Sizce Uzun Penis mı Kısa Penis mı Daha Zevk Verir?
Kısa Olsun İş Görsün Yeter 10-14 Cm
Uzun Olsun Zevki Yükseklerde Yasamaliyim 16-20 cm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yahu şu anatominizi bir öğrenin arkadaşlar. ölçü saçmalığını bırakın
vajina girişi dar içi geniş bir organ. ilk 2-3 cm kısmı dardır penisi orası hisseder. içerisi yumruk rahat hareket edecek şekilde torba gibi bir organdır. içerisi penisi hissetmez.
yani ilk girişteki 2-3 cm mesafede penis hissedilir. bu durumda 10 cm peniste de 18 cm peniste de aynı hissi alırsınız
ayrıca 20 cm nasıl alıyorsunuz yahu. coğrafyamız kadınının derinliği belli. 16 cm den yukarıda hopluyorsunuz acıdı diyorsunuz. 20 yi alamazsınız rahmide kanama oluşur. deli misiniz.
Ben bir ara bu olayı fena kafaya takmıştım. Benim penisim biraz ince yapıda erekte hali 9-10 cm arasında. Piskolojik olarakda çok kafaya takıyordum birlikte olduğum partnerlerinde bunda etkisi var aslında hep onlar ufak diyordu vs. Daha sonra doktor doktor gezdim hepside herşeyin normal olduğunu penis boyunun genetik olduğunu kişiden kişiye değiştiğini herkeste aynı olmayacağını vs vs anlattılar biraz daha kafaya taksam olay pskiyatri kliniğinde bitecekti. Daha sonra bende akışına bıraktım :) Kafaya takmıyorum artık Allah vergisi sonucta nasıl müdahale edebiliriz ? :)
Kadınların da bu konuda anlayışlı olması gerekiyor bence. Partnerin yüzüne karşı ufak bu derse eğer baya bir kırmış olursunuz olay tahmin edemediğiniz bi noktaya gider. Ben partnerime " vajinan çok kötü " "vajinan neden renk olarak farklı " " vajina bölgen çok yağlı" vs vs desem bu partnerim için iyi olur mu?
Uzun ve kalın penis zamanla daha fazla zevk veriyor. Korkanlar var ama alışılması çok uzun sürmüyor esniyor vajinanız ve içinizde daha fazla temas oluyor
Cevap
11Cevap
Gurur duyduğum organlarımdan bir tanesi penisim :D Hem uzun hem kalın hem sert. Bazen partnerleri mutlu ettikten sonra eğip kafamı bakıyorum bu benim mi lan diye jsdjsakjdsakjadkjkdsls
Kadından kadına değişir.. benimki büyük olduğu için bazı partnerlerim acıyor diyordu.. bazılarınızda bu durum çok hoşlarına giderdi..
B bence
Türk kızına 2 cm soksan 1 hafta ağlayarak geziyo acıdan cıdı parmağımızı soksak yeter
Annenden mı biliyorsun yoksa?
Acıdan ağlayarak gezdiğini hemen belli ettin kaybol şimdi
Ağlama junior 😂😂 2 cmlik şeyinle artistlik yapma uza
Pantolu indirsem nereden kaçacağını şaşırırsın burada anket yapıyon mna kdğmn kah.. besi
Çok güveniyorsan sikine popona sok zevke getirir seni Allah'ın kaşarı annen de böyledir senin kasar
Önemli olan boyu değil aslında
Benim 22,1 cm, Melezim
Kadınlar büyük ve kalın sever.
Ne kısası ne kalını en çok içinde kalanı makbul
Selamm işlevi önemli. 15 16 cm ideal
uzun ince erdirir kalın kısa gerdirirr..
Farketmez
Yabikide Uzun
Bide kalınsa en sevdiğim🙈
Uzun deyollar
5 cm olan ben:/
Sence
Seni hiç alakadar etmez 😎 znnzkz
Askım cık komıksn
Abaza kes
Uzunnnnnn
ne kadar uzun:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?