Hani vardır ya nefes alsın yeter diyen tipler! Onları hiçbir zaman anlamadım anlamayacağım sanırım. Nasıl bir insan istisnasız herkesle ilişkiye girebilir ya da girmeyi isteyebilir ki? Herkesle cinsel ilişkiye girilir mi?
Yani biraz abartı olacak belki ama danaya girer gibi ilişkiye girilmez net.. İnsanız biz yahu.. gel gelelim hayvanların bile bazıları insanlardan daha kontrollü ve seçici bu konuda.. Keyifli günler..
Selammm. Bu nefes alsin yeter diyenler midesiz mi cinsellik bilmez mi açlıktan mı bilmiyorum ancak onları hiçbir zaman anlamadım anlamayacağım sanırım net. Nasıl bir insan istisnasız herkesle ilişkiye girebilir aklım almıyor. İlişkide bir duygu olmalı. Çünkü duygusuz yapılan seks bence 0dan öteye gitmez.
O zaman seksin gizliliğinin ve çekiciliğinin bir anlamı kalmazki.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bu işi meslek olarak yapan erkek ve kadınlar girer herkesle. birde kimseyi bulamayıp gözünü karartanlar. birde artık hayattan kimseden tad almayıp belki bu güzel olur diye gezinenler...
o zaman insanlık için fedakarlık mı yapıyorlar diyorsun. dediğine göre bu işi yapan insanları gördüğünde minnetini sunup teşekkür etmelisin helallik istemelisin. tecavüze uğramıyorsan onlar sayesinde senin mantığına göre 😀😀😀