Göğüslerin ve göğüs çevresi galiba beni inanılmaz tahrik ederdi diye düşünüyorum çünkü dayanamıyorum bilmiyorum her yere karşı dayanabilirim ama göğüslerime dayanamıyorum duş aldıktan sonra mesela havluyla kapatırken bile havlunun oraya temas etmesi beni böyle bir değişik yapıyor anlatabiliyor muyum herhalde gerçekten sevdiğim ilgi duyduğum kişi bir şeyler yapsaydı bayılırdım diye tahmin ediyorum
elbette alır. bazıları tabulara hurafelere bürünmüş geri zihinliler var guy olmakla alaka kurarlar. zevk aldıkları halde yalatmazlar. alakası yok halbuki
düşünmek lazım çocuk emzirmeyecek olan bir insana yaratıcı neden meme verdi.
kadın erkek vücudunun anne karnındaki ilk oluşumu ayynıdır. vajina ve testisler henüz yokken ilk penis ve klitoris yaratılır. penis ile klitoris anatomik eştir. ilk 6. haftada memeler yaratılır.
boyun, kulak memesi, kulak kenarı, omuzlar, koltuk altı, karın , kasık, sırt, bel, el ve ayak parmakları, üst bacağın iç beyaz bölgeleri, diz kapağı arkası...
bunları biliyor olsalar zaten saçma sapan penis ölçüsü saçmalığına girmezler. kadını mutlu etmeyi bilmiyorlar.
filmleri gerçek sanıyorlar. orada erkeklerin egosunu okşamak için yapılan filmler kadını köle gösterir her hizmeti kadın sunar. erkek sadece ilişki gir çık yapar. bunu da bizim erkekler gerçek snaıp kadına uygular.
halbuki kadının anatomik yapısın bilseler tüm kadınlar mutlu olacak
Bunu deneyin siz, de çok seveceksiniz ön sevişmeye başladığınızda dudak kenarları ve sonra burun deliklerini öpün ve nefesinizi verin o sıcaklığı hissettirin çok değşet bişey 😍🔥