Selam arkadaslar. Bugun sevgilimle ayrildik beni heryerden engelledi. Biz ayri ulkelerde yasiyoruz ve ben haftaya turkiyeye tatile gelecektim gelmiskenede biz ilk defa bulusacaktik. Sevismeyi dusunuyorduk hatta ben oral yapmak istiyordum ama bana dün soyle yazdi. “Git ogren oyle gel karsima” yazdi. Bunun uzerine ben cok sinirlendim tabi kizdim ve onu birdaha istemedigimi soyledim oda bana saka yaptigini soyledi.
BOYLE BIR SAKA OLABILIR MI YAA?
BOYLE BIR SAKA OLABILIR MI YAA?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
* q canım mılar neler bu nasıl şaka !
Böyle dengesiz biriyle zaman geçirme zaten boş ver değmez yani.
Hangi ülkenin vatandaşısınız aceba ?
Belcika oda turkiyeden di. 1 yildir konusuyorduk sevgiliydik. Haftaya gorusecektik boyle bir cumle kurdu bana bende bitirdim
En iyisini yapmışsın sen gibi kızların maalesef değerini bilmiyor paçozlar !
iyi ki bilemiyorlar iç yüzzünü erken görüyorsunuz.
Ben muutlu oluyorum böyle
öyle şaka olmaz. o şerefsssssizin önde gideniymiş. takma kafana ve düşünme üzülme. kurtulduğun için dua et
Dimi😔😔
aynen kendini hiç yıpratma.
insan sevdiğini kıskanır başkasının kucağına göndermez. o adam itin tekiymiş. boş ver. insan sevdiğini rencide edici şaka yapmaz. terbiyesiz herif. boş ver. üzme kendini.
Cok tesekkur ederim ya yorum icin🙏🏻
rica eder, m cannn. canın sıkıldıkça yazabilirsin. sorun yok. herkes mutlu olmalı. sizi mutsuz edenlere kapayın kapıyı ve asla ardından üzülmeyin.
hayat matematiktir. sıfır ya da eksi elemanları çıkarın. zara verirler.
Haklisiniz😏
burada biri ile yeni tanıştım. o da yurt dışında. ziyaretime gelecek izne çıkınca. gerçi yazın gelecek onun gelmesine daha 6 ay var. insanları kırmaya üzmeye kimsenin hakkı yok.
Uzuncede boyle kaybediyorlar iste🤷🏻♀️
oh olsun. kaybeden o. senin gibi akıllı ince fikirli bir kızı kaybetti. olan ona oldu sana değil
Aynen oyle. Daha elim kimsenin eline degmemistir benim boyle temiz bir kizi kaybetigini yansin
yansın.
yahu sen beni görmeye gelecek olsan ben sana neler yaparım neler hazırlarım. o slağın tekiymiş yahu
saçının telinden ayaklarına kadar yalarım sana hiç bir şey kıyıp da yaptırmam. her şeyi ben sunarım. canım adammış inan
neyse kendine iyi bak. hiç bir şeyi takma kafana rahat ol.
kadınlar öküz seviyor, ne diyeyim
bu adımı dövmekte yetmez
Hersey bitti iyi oldu. Degmez
en güzeli yapmışsın
değmez tabiki
kadın dediğin baş tacı edilmeli
Teşekkür ederim
Öküzlük etmiş.. bilmiyor olabilirsin bu gayet normal.. ama şaka maksatlı dahi olsa alınacağını tahmin etmesi zor değil..
Böyle bir şaka olmaz resmen git başkasının şeyini yala demiş sana bu adam ile nasıl sevgili oldun ki sen
Boyle diyince bitirdim herseyi. Rabbim buyuk iste gorusmeden gercek yuzunu gosterdi🙏🏻
Çok iyi yapmışsın gerçekten sen ne kadar masumca sevdiğin adama oral yapmak istemişsin ki yanlış anlama biz erkekler bunun için deliririz kızlar kabul etmez normalde seni pamuklara sarıp gözünden sakınması lazımken dediği lafa bakarmisin ya
Yanlış anlamazsan eğer sohbet etmek isterseniz tkip atabilirsiniz
Uzak dur ondan. Ayrıca o sevgili filanda değil. Seni kendine seks oyuncağı yapmak isteyen biri
Bidaha muhattap dahi olma.
Bittirdim🥺
En mantıklısı bahane uretmis sana yani oraldan hoslanmicak adam yoktur. Kaldi ki daha reelde performansini gormeden boyle bisey demesi saçma
Bir insan sevdigine boyle demezki cok kirildim ve igrendim kendisinden
Tamam artik muhattap olma takmada
Tesekkurler😇
Rica ederim
böyle şaka mı olur ya!
Evet ya oyle dedi, boyle birsey asla kimseye denilmez saka da olsa🥺
derhal uzaklaş ondan hemen..
Bitti artik
hayırlısı olsun
Öğretmen olduğum zamankar olmuştur evet ama hiç bir zaman böyle konuşmadım
Deki gidip başka erkekle öğrenip gelecegim
Öküzlük yapmış bence yapma
Nerden biliyirki peki bilip bilmediğini
Elim daha once kimsenin eline degmedigi icin
Peki onu pişman etmek ve deli etmek ister misiniz?
Nasil olacak
Özldn knslm mı
Burdan yaz
Maalesef sistem uyarı veriyor hesabım iptal olur
Utanıyor musn
Vay canına bolluğa bak :D
Ayrıl barışma
Mallll
Sen ciddi misin
Evet?
Ayrılmalısın kesinlikle