Çiftlerin yaşadığı cinsel ilişki sıklığı her zaman ilgi çeken bir konu olmuştur. Hatta bu konu çiftler arasında çatışma konusu bile olabilir. Araştırmalarda çiftlerin genel ortalama cinsellik sıklığı haftada 2-3 kez olduğu görülmüştür. Evliliklerde cinsellik sıklığı eşler için yaşamları boyunca tartışma konusu olarak devam eder ve asla çözülmez. Esasen çiftin cinsellik sıklığı her ikisinin ortak kararı olmalıdır. Bazı çiftler hemen her gün cinsellik yaşarken bazıları çok daha seyrek olarak yaşamaktadır.Her gün cinselliğin sakıncaları: 1. Eşlerden birinin bu konuda isteksiz olması, aralarındaki çatışmayı artırır. 2. Aşırı cinsellik çiftin sosyal yaşamını sınırlandırabilir. 3. Eşlerden birinin aşırı cinsel isteği, diğerinde cinsel isteksizlik riskini oluşturabilir. 4. Bazı çiftler için bir sorun çözme yöntemi şekline dönüşebilir. Bu durum sorunun çözümünün ertelenmesine neden olabilir. 5. Kadının adet dönemlerinde tartışmalara neden olabilir. 6. Cinselliğin olamadığı günlerde kişiler sıkıntı yaşayabilirler. 7. Bazı kişilerde yorgunluğa neden olabilir. 8. Cinselliğin sıklıkla gece yaşanmasından dolayı, zaman zaman uyku sorunu yaşanmasına neden olabilir. 9. Doğal olarak, zaman zaman cinsel sorun yaşayabilirler. Bu durum çiftte ciddi hayal kırıklığı yaratabilir.
Cinsellikte önemli olan çiftin sorunları konuşabilmesidir. Bu sayede sorun olan ve çözülemeyen durumlarda yardım almaları ve mutlu bir cinsellik yaşamaları daha kolaylaşacaktır. Peki Siz ne sıklıkla cinsel birliktelik yaşıyorsunuz?
Her gün cinsellik yaşıyor musunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her gün yapıcak kadar işsiz ve zamanım bol değil, hobilerim filan da var. Hergün 10-15 dk ayırmak yerine 2 seks arası 2 gün bırakırım adam gibi 30-45 dk zaman ayırırım. Daha tatmin edici oluyor bence.
Evet ve birde rakamlara bu kadar takılmamak lazım. Penis boyu, meme cup boyu, Mustafa 8 dk de boşalıyormuta sen 6 dk miş sin, ön sevilmeye 10 dk mı ayrılmalı 20 dk mı? Ayşeler haftada 4 kere yapıyormuş biz neden 2 kere yapıyor... bu bir yarış olmadığını anlaması lazım insanların. Toplamda ne kadar süre geçtiğimden öte ne kadar kaliteli süre geçtiği daha önemli. Sen tatmin oluyorsan yeterli. Çift olarak hafta da 2 kere istiyorsanız onu yapın bundan daha az yapmakta daha fazla yapmakta sizi yorar. Başkasına bakmamak lazım.
Hemen hemen herkes hergün seksin hayalini kuruyor bu tempoyu çevremde en fazla devam ettirme bilen çift 15 gün dayanmış. Ve inanır mısın ilk erkek reddetmiş. Kadın gurur meselesi haline getirmiş, beni beğenmiyor mu acaba gibisinden. Kucağını oturmaya filan çalışmış erkek kucağından atmış. Hiç kavga etmedikleri kadar o hafta kavga etmişler. 😅Gereksiz zorlama, tatmin edici mutlu bir hayatın varken neden böyle yapar ki insan?
Kesinlikle katiliyorum. Bunu bir basari ve rekabet ortamina cevirmek zevkten cok aci verir. Dediginiz gibi kalite bence sureden ve bir cok etkenden daha onemli. Ama bunu idrak edebilmek bircok inaan icin cok zor. Fazla film izliyorlar ve yazi okuyorlar sonra pisman oluyorlar. Asla baskasini bir olcu almadim. Benim icin kaliteli seks partnerimin gozundeki o mutluluk ve benim aldigim zevk
her gün cinsel birliktelik sıkıcı ve zevksiz olur. her gün döner yemek gibi bir şey. canın ne zaman çekerse o zaman yapılır. eşlerin birbirini istemesi ve arzulaması önemli bir etkendir.
Evli değilim. Kızlarlada pek eskisi gibi aram yok ugraşmayı işi o noktaya getirmeye zaman harcamıyor sıkılıyorum. Sabır edemiyorum dolayısı ile senede 1 2 yi geçmez çoguda paralı.
Kışın haftada yaklaşık 4-5 falan yazında çok sıcak haftada 2-3 olabilir. Birazda özlemek arzulamak için arada boşluk bırakmak gerekir bence. Her gün her gün aynı pilav yenmez