Aslında sadece ilişkide değil normal hayatımda da neşeli hiperaktif birisiyim erkek arkadaşımdayken falan dans falan ediyorum yatakta zıplıyorum yakala beni falan diyorum 😮💨😂 saçma gelebilir erkek arkadaşım da biraz ağır başlı ol çocuk gibisin yoruyorsun beni diyor sizce kendimi değiştirmeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelamlar.. Öncelikle seni çok iyi anlıyorum çünkü bende hiperaktif ve eğlenceli bir insanım :D Fakat benim günlük yaşamdaki tavrımla cinsel yaşamdaki tavrım aynı olmaz.. Mesela o yakalama cilveleri çok keyifli evet ön sevişme kısmında.. Fakat ileri gittikçe ciddileşirim.. Yani yatakta kahkaha atmam mesela bana ters gelir bu durum.. Alaycı tebessümler edilebilir ama karşı tarafı kışkırtmak için.. :) Keyifli geceler..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek arkadaşını değiştirmelisin. Seni olduğun gibi kabullenmeyecek birisiyle birlikte olmak gibi bir hata yapma. Seni dış görünüşün için beğenip istediği kişi olmaya zorlayacak partnerin taa. Kadınların çoğu erkeğe yardım edip onu geliştirmeye çalıştığını sanıp onu istediği kişiye çevirmeye çalışıyorlar. Vaktinde çok bezdirdiler. Nefret ediyorum bu davranıştan
05 Yorumla
Soran+1 yılBende bunaldım ya sürekli uyarıyor kuzeniyle falan tanıştım neden öyle davrandın çok güldünüz noluyor falan diyor
- +1 yıl
Dünya kadınların etrafında dönmüyor allahın betası. Oğlum siz erkeklere (!) ne oluyor lan. Kadınlar hangi durumda olursa olsun kadınları savunuyorsunuz. Bu nasıl bir kılıbıklıktır. Az erkek ol erkek.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Strong_Warrior aynısını yapmaya çalışan kadını terk ediyorum. O da terk etsin. Bunun kılıbıklıkla alakası ne? B*ktan hayatlar yaşamak yerine istedikleri hayatları yaşasınlar. Alfa bir erkekte kadını değiştirmeye çalışmaz. İşine gelen kadınla birlikte olur. Tatlı su alfaları sizi
- +1 yıl
Alfalığın kadının davranışını değiştirmekle veya değiştirmemekle hiçbir alakası yok. Alfalık kılıbık olmamaktır. Kadına boyun eğmemektir. Kadının avukatlılığını yapmamaktır. Sen o erkeğin fikrini görüşünü dinledin mi ki de tek taraflı dinleyip hemen kadını savunuyorsun. Çocuk çocuk davranışları yatağında üstünde zıplamayı mı savunuyorsun? Aynısını bir erkek yapsa, olgun değilmiş çocukmuş o. boş ver terket onu falan derdin bu sefer de. Evet ya terkedecek, sonra da kollarını açıp senin gibi bir betanın kollarına gelecek. Bu kız da seni bekliyordu. :D :D
+1 yılDoğru diyor. Seninkisi neşeli olmak değil ki. Sen neşeli olmanın ne olduğunu bilmiyorsun sanırım. Bu çocuk çocuk hareketler yapmaktan başka bir şey değildir. Sırf yakışıklı olduğu, kaslı olduğu için sevgili olmuşsundur belli.
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır karakterine bakıyorum
- +1 yıl
Kızlar ideal kilolu, sakallı, yakışıklı erkeklerle çıkıp, sonra da yaaa ben erkek arkadaşımla zeki olduğu için çıkıyorum derler. Emin ol bunu çok duydum. Ne yani şimdi senin erkek arkadaşın çirkin mi?
Soran+1 yılHayır çirkin değil ama ben yakışıklı diye birisiyle asla çıkmam benim için çok daha önemli şeyler var kültürü okulu bunlarla ilgilenirim
- +1 yıl
"Hayır çirkin değil." Başka söze gerek yok. İyi günler.
Soran+1 yılHhahahhssh tipe bakılıyor heralde sen bakmaz mısın? Asıl siz bakarsınız delirtme beni
- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılAbartmamak şartıyla mutlu eder.. özellikle başbakanken.. mutlu eder.. lakin ortamlarda biraz daha hal ve hareketlere dikkat edilmeli
019 Yorumla
Soran+1 yılEvet başbaşayken o da çocuklaşıyor gıdıklıyor falan ama dışarı falan çıkınca çok ciddi beni de ciddi yapmak istiyor uyarıyır
- +1 yıl
Doğru yapıyor bende öyleyim
Soran+1 yılDoğru değil bence
- +1 yıl
Adam seni aldatıyormu? Sana şiddet mi uyguluyor.. sana ilgisiz mi? Senle ilgilenmek yerine başka bişeyle mi ilgileniyor? Alkol alış sarhoş mu oluyor kumar mı oynuyor.. Ne istiyorsun allahtan belanı mı istiyorsun? burada sana akıl verenlerin %90 eşlerini sevgililerini aldatan tipler … Burdakilerin aklıyla hareket etme … Adam sonuçta kötü bişey yapmıyor.. toplum için biraz ağır başlı ol diyor.. başbaşeyken herşeyi yapın.. bunları yapmak çok mu zor
Soran+1 yılEvet dediklerin doğru haklısın ama bende ciddi olunca modum düşüyor sonra çok durgunsun noldu diye soruyor aslında ne yapsam gözüne batıyor gibi başbaşayken kendinden geçiyor hoşuna gittiğini farkediyorum ama ben sadece evdeyken değil dışarıda da onunla eğlenmek istiyorum
- +1 yıl
Ne istiyordun sana burada akıl verip ayrıl diyenler gibi ona buna asılan önüne gelen herkese yazan bir tip mi olmasını isterdin.. Hiç bişey bulamadın Adamın adamlığından mı şikayetçi oluyorsun …
- +1 yıl
Örneğin bende çok ağır başlıyım.. ama hayatımda biri olduğunda çok gülüp eğleniriz beraber.. ama her şey oratamına ve yerine göre..
Soran+1 yılBu sence sorun değil mi? Bana sorun gibi geliyor da sürekli uyarılmak dürtülmek. Bir kaç defa olsa okey anlayacağım ama çoğu zaman bunu yaşıyorum ve toplum içinde ne yapacağımı biliyorum tabiki ama sohbet etmem bile sorun haline geldi kuzenleriyle tanıştığımda bile neden o kadar samimi davrandın yok neden güldün sorguya çekiliyorum. Sıkıldım açıklama yapmaktan ağlatıyor hep sonra kıyamayıp yapmayacağım bir daha söz diyip ertesi gün yine aynı şeyler.. ayrılmak istemiyorum ama bir çözüm bulmak istiyorum
- +1 yıl
Yaşın kaç?
Soran+1 yıl21
- +1 yıl
Henüz olgunlaşmamışsın … ilerde daha mantıklı düşüneceksin
Soran+1 yılGayet olgunum
- +1 yıl
Ben olgun olduğunu düşünmüyorum … olgun bir insan şikayetini buraya yapmaz.. burada ki insanların çoğu sağlıksız insanlar belki sana veren kişi 14-15 yaşında ergendir.. ve sen bunların görüşüne önem veriyorsun
Soran+1 yılSevgilime de yapıyorum ama dinlemiyor buradaki insanlardan birisi sensin o zaman sende bu kategoriye giriyorsun
- +1 yıl
Profilim belli gizli saklı bişey yok
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Demem o ki burada ki insanların yorumlarını pek dikkate alma.. yuvanı yıkma..
Soran+1 yılBuradaki insanların düşüncelerine göre hareket edecek birisi değilim heralde sadece görüşlerini merak ediyorum bu kadar bende biliyorum nasıl insanlar olduğunu buradakilerin
- +1 yıl
Aynen öyle burdakiler en ufak şeyde ayrıl boşa o seni hak etmiyor gibi patavatsız konuşmayı severler.. sen doğru bildiğini yap.. unutma Ki kendinle ilgili konularda en iti yargıç sensin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
24Cevap
+1 yılBiri hayat enerjine ortak olmayıp sömürüyorsa, kurtul ondan kimsenin kalıplarına ve ideal sevgili normlarına uyma zorunluluğun yok bu hareketleri yaptıkça seninle gülen adam doğru adamdır. Tabi şirin Olcam diye rol yapmıyorsan.
00 Yorumla
+1 yılKimse icin kendinden ödün verme. Hele ki bu gün varsa da , yarin hayatında muhtemelen olmayacak birisi icin.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok ciddi ve kuralları var zor birisi umarım değiştirebilirim yoksa ben diken üstünde yaşıyorum
- +1 yıl
Ne kendini ne de onu degistirmeye calisma boşuna yıpratır ve yıpranırsın.
hayir uyuşmuyorsunuz demekki, şimdilik bu durum seni rahatsiz etmiyor olabilir ama ilerde onun senin enerjini dusurmesi seni mutsuz edecektir.
00 YorumlaSenin neşene hayat enerjine ayak uyduramıyor belli ki kendine benzetmeye çalışıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet onun gibi olmamı istiyor
+1 yılKendini seni kabullenemeyen biri için değiştirmen doğru değil ama tabi yatakta zıplaman yakala beni demen Banada biraz saçma gelmedi değil 🤣🤣
00 YorumlaKendini değiştirmene gerek yok ama erkekler yatak da daha hırçın kadınları severler ufak bir tavsiye :)
00 YorumlaHayır kendin gibi olmalısın. Sen onu? O seni idare edicek
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle olmalı
Soran+1 yılVe bana masum güleryüzlü haline aşık oldum dedi şimdi ciddi olmamı istiyor ilginç şeyler
Soran+1 yılEvet ya ona ayak uydurmaya çalışıyorum ve yoruldum
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değişme bu çok güzel bişi kaybetme bu neşeni insan senin gibi neşeli birini arıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
- +1 yıl
Evet ya valla değişme
+1 yılYok be en güzeli valla ne öyle put gibi yatanlar var bide
04 Yorumla
Soran+1 yılPut gibi yatanlar hahslwls
- +1 yıl
Hahahaha valla öğle yatıyor yapıyorsun bitiyor 😂😂😂
Soran+1 yılBen sadece seks hayatını kastetmemiştim😂
- +1 yıl
Olsun yüz yüze olup yüzüne konuşup konuşup kalkanlar da var masadan 😂😂😂
+1 yılErkek arkadaşının mallığı o. İlaç gibi ruh halin var resmen.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok ciddi birisi o yüzden belki de
- +1 yıl
Ben de ciddi biriydim çok neşeli bir kız arkadaşım oldu ben de bebeğe döndüm. Keşke kız arkadaşım da hep o neşeli haliyle kalsaydı.
Soran+1 yılYa benim yanımda öyle başbaşayken ayak uyduruyor gıdıklıyor falan hatta ama bir yere gidince falan arkadaş ortamlarında hep uyarıyor kuzenleriyle tanıştım neden o kadar samimi davranıyorsun o hareketler ne falan diyor
- +1 yıl
Ee ama bak orada haklı. Taş yerinde ağırdır. Yerine göre davranmayı öğrenmelisin.
Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Neşeli olmakla çocuk olmak arasında dağlar kadar fark var
12 Yorumla- +1 yıl
Kızların yorumları içinde şu ana kadar gördüğüm en mantıklı yorum.
+1 yılBende eglenceliyimde cinsel yaşamda okadar eğlence fazla degilmi ya
00 Yorumla
+1 yılSen değişmemelisin. Doğru kişiyi bulamamışsın. Ayrıl bence.
00 Yorumla
+1 yılBence kendini bir erkek için değiştirmemelisin bence bu yaptilarinda bir cocuklu yok
00 Yorumla
+1 yılHahahsjd bazen ben de böyle oluyorum. İnsan içinde böyle davranmamakta fayda var ama :D
00 Yorumla
+1 yılBir erkek için neden kendini değiştiriyorsun? Değiştirme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılTam aradığım kişi tarz olarak ama sakın bı ite değişme
00 Yorumla
+1 yılYalnızken şımarmak olabilir. Dışarıda ağır başlı olunur. Bunu deneyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiydim erkek arkadaşım beni değiştirmek istedi ve bunu başardı...
10 Yorumla
+1 yılSeni olduğun gibi sevmeyen biri için senin değişmen aşırı derecede aptalca olur.
00 Yorumla
+1 yıl0ruspuya bak hele 0ruspuya
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel de kendini kocana hazırla arkadaşına değil
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Çok alaka. İslam 4'e kadar evliliği meşru görüyor. Evlilik demek işi bitir herkes evine gitsin demek değildir, evlilik sorumnluluktur, bakmaktır, ilgilenmektir, ihtiyaçları karşılamaktır vs vs vs... Maşallah İslam 4'e kadar evliliği müsade etmiş deyince kükrersiniz, falan sevgili olmadı falan, falan sevgili olmadı falan, falan arkadaş olmadı falan arkadaş ya da, 4, 6 sevgili aynı anda ya da 5, 6 arkadaş aynı anda bve gittikçe çoğalıyor, sonuç zina zina zina zina zina... İşte bu alaka... Biz sadece nikahlı hanımlarımızı biliriz arkadaşımız da odur sevgilimiz de.
Neden böylesin hic düsündünmü?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır düşünmedim çocukluğumdan beri böyleyim
Soran+1 yılEvet
+1 yılSevgilini destir bende sen gibiyim
02 Yorumla
Soran+1 yılAy nasıl değiştiriyim kız öyle kolay olmuyor
- +1 yıl
Biliyorumda seni baskilamaya calisiyor sanki ben gelemezdim
+1 yılsen neden değişeceksin ki. o sana ayak uydurmalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun benmişim gibi davranıyor bende sorun benim neşeli olmam gibi hissediyorum
- +1 yıl
yahu sorun sen değilsin o psikopat
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır değişmeli değilsin sadece arkadaşın sana uygun biri değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKendine ağır birini bulsun bi zahmet o vakit
00 Yorumla Hayır sen neşeli daha güzelsindir
00 Yorumla
+1 yılKadınlar neşeli olabilir ne var bunda
00 Yorumla
+1 yılAmacı neymiş ya salla takma kimseyi
05 Yorumla
Soran+1 yılAğır dur yanımda diyor
- +1 yıl
Dünya kadınların etrafında dönmüyor. Oğlum siz erkeklere (!) ne oluyor lan. Kadınlar hangi durumda olursa olsun kadınları savunuyorsunuz. Bu nasıl bir kılıbıklıktır. Az erkek ol erkek.
- +1 yıl
Öncelikle kılıbıklık ne onu öğren top oğlu top lanlı lunlu konuşmamayı öğren seni *
- +1 yıl
Erkek değilsin ki sen. Kadın yalakasısın.
- +1 yıl
Ezik olma. Tekrar söylüyorum erkek ol. Kendi hen cinsini savun. Burdan bakınca kılıbık ve rezil görünüyorsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi eğlenmedigi için kıskanıyor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilirrr
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence erkek arkadaşın değişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma geliyor herkes böyle birini istiyor zaten :)
05 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Cevap sahibi+1 yılTabiki keşke senin gibi olsa herkes neşe katarsin
Soran+1 yılBundan şikayetçi olanlar da var işte
Cevap sahibi+1 yılBulmuşsa buluyor boş ver sen
Cevap sahibi+1 yılBulmuşta demek istedim 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşında sevgilin..
04 Yorumla
Soran+1 yıl28
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşın kac
Soran+1 yıl22
Cevap sahibi+1 yılSevgilin kendince olgun davranmak istiyor bence yanlış yapıyor seni kaybederr
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalamak da iyidir ama dozunda.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden yatmak bu kadar normalleşti mi ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen ne tatlı insansın böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılİvett
- +1 yıl
Evet demen bile çok hoş
+1 yılErkek arkadaşını değiştir kendini değil
00 YorumlaSen değişme karşındaki değişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAğır başlı değişmez
- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılTatli gayet
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden olgun olmamı istiyor olabilir?
- +1 yıl
Herkes farklı iste
+1 yılHayır böyle kal
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNeysen öyle ol
00 Yorumla Aksine mutlu olması lazım
00 Yorumla
+1 yılDeğişme onu terk et
00 YorumlaSeni olduğun gibi kabul etmeyenle olma bence
00 YorumlaYoruyorsun demek ki
00 Yorumlashajaskkflf çok iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki uyum yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılÇok tatlı djckl
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişkide neşeli biri olmam erkek arkadaşımı rahatsız ediyor, sizce değişmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat