Muhtemelen genç arkadaşlar buna hemen hayır diyeceklerdir. Ama ciddi tecrübesi olanlar bilir ki karşılıklı mental ve cinsel uyum varsa bazen partnerlerin birbirini sadece elle boşaltma veya sadece oral yaparak boşaltmayı tercih etmesi de ilişkiye bir heyecan, bir renk, bir tat katar.
Partnerinle penetrasyon yapmadan sadece oral veya handjob yaparak birbirinizi boşaltma fikri sizin için zevkli olabilir mi?
Linç yiyecek bir yorum olmasından korkarak çoğu gencin bunu tercih ettiğini söyleyebilirim. Özellikle kadın için kızlık zarı/bekaret önemliyse bu yola gidebiliyorlar. İki taraf da bunu seviyorsa zevkli olabilir ama özellikle tecrübeli olan insanlara yeterli gelmediği bir gerçek
Tecrübe ve kendine hakim olabilme konusu önemli.. Direkt penetrasyona geçip, kısacık bir heyecan yerine, daha fazla zevk alıp verme konusunda acı çektirmek çok daha haz verici bir durum..
Ayrıca ilk rahatlamanın bu şekilde olması, birleşme süresini arttırır, heyecanı en zirveye çıkarır, belki hiç yaşanmamış bir şeyler yaşanır, sıradanlıktan çıkmış olur cinsellik..
Hepsinin yeri ayrı ayrı güzel. Parmaklar ve dil ne yaptığını bilmeli. Özellikle de kadının orgazm olma süresi erkekten daha uzun olduğu için kesinlikle tecrübe ve uyum şart. Şekli ve tarzı ne olursa olsun Arzu uyum=mutlu son...
Açık konuşmak gerekirse oral seks ile boşalma fikri çok cazip fakat bunun devamının da yaşanması tam anlamıyla mutlu son olur sanırım.. Bütünleşmek ister her insan bana göre.. Keyifli günler..
Tabi ki. Neden olmasın. Partnerimle penetrasyon yapmadan sadece oral veya handjob yaparak birbirimizi boşaltmak da muhteşem bir fikir, muazzam bir zevk. Çılgınca biliyorum ama ben imil imil uçuk zevklerden daha çok hoşlanıyorum sanki. Bu garip mi… Keyifli geceler… 😎
Elbette. Bunlar oldukça renklilik katan şeyler. Mutlu bir başlangıçtır. O an partnerinin gözünün içine bakmak, hissetmek. Tutku ile emmek, dil ile eşsiz dehlizlerde kaybolmak ve minik minik ısırmak... Duyulan o ses... Ne büyük bir haz katar. Ben, sonrasında devam etmesinden de yanayım. Kadın da erkek te. Her şeyi her zerresini birbirlerinde tadımlayabilmeli... Adeta taparcasına... Ruhunuda bedenini de katarak... İşte seks budur...
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Partnerinle penetrasyon yapmadan sadece oral veya handjob yaparak birbirinizi boşaltma fikri sizin için zevkli olabilir mi?