İlk mastürbasyon yapıp boşaldığımda değil de üst üste 2 3 4 5 olunca işemeye başlıyorum bana çok zevk veriyo ama kokusu çiş kokusu rengi de öyle ve sonra rahatsız oluyorum. Ben bakireyim eğer ilişkiye girersem boşalıyorum sanıp işemekten ve partnerimin benden soğumasından çok korkuyorum. Nerede hata yapıyorum?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu yaptigin her ne ise yani orgazm olmak veya işemek dahi olsa kendini bundan mahrum etme. Bundan zevk aliyorsan boyle mutluysan kisitlama kendini. Aksi halde cinsel hayatinda asla mutlu olamazsin.
Sahsen ben esimin boyle olmasini isterdim acikcasi. İşemesi umrumda degil, gider birlikte yikaniriz sonra. :)
Ama yeter ki onun zevk aldigina sahit olayim. :)
Kendini asla hor görme ve asla kisitlama..
Ard arda 5 sefer ne bu azginlik, seni doyuracak kocayi biraz zor bulursun. Masttan önce cisini yap, idrar torbani bolast, olmaz, eger oluyorsa doktora görünmen lazim, kaslarda bir sorun olabilir.
Anladım öyle yapıcam artık bana istek gelince bi gidip işiyim diye düşünmüyorum hemen başlıyorum ve üst üste 7 defa yaptığım da oluyo aslında bakireyim evet ama biraz fazla azgınım doğru o konuda bi şey diyemiyorum
Sen burdaki abaza sapik, vajina olsunda ne olursa olsun, yalaaim yutarim, ne varki bunda diyen azginlarin seni düsürmek icin olan yorumlarina inanip normal bir durummus gibi kabul etme. Degil cis, asiri islanan kadin dahi sorundur, ilerde evlenirsin kocan bu durumdan ciddi anlamda rahatsiz olur, tiksinebilir.
off bayılırım buna bazen oral yaparken de oluyor kadınlarda bu
Peki squirt mi bu yoksa bu işeme mi ya da squirt orgazmlq işeme aynı mı ve miden bulanmıyor mu
ya işemeyle karışık bir zevk bu ama gelen çiş diye biliyorum. bulanmıyo valla açıyorum ağzımı bekliyorum :)
Tadı idrar tadı o zaman ☹ ya ben partnerim soğur diye çok korkuyorum ama ancak öyle fışkırarak boşalabiliyorum
partnerin kıymetini bilsin neden soğuyacakmış
Kıymet bilincek bi şey o zaman dimi yani açıkçası çok istekliyim yaptıkça yapasım geliyo çok yapınca da böyle oluyo ama sanırım her kadın böyle değil. Kötü kokmaz mı seks sonrası ben ondayım aslında
yahu seks sonrası zaten duş alıyorsun sende ilk postada böyle boşalmıyosun ya boşalırsan da temizliği yapılır bişi olmaz. hoşuma gitti ama konuşalım özelden?
Bende mutlaka işerim bosaldıktan sonra ama benimki acıdan eğer işemezsem acı ve yanmam oluyor dayanılmaz işersem sıkıntı olmuyor
Ama bi anda penisinden çiş mi kaçıyor boşalırken? Bende öyle yani kendimi salıp ahhh dediğimde bildiğin hem orgazm olup bi yandan da işiyorum
Yok önce normal boşalıyorum iyice sallayıp atınca hepsini😄 işiyorum bu kez kalanıda çıkıyor böylece sonra temizlik.
Anladım sen sanırım bunu banyoda yapıyosun da ben yatakta yapıyorum
Evet yoksa batar her yer banyoda yaparım o yüzden sen yatağı batırmıyor musun öyle yaparak
Evet yatak batıyor zaten de ben banyoda yapamam yatağın sıcaklığında hayal edip boşalmam lazım daha iyi odaklanıyorum öyle
Beraber yapsak mı birgün
Şimdi yeni duş aldım ama hala azgınım yine de biraz ara vermeye çalışıcam üzgünüm o yüzden
Bir sonrakine güncelle görüşü, bir el atarım bende 😄
Hahaha bi tur binersin bana 😄
Tabi dost gibi sarılır, düşman gibi s.. m😄
Offf en sevdiğimmmm 💋
😝😝😝😋
Böyle sıkıntın varsa bez kullanarak mastürbasyon yapsana. Hem etraf batmaz. Hem zevkini dolu dolu yaşarsın.
Bir hata yok aslında, önce tuvalete gidersen sorun kalmaz diye düşünüyorum.
İşte o an geldiğinde ben bi tuvalete gidiyim diyemiyorum
Hmm anladım, kendini tutamayıp direkt parmaklıyorsun. Ben olsam tuvalete götürürdüm bak ;) tuvaletini yaptıktan sonra istemediğin kadar kasılmanı devam ettiririm.
Rahat ol zevkten istiyorsun vücudun çok fazla kasılıyor ya ondan rhaat ol senin gibi sevgilim olsun isterdim
Aşırı zevk aldığım için mi işiyorum yani evet çok azgınım bu arada
TK atsan mesaj
Nasıl yapıyorsun kanka? Bide her seferinde duş alıyor musun?
Yok zaten üst üste yaptığım için duşu sonra alıyorum ama nasıl yaptığıma gelince ben de bilmiyorum
Garip ama hoşuma gitti xkdkdkj
Bilmiyorum ya ben partnerim soğur diye korkuyorum
Kişiden kişiye değişir
Konuşmak isterim açıkçası
ilk defa duyuyorum böyle bişey
Squirt orgazm diye bi şey var ya muhtemelen o olay ya da ben bildiğin işiyorum ama orgazm oluyorum bi yandan
Squirt'ı biliyorum ama çiş gibi kokmuyor ki o
Ya işte ben de ayırt edemiyorum ben nerede hata yapıyorum bi anda orgazm olunca ahhhh diyip salıyorum kendimi bi anda ve biraz kasılınca işiyorum anlamadım squirt olsam ama bu çiş olmasa bunu isterdim
internete idrar ile squirt arasındaki farklar diye yazdın mı hiç?
Yok hayır bakayım
belki bir faydası olur işine yarar bişey bulursun ya da en kötü doktora git ama bunu doktora nasıl izah edersin bilemedim :)
Ya evet düşünemedim bunu nasıl anlatırım acaba
aslında anlatması kolayda olayı gerçekleştirip sıvıyı doktora göstermesi biraz mesele muhtemelen evde yapıp bi kaba koyup getir diyecektir.
Koyarım yaparım yani ama çok tuhaf olur 😄
Tıpta tuhaf diye bişey yoktur :) bizim 1 yıl çocuğumuz olmadı o 1 yılda ne tuhaflıklar yaşadık bir bilsen :))
Sanırım hastanede mastürbasyon yaptınız değil mi öyle şeyler
öyle başladı sonra farklı yerlere gitti konular :)
Nasıl farklı yerler
İşemeden dene çişini yap öyle boşalmaya çalıs
Onu da yaptım ama yok bildiğin işiyorum ve zevk alıyorum
bence gayet iyi süpersin
nedense çekici geldin bana şimdi :D
Ahhh saçmalama 😄
çok ciddiyim :)
fanteziler sanırım 💋
evet :) önceden bunun konuşmasını yapmıştım da merak ettim o esnada bu olsa nasıl olur diye. birisi de dile getirince hoşuma gittin işte :D bence bunu detaylı istişare etmek lazım
Yeni duş aldım istişare edersek yine batarım 😄
yok be o kadar detaya girmeyiz. hem hemen istişare etmeye gerek yok :) zaman geniş gizliden çıkıyorum :)
heyy
tanıdık mı çıktık yoksa :D ondan mı beğenmedin :D
gerçekten çiş mi yoksa squirt mi
Bilmiyorum belki de aynı şeydir ikisi
ikisi aynı değil de ama sen çiş gibi koktu demişsin
İlginç bir durum
değil bence doktora gitmelisin