Sevgilim sadece sevisme bakiresin ileri bişey yapmam diyor ama yapilir korkusu var gitmesem aramızda ki sevgi ilerlemicek diye korkuyorum gitsem bana bisi yapar mı ve öldürür mü korkusu var haberleri okuyoruz erkeklerin bi oralla yetinecegini sanmıyorum bi oral diyor ama güvenemiyorum bosaldiktan sonra ilişkiye dönmesin iş napacagim? Araba da beni kacirir mi şehir içinden diye bile düşünüyorum aklıma kötü şeyler geliyor
Cevabın nedir?
Sana açıkça söylemiş bunu ileri bir şey yapmam diye sana herhangi bir şey yapamaz çünkü sevgilin ve bir geçmişiniz var alt tarafı sevgi alışverişi yaparsınız aynı durumu 2 gün önce biz yaşadık benim hatunda korkyordu ama güvendi sorun olmadı
116 Yorumla
Soran+1 yılBizim ilk bulusma sosyal medyadan tanıştık tam tanimiyorum adamı tam da sevgili değiliz işte ama çok hoşlandım gitmesemde içimde kalacak gitsemde korku var acaba zorla olur mu diye
Soran+1 yılYok ilk bulusma olacak
Soran+1 yıl7 yıllık sevgililiginden ayrılmış adam bağlanma problemi var herlde bana diyor sarılma el ele tutusma olmaz sirf oral. d cinsellik arada konusuyoz ciddi ve sevgililik dusunmuyoms oyle diyo dogrumu diyo uzulmeyim diye mi bilemiorm kaptrmamak için uzak tutuo
Soran+1 yılCinsel anlamda cekiyosn sevişip bosalmk isterm dedi sadece
- +1 yıl
Mantıklı insanlar sarılmanın iliskiden daha anlamlı olduğunu düşünürler ben mesela eski sevgilimden örnek vereyim erkegiz bizimde ihtiyaçlarımız var bazen istekli olabiliyoruz ama hiç unutmam bir gün sevgilime sarıldım içimdeki azgınlık yerini huzur ve sevgiye bıraktı çünkü sunuda biliyorum ilişki yaşamak için daha çok erken işi gücü eline almadan olmamalı sevişebilirsin sevgilinle hepsi farklı haz noktaları ilişki yaşamadan da daha farklı şeyleride daha büyük hazlar yaşamak mümkün ama ilişki flan zamanında olması gereken şeyler
Soran+1 yılAma adamdan çok hoslandm ya
Soran+1 yıl0 32 ben 25
Soran1 yıl@kirpikli taa 1 yıldan fazla olan şeye mi yorum yapiyon yıllar oldu ahahha
Soran1 yıl@kirpikli ben 28 yasindayim o bu yıl 36 yasina giriyor hayatımda yok bir daha yasamam evleneceğim kişi olmadan ileri bisey olmadı oral oldu ama sonuçta dinimizde bunlar doğru şeyler değil ama o zaman ona karşı duygum vardı o yüzden pişman olmadm
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Oral yaparsan ağzına boşalsın ve sende yut. Bu onu ikna eder. içine girmez.
112 Yorumla
Soran+1 yılYok yutmam peçete tükür
Soran+1 yılAğzımda nasıl tutacamki
Soran+1 yılo otururken olablr
Soran+1 yıl1 dakka nasl bekleyim 60 saniyemi sayam. d penis sertligi kaybettigini nerden anlayam ki
Soran+1 yılbenm ondan hamile kalınır korkum var psikolojik asla yutmam kalınmıcanı bende biliyomda psikoloji öyle demio
Soran+1 yılve mikropludur belkii
Soran+1 yılbana kalsa hiç bosalma diom bunsuz zevki cıkmaz diooo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
+1 yıltecrübeli ve iradeliyse bise olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yıltecrubelidir ama irade var mı bilemiyormm
- +1 yıl
inş vardır yoksa kızlık gider ha bide sunu deyim öyle güvenmiyosan ic masarını cıkarmassın alıtın olur biter
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Güvenmiyosan gitme tabi bu şüphelerin boşuna değil
10 Yorumla
+1 yılBişey olmaz da sen sevişmek istiyon mu
12 Yorumla
Soran+1 yılistiomda ileri korkusu varken zevk alınmaz
- +1 yıl
Elbiseyle mi çıplak mi
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKorkuyorsan gitme sende
00 Yorumla
+1 yılİyi oral işini görür
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcaba görüştünüz mu
02 Yorumla
Soran+1 yılevde yapıyoruz araba işinden vazgeçtk
Cevap sahibi+1 yılNe güzel :) kolay gelsin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle arabada sevişme olacak. İleri gidilir korkusu var, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat