Evet, hiçbirimiz tek bir şey seçemeyiz ama hani o bir hareket, bir dokunuş, bir kelime... Anladınız beni. Sizi zıvanadan çıkartan, kontrolü kaybetmenize neden olan o tek şey ne?
Oral seks
Argo
Masaj
Partnerinizin önünüzde kendine dokunması
Farklı pozisyonlar
Domine etmek / edilmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yatakta dayanamadığınız, sizi kontrolden çıkartan tek şey nedir desem, ne söylerdiniz?
Küfür ederse bana kadınım derse o sıcaklığı hissedersem böyle karşıda öylece oturtup kendine dokunursa kendini gösterip cinsel organı İle oynarsa ama benim yaklaşmama izin vermezse 🤤 beni mahvederse ve tabii ki de vurucu olay şu prone bone🤤 galiba beni tahrik eden şey davranışlardan ziyade kişi yani o😅
Bir bakış yahut gülüş bile bazen iştah arttırıcı sebep olabilir. Öyle ki bu senin karşındaki insandan ne istediğin veya beklentilerinle alakalı olabiliyor. Öyle bir an geliyor ki bazen orala karşı ciddi bir zevk refleksi vermezken bir gülüş senin içinde ki ihtirası tavan yaptırabiliyor.
Argo. Ben hayal gücü yüksek bir insanım eğer kadınım hayal gücünün sınırlarını zorlayan fantastik argo cümleler söylerse seks iblisine dönüşürüm. Yaşatacağım haz, zevk ve şehvet kozmik seviyelere çıkar.
Karşılıklı oral, çünkü partnerime oral yapmak onun bana yapması kadar zevk veriyor. Oralı yaparken de sadece vajina değil, vücudun her yerini yalayıp somurmaya bayılıyorum. Umarım anlaşılır olmuştur.. 😅😁
Yanlış anlamayın ama sizin deneyimli olduğunuz konu deepthroat fantezisi beni çıldırtıyor. Tabi hiç bir kadınla deneyimleyemesek de düşüncesi bile çıldırtıyor.
oral ama oral deyince herkes sadece genital bölge algılıyor. oral tüm vücuda yapılabilir. mesela memelerimi yalaması ve oan penisle oynaması beni zıvanadan çıkarır
Oral seks cinselliğin en kışkırtıcı aktivitesi bunu kimse inkar edemez.. Hele kadının oral seks esnasıda ard arda orgazm yaşaması çıldırtan durum olur..