun hiç şikayeti yok hatta birazdan gene yapıcaz bu gün baya bi istekli şimdi odasında seks e hazırlanıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Kirmabeni16 kesin öyledir
+1 yılaslında kadına kattığı çok bir şey yok ama erkekler deli oluyor bunun için
51 Yorumla- +1 yıl
Saçmalık
Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. doğru ya da yanlış diye bir şey yok. iki tarafta istiyor ve seviyorsa yapılır bi taraf sevmiyorsa yapılmaz. tamamen size bağlı bişey
30 Yorumla
+1 yılanal yapmak için mantığa gerek yok. nasıl vajinada mantık aranmıyorsa anal da öyle. üremekten bahsetmeyin çünkü vajinal ilişkiye 10 binde bir çocuk için geri kalan oran sadece zevk için giriliyor. anal ilişkinin de amacı zevk başka bir şey değil. insanın bütün sinirlerinin toplandığı yer anal olduğu için çoğu zaman vajinadan daha çok zevk verir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. doğru ya da yanlış bir tarafa istiyomusun istemiyomusun ilk acıya katlanabilirmiyim katlanmazmıyım ve buna hazırmıyım?
20 Yorumla
+1 yılBırakın sınırlar çizmeyi cinselliği keşfetmeye odaklanın bana yatakta sınır koyacak kadına diceğim tek şey üzerini giyin çık olur
20 Yorumlamantıkla ilgili bir şey değil önden yapmanda bir engel yoksa tamamen kadının şehvetine ve merakına bağlı. ama unutma acemi biriyle olmaz canın yanar pislik olur
00 Yorumla
+1 yılbu yaşıma kadar hiç yapmadım, bana itici geliyor bence orası çok özel bölge öyle kalsın. vagina zeten cinsel birleşmek için yaratılmamışmı? orası bana yetiyor
00 Yorumla
+1 yılGenelde acıyı ve zevki bir arada tattığı için kadın için daha zevkli olacağını düşünüyorum bazı durumlarda Anal yapmak mantıklı ;) mesela regl döneminde
00 Yorumla
+1 yılşöyle söyleyeyim bir erkek %99 oranda çocuklarının annesi olacak bir kadına bunu yapmaz. hayatında yer kaplamayacak bir kadınla sonuna kadar zorlar.
00 Yorumlaİnsanlara göre kendini yönlendirme
Sana yanlış geliyorsa yapma doğru geliyorsa yap
yani istiyorsan yap istemiyorsan yapma
Mantıklı veya mantıksız gerek yok böyle şeylere
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kadın için son derece sakıncalı çünkü be nedenden dolayı makat ameliyatı olan ve abdesini tutamayan çok.. Erkek içinde prostatit denen prostat iltihabı sorunu..
02 Yorumla- +1 yıl
Bu ne cahil bir yorumdur. Şehir efsanelerini yaymayın. Sakıncalı falan değil.
- +1 yıl
@ben_de_soruyom Tamam sen yap erkenden prostit olup alındığı zaman kalmayaak bile op zaman cehaleti görüsün.
+1 yılAnal ilişki hem sağlıksızdır hem de mantıksızdır ve istediğiniz kadar temiz olun yine de pislik bulaşır popo deliği sıçmak içindir başka bir sebebi olmamalıdır hem de kadın açısından zevksiz ve acı verici bir durumdur, cinsel açıdan kişiyi uyaran bir yanı yoktur sadece kadının mazoşistik duyguları sebebiyle haz alabilme imkanı vardır böyle bir kadınsanız deneyebilirsiniz değilseniz riske gerek yoktur...
00 Yorumla
+1 yılAnal çok sağlıklıdır kolay sıçmamızı sağlar popo kaslarımızı egzersiz yaptırarak geliştirir
107 Yorumla- +1 yıl
@onnuurrs evet
- +1 yıl
Sonra gülerken altına s*çma 😅
- +1 yıl
Günaydın, ilk defa duyuyorum olabilir aslında kadın anüs ü uyarıldığında tahrik oluyor daha iyi sevişiyor ve daha rahat zirveye ulaşıyor bunu biliyorum
- +1 yıl
Sana katılıyorum karımında kalçaları şimdi baya bi genişledi bay bayan hayran kalıyor kalçalarına.
- +1 yıl
@Kartalgibikartalll ahahah
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok cahilce bir soru! Boyle birsey yapmak tabikide normal DEGIL! Bunu artik anlayin!
Bilimsel bilimsel diyonuz ya girsin g*otunuze bilimsel! Tabikide sagliksiz birsey30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılAnal oral veya başka bir deneyim herşeye açık olmak gerek sekste yoksa ne denli yaşanmış olur.
Önemli olan zırveyi hissetmek hissettirmek..10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal hem yaptim hem yaptirdim ikiside cok zevkli. Tabi ilk yaparken erkek anlayisli olmali oyle birden girmez. Cogu ilk deneyen bidaha yapmiyor cunku alistirmadan yapiliyor. Hergun yapilmadikca sorun olmaz.
10 Yorumlabu bekaret konusu oldukça anal her zaman yapacaklar
20 Yorumla
+1 yılKimine göre doğru, kimine göre yanlış. Benim için vazgeçilmez bir şey anlatılmaz duygular yaşıyorum pasif kadınsı cd olarak
70 Yorumlaanal fantezi olarakta genç bireyler tarafından çokça tercih edilir özellikle içe boşalmalıysa ama sağlıksızdır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapılır ama sürekli değil ben çok bayanla denedim ama girmedi alabilen de çıkmaz sanırım en iyisi vajina
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılbu zevk almak ile alakalı zorlarsın kendini ama vajinal bölgeden zevk aldığın halde dahasını isteyenler bildiğim kadarıyla yapmak istiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı olduğu için yapmıyorum.
İstiyor ve yapıyorum.
O an zaten, her şey o kadar hızlı var farklı oluyor ki.00 Yorumla Mnk biraz akıllı olun la yaşlanınca g tunz tutmaz donnunuzda boh la gezersiniz
10 Yorumla
+1 yılÇok az kadın sever anal Seksi alışkanlık haline getirenler var bu arada
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağlıksız ve mikrop kapma ihtimali var çok acıtır kadınlar zevki de almazmış aslında. Şey gigi ağzın yerine burundan yemek yemek. Zaten hak yolu varken yani.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. doğru yaparsan doğru, doğru yapamıyosan çok yanlış. mazallah altına sıcarsın
00 Yorumla
+1 yılSırf anal ilişkiden kadınlar gördüm ben. Zevk alınıyorsa neden olmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpartneriniz istedikten sonra ve çok sık yapılmadığı sürece, her iki tarafında zevk aldığı bir sevişme şeklidir. ön yargılarınıza ve sizlere dayatılan genel geçer kurallara çokta bağlı kalmayın.
00 Yorumla
+1 yılfantezi olarak ve zevk almak için olabilir arada sırada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevkler ve renkler tartışılmaz ama anasız da olmaz babsız da olmaz
121 Yorumlazevk alan yapar bu kadar basit
150 Yorumla
+1 yılYaparken hem hijyene hemde ritme dikkat etmek gerekli
02 Yorumla- +1 yıl
Arkadan bir şarkı açıp onun ritmine uymak daha zevkli
- +1 yıl
@Menekşe010101 evet oda güzel bir ritim verir 😍💋
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin git gel yaşamana neden olan sebepler ne? sen niye kendini frenliyorsun anal için mesela şu an? yapma isteğine isten ne oldu yani istek mi sevgili olay mı yoksa
00 Yorumla
+1 yılvajinal yapmayıp anal yapıyorsa bence saçmalık. bekaret bir zardan ibaret değil
00 Yorumla
+1 yılBen yapıyorum kabul eden kadınla ama condomla tabi, bence zevkli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamen yanlıştır. Kadınlar için sağlık sorunlarına yol açabilir. Ayrıca dinimizde ter ilişki haramdır ve bunu yapan kişi lanetlenmiştir
00 YorumlaTemizlik ve sağlık önlemleri alındıktan sonra ve her iki tarafta istiyorsa, her iki tarafında zevk alabileceği bir yönelimdir bu arada. Taraflardan birinin isteksizliği işkenceye döndürür bu birleşmeyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzevk meselesi bu nasıl istersen öyle yaparsın sen çokmu anal yaptın?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru değil. Peygamberimiz bu fiili yapanları lanetlemiştir.
10 Yorumla
+1 yılBen deli gibi anal yapıyorum o kadar zevkliii kiii
49 Yorumla- +1 yıl
Çok Zevkli Oluyor Demi
- +1 yıl
@ByMusty007 çoook
- +1 yıl
Şu Anda Olsa Hayır Demem Profil Fotoğrafında İyiymiş Maşallah :)
- +1 yıl
@ByMusty007 tam bana göre anal :)
- +1 yıl
Benimde Zevk Alıyorsan En Son Ne Zaman Verdin Anal
- +1 yıl
@ByMusty007 dün gecee
- +1 yıl
İyi Olmuş Zevkten Dört Köşe Olduğunu Hayal Edemiyorum Keşke Bana da Verebilsen
- +1 yıl
+1 yılkimisine göre kötü zararlı ama benim için dersen yaptım karşılıklı zevkli oldu tartışılır konu
10 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne