Sende hep böyle yapıyorsun ya kısa cevap veremiyorum Bence cinsellik duygusuz yasanmamali, en azından biraz hoşlanti ileri derecede anlık beğeni olmalı, yana yana olmalı bütün hücrelerine işleyecek kadar etkili olmalı
Bu sitede şunu gördüm insanlar cinsellik için diyorlar ki duygu gerekmiyor zaten sadece fiziksel bir şey cinsellik aslında böyle bir şey değil
Şöyle bir şey diyorum hep seksin gizli bileşeni tutkudur
Tutku nedir diye soracak olursan tutkum sevginin yontulmamış halidir haz diyoruz hep tutku diyoruz işte şehvet diyoruz bunların aslında ana kaynağı sadece sevgidir karşı tarafa duyulan hayranlık duygusu dur.
Erkekler gerçekten buna ihtiyaç duymayabilir ama biz kadınlar gerçekten ilişkiye girebilmek için buna ihtiyaç duyuyoruz çünkü orgazm aslında kafada başlayan bir şeydir ve kafadaki rahatlık ile başlar kafadaki rahatlık sadece bizim ilgi ya da hayranlık duyduğumuz insanın biz de dokunduğu kötü nokta İle başlar
Cümle değil de kelime.. O zaman UYUM diyorum.. Her şey uyumla, uymakla başlar.. Çiftler aynı şeyleri isterse de olmaz, ikisi de farklı şeyler isteyince de..
İki taraf da baskın olmayı isteyince çakışırlar mesela.. Ya da biri farklı alternatifler sunar, diğeri kabul etmez.. Yine ortaya bir şey çıkmaz..