Kızlar regl döneminde seks veya sevişmeden uzak durur musunuz?
Beyler siz partnerinizi bu dönemde rahat bırakır mısınız?
#tutku

Genelde regli haftasında ya da regliliyken cinsel isteğim artıyor. Hatta artık içimden gelerek seks düşlüyorsam, mastürbasyon yapma isteğim oluyorsa anlıyorum ki yakın zamanda regli olacağım. Bakireyim. Cinsel tecrübem de olmadı. Ben regliyken benim bu durumundan tiksinmezse kocam olacak kişi seks yapabilirim. Regli iken mastürbasyon yapmak kanın daha iyi atılmasını sağlıyor. Çünkü kasılıp gevşiyorsun. Hareketlenme oluyor. Yine regli ağrım da azalıyor. Kan çok daha hızlı atıldığından reglinin süresi de kısalıyor. Varıp da bana regliliyken oral seks yapsın istemem zaten ama cinsel birleşme ve elle tatmin olabilir.
Direkt "seks" yapilmayabilir belki..
Ancak alternatifler de yok degil...
Uzun uzun ön sevisme yapilir,
Kadin erkeğe oral yapabilir,
Elleriyle ya da oral yaparak rahatlatilabilir,
Eger rahatsiz olunmayacaksa, erkek de kadini giysilerin uzerinden ayni rahatlatmayi saglayabilir..
Cevap
18Cevap
Kanlı kanlı olmuyor o iş. Ama seks illa vajinal olacak diye bir şey yok. Blowjob, titjob seçenekleri de var
regl döneminde de istek olabilir. o nedenle sevişir kadınımın rahatlamasını daha rahat bir regl atlatmasını sağlarım
Kadınların en duygusal zamanları olduğu için önceliğimiz zevk olmadan onların mutluluğu için sevişme olabilir tabi😊
Evet ara verilmeli.. çünkü regl döneminde seks yapılınca hemen değil ama ileride kadının doğurganlığını ciddi derecede etkiliyor..
Kız regl iken seks yapılmaz.. Sevişilir, ama tek taraflı oral vs. olur yani en fazla. Diğer türlü hiçbir şey olmaz.
Yapılınca bayanlara faydası oluyormuş diye duymuştum bayanlar ne diyor bu konuda?
Rahat bırakırım. Tatil ilan edilmiş. Zorlamanın alemi yok 😬
Regl döneminde sekse karşıyım ama sevişilebilir. Ben sevdiğimi bu dönemde rahat bırakırım
Nedense dahada arzuluyorum.
Sadece göğüslerle ilgilensem? 🥺
Regl döneminde seks olmaz
Partnerim ya da eşim isterse korunarak yaparız
Vermiyip napicaz🙃
Olmaz sevişmeden uyuyamam
Ara vermek gerekir
#Regl iken asla..
Soruyu okuyunca benim sıfat 😨😩😤
Regl iken saçma değilmi zaten
İlk günler sadece
Anal'dan oluyir