Selamlar.. Sevişmek denince aklınızda, ruhunuzda ve bedeninizde hangi sanat canlanıyor? Bence kadın ve erkek bedenleri birer enstrüman gibidir ve her iki tarafta birbirini çalmayı biliyorsa enfes bir seramoniye dönüşüyor sevişmek.. 🍷🔥Keyifli geceler..
Bana sevişmek hangi sanatı çağrıştırmıyor bilmiyorum ama , aklını, ruhunu, tutkunu akıtırsın… gözlemlersin, dinlersin, hissedersin, önce ufak opucuklerle başlar… saçlar ve vücut kokuları butunlesir.. sonra eller giysilerin yerini alır… dil kimin dili fark edilmeksizin sevişme başlar…. butunlesmenin bir adım öncesidir… bütünlük de koca bir sanat değil mi… ve sevişmek hangi sanatı çağrıştırıyorsa bizler sanatçı olmayı çokça duygularımızla bütünleşmeyi seviyoruz..
O zaman ben de inşaat sanatıdır diyeyim.. Önce en uygun yeri özenle seçersin. Etrafını tertemiz edersin.. Sonra yavaşça, temelden başlayarak en derine inersin. Daha önce hiç ulaşılmamış zemine kadar..
Sonra yukarı doğru çıkıverirsin.. Yükseldik anlam kazanır yapılan şey.. Heyecanın artar, baktıkça zevk alırsın ondan.. En son çiviyi, biri tutar diğeri çekiçle çakar..
Çarkta çömlek yapmak gibidir. Şekli olmayan hamura dokundukça okşadıkça harika bir görsel çıkar ortaya. Tabi her dokunanın elinde güzelleşmez. Dokunmasını bilmeyenin elinde hamur savrulur gider.
Selam. Anımsatan en keyifli şey. İstanbul Beşiktaş taki bu çalışmaydı... Her güzel şey gibi, o da müstehcen diye, sökülerek kaldırıldı, karanlık zihniyetler eli ile, ne yazik ki... . .
Sıcak demir ustalığı gibidir. Demir tava gelmeden dövülmez şekil verilmez. Ne kadar döversen o kadar sert olur. Sabırla emekle istenen şey elde edilir. istenen raddede su vermezsen ya cam gibi olur ya da teneke
Smoke yine duygusal bir dokunuş yapmış. Tabikide en çok müziğe benzer, işin neticesinde en çokta ses çıkar, şu asfaltlara yapılan araç geçtiğinde çalan nota sisteminin prezervatif versiyonuda yapılsa kullanacağım tek kondom o olur 🤣
Hiç yeteneğim olmasa da müzik derdim. Bence duygu ve düşünceleri anlatıp anı farklı kılan bir sanat. Müzik ve sevişmek arasında bence bir uyum ve benzerlikler var.