Ya mesela nişanlım bana cinsellik hayalleri kurarken sıcacık şuranı öpücem buranı emicem falan diyor ama öyle bir bahsediyorki insan deneyimli olduguna inanıyor sordugumda hayır ben o şeyi yapmadım dedi fakat daha sonrasında köşeye sıkıstırınca mesela oral yaptığını itiraf etti, bende ona dedimki sen geçmiş deneyimlerini düsünerekmi hayal ediyosun, cidden benimş uayal ediyosun bir baskasınımı yoksa diye sordum? Arkadaslar bunu sormam normal mi yani siz olsanız sorarmıydınız? Bunlsrı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sorma harbi kız erkek fark etmez nişanlınızın veya eşinizin geçmişini sormayın gençler çünkü anlatır siz dinlersiniz :d
02 Yorumla
Soran+1 yılbana dediki sen nasıl yaşamadan hayal edebiliyosan bende sadece seni hayal ediyorum dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Öyle demesiyle deneyimli olması ne alaka? :D
05 Yorumla
Soran+1 yılKanka sormam onun aklına o kızı sokmama sebebiyet verirmi ben cok deneyimsizim bir bilgim yok bu konular hakkında sormam yanlısmı oldu
Soran+1 yılbana dediki sen nasıl yaşamadan hayal edebiliyosan bende sadece seni hayal ediyorum dedi
Soran+1 yılDeneyimlerini neden düşünüyor?
+1 yıldeneyimli değilse çok fazla p*rno izlemiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGrup seks ister misin peki sen?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimi düşünerek yapıyormuş
00 Yorumla
+1 yılBence sor beraber mi aziyonuz
04 Yorumla
Soran+1 yılKanka sormam onun aklına o kızı sokmama sebebiyet verirmi ben cok deneyimsizim bir bilgim yok bu konular hakkında sormam yanlısmı oldu
- +1 yıl
Bişey olmaz sor knk sen hiç mastürbasyon yapmiyon my
Soran+1 yılYapıyorum da cinsellik yaşamadım daha önce ben o geçmişte biseyler yaşayıp beni haayl ediyor sanıyorum ama bana dediki sen nasıl yaşamadan hayal edebiliyosan bende sadece seni hayal ediyorum dedi
- +1 yıl
Cvp
+1 yılevet normal ve seni hayal ediyodur
05 Yorumla
- +1 yıl
evet fazla sorarsan onun aklına farklı şeyler getirirsin
- +1 yıl
doğrudur yani
- +1 yıl
sende onu hayal ediyomusun
+1 yılSaçma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri