Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle hemen kötü düşünme. Sadece tek hamlede açtı diye yargılama. Elinle yönlendir ve tecrübesine bak oral biliyor mu anal uyarıyor mu farklı pozisyonlarda sen durunca acemilik çekmeden girebiliyor mu gözlemle ama şunu sakın unutma. Sözlü bir şey isteme elinle tut başını çek sadece elinle yönlendir onu ve izle
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAlt tarafı bir sütyen kopcasini tek seferde açmış o kadar abartılı buldum ki bu soruyu dersin adam Topkapı sarayının kilidini açmış altı üstü iki tel parcasinin birbirine geçmesi adam actimi açtı ikinizde hedeflerinize ulaştınız mi sen haticeye değil neticeye bak final iyimi değil mi onu kafana takacaksin sen
00 Yorumla
denk gelmiştir açılmıştır.. sürekli açan biri de bir kerede açabilir diye bir şey yok.. kadınların kendileri çoğu zaman uğraşıp da açıyor.. olabilir yani.. veya pek çoğu gibi bu konuda yalan söylüyordur. bu da ihtimal. emin olamazsın. neymiş , sütyenini açtığın adama dikkat edecekmişsin.. neyse...
00 Yorumla
Neden kötü tarafından bakıyorsun ki. Belki de adam ilk seferde sana karşı rezil olmamak için sütyen siparişi yapıp, evde bol bol aç kapa çalışması yaptı. Parmaklarını alıştırdı. Değil mi yani? Olamaz mı?
5818 Yorumla- +1 yıl
@need4read kanka ben de aynısını söyleyecektim :D
- +1 yıl
- +1 yıl
Onuda yapmaz yahu hahaha
- +1 yıl
@Nazlı_Kor06 Aslında ben zevk olsun diye sütyen görünce açıp kapatıyorum. :D
- +1 yıl
Yok artık zevke bak
- +1 yıl
@Nazlı_Kor06 merak ediyorum hazır sütyenin arkasında hiçbir şey yok oynayayım diyorum şu sütyenle 😃😃😃
Sütyenin arkası doluyken sıkıntı tabi 😂 - +1 yıl
Bence konuyu kapatalım başka yerlere gider 😂
- +1 yıl
@need4read Beni kastetmiştir dostum 😀
- +1 yıl
- +1 yıl
Tabi canım bizde canım
- +1 yıl
dayıko ne anlatıyon dayıkooo neyin kafası bu dayıı
- +1 yıl
Yanlış yazdım ya of başlıcam şimdi
- +1 yıl
Bı bakıyorum yoruma yanlış yazmışım
- +1 yıl
Dayın miyim ben senin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelki adam yastığa taktı Çıkarttı taktı çıkarttı onu bilemeyiz tecrübe bununla alakalı değil
161 Yorumla- +1 yıl
Favorimsin tatlı kız 😂
+1 yılBelki kendisi de sütyen kullanıyordur, kötü düşünmemek lazım. :D
190 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 bilinmeyenli denklem ya da çok komplike bi sistem değil ya. 2 tane kancayı çıkaracak. bunu nasıl çözüleceğini anlamak için bi eğitim almana gerek yok ki. görmesen bile el yordamıyla 3 saniyede çözersin nasıl bi sistematiğinin olduğunu 😀😀😀 burdan bi erkeğin birçok ilişkisi olduğunu çıkarmak bence doğru olmaz. şimdi zaten p. noyla yetiştiği için erkekler ilki de olsa hepsi teoride profesyonel...
40 Yorumla
+1 yılBir erkek onu hemen açıyorsa ilki değilsindir önceden işin ustası demekki ve sen neden sevgiliyken böyle bişey yapıyon değmeyen adamlar için yapmayın kızlar ve evlenmeden ondan sonra kullanıldık demeyin seni şu an kullanmış apaçık ilkim demiş ama ne hikmet bu kadar da usta işi nde
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahahaha bana bir seyi hatırlattı ilk iliskimde bende tek hamlede açmıştım hatta açtığımda öyle bir bakış attı ki şaşırmıştım bence çok zor değil tek hamlede açmak elini atiyorsun mekanizmayı biliyorsan basit acamiyorsaniz tek hamlede sizde sorun vardır 🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. Sütyen açmak ile ilk olup olmadığını anlayamazsin ki, ayrıca geçmişe pek takılma bu seni üzmekten başka bir şey yapmaz. Senleyken senleyse gerisi önemli değil. Ama senleyken başkalarida varsa sütyen açması şaşırtıcı değil.
00 YorumlaYani sütyen açmak da çok zor bir şey değil arkadaşlar sadece burdan tecrübeli mi değil mi anlayamazsınız sevişirken neyi nasıl yapacağını biliyor mu bilmiyor mu burdan daha rahat anlarsın bence ki bariz belli olur
00 Yorumla
+1 yıl12 yıllık evliyim evlilik öncesinde hiç cinsel birlikteliğim olmadı halen sütyeni tek hamlede kısa sürede açamıyorum:) bazen elim oturuyor birkaç saniye sürebiliyor ama ortalama olarak 20-25 saniye sürüyor sütyeni açabilmem
00 YorumlaToplum olarak boş muhabbet etmeye bayılıyoruz. Ah bu zekamızı gerekli konularda kafa yormaya kullansaydık şimdiye aistein olurdun çıkardın.
31 Yorumla- +1 yıl
Sevişmeyince böyle oluyorlar. Namus seksten ibaret.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer iyi öpüşüyorsa, iyi gömülüyorsa göğüslerine bil ki ilk değilsindir.
81 Yorumlaİlk seferde açma ihtimali imkansız ki o kadar * insanla oldum hiç biri ilkini bırak bı kaç denemede bile açamıyodu kendim açıyodum
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zor bir şey gibi göstermeleri komik fıdjjd. Açabilir gayet normal
20 Yorumla
+1 yılTek elle mi açtı? 😱😳 hadi diyelim şansa açmış olsun. Sevişmesi nasıldı? Oral Seksi , performansı? Tecrübeli gibi miydi sence?
25 Yorumla- +1 yıl
Ama ben olsam ben de Bi şüphelenirdim aklımın hep bir köşesinde olurdu gerçek olup olmadığını anlamak için sürekli hareketlerini incelerdim tecrübeli mi acemi mi diye
- +1 yıl
İlk ilişkisiyse mutlaka belli olur mu diyosun?
- +1 yıl
Mutlaka diyemem genel anlamda bir yerden anlaşılır diye düşünüyorum
- +1 yıl
Kendisini teorik manada geliştirmiş olabilir mi peki
- +1 yıl
Bilemiyorum gözlemlemen lazım
15 yıllık evliyim eşim hala açamıyor kaç defa kızıp kopardı, tecrübeylede olmuyor bence kopça eline tam oturdu tesadüf açtı,
23 Yorumla- +1 yıl
Yani gerçekten okuduğum yorumlar içerisinde En çok beğendiğim senin yorumun oldu gülümsettiğin beni Allah da seni gülümsetti Demek 15 yıl içerisinde kocan tek seferde açamadı ve Kop artıyor
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Burdamisin
Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Benim sevgilim de ilkim ve işin garibi tek elle açmıştım bana öyle bir bakış atmıştı ki anlatamam ama işin gerçeği sütyene ilk dokunuşumdu
Yani olabilir ben kulaktan dolma bilgilerle öğrendim gibi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde önceden deneme yapmıştır. Tabiki sen ilksin. Ömrüm diyeceksin, kurt bakışlım diyeceksin, sarılacaksın
50 Yorumlasevişmwlerinden el ve dudak hareketlerinden anlarsın bir de ilk sevişenler hemen boşalırlar acayip haz alırlar ama uzun aürwli birliktelik onun ilj olmadığına işarettir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl açılıyor hiç merak etmedim konuyu görünce aklıma takıldı ama hala merak etmiyorum insan kendisi elbiselerini çıkartmayı bilmiyor mu 🤔 başkası çıkarıyor.
00 Yorumla Çok video izlemiştir ve iyice öğrenmiştir. Belki de gerçekten ilkisindir
30 Yorumla
+1 yılcanım değilse görüp açması normal keza filmlerde bile 50 kere görmüştür. Eğer tek elle açıyorsa o zaman sıkıntı.
10 Yorumla
+1 yılToplum olarak boş muhabbet etmeye bayılıyoruz. Ah bu enerjimizi gerekli konularda kafa yormaya kullansaydık..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İstemsizce bu karikatür aklıma geldi 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılDenk gelmiştir. Üstelik bende açarım Ne varki onu açmaya erkek eli bizimkini 10 katı gucunde belkide yırtmıştır
15 Yorumla- +1 yıl
Açarken yırtmıştır belki fark etmedi😬
- +1 yıl
Yazık sütyenlere 😬
Gayet tecrübeli gibi hiç ilk gibi degilsin inandin mi sende saf saf Allah askina yapma yaaa
30 Yorumlaİlla mutlu giden ilişkiyi ve düzeninize çomak soracaksınız derdiniz bitmiyor takıldığınız konuya bak
20 Yorumla
+1 yılBen de ilkimde hatunun sütyenini tekte açmıştım, sütyen açmak çok büyük bir mevzu değil kızlar. 😂
20 YorumlaTecrube sağlam. Hele ki memeler dik ve dolgunsa 6 hisle bile acabiliriz ;)
20 Yorumla
+1 yılSiz bu kafada olduğunuz müddetçe kafanızı daha çok duvarlara vurursunuz
20 Yorumlaİlkinde ben açamıyorum o nasıl açtı bazıları tek elle açıyor o da ilginç
22 Yorumla- +1 yıl
İlkinde açamamak normal ama bende ki 6 senelik A-normellik, değilmi?
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Yazık ahlaksız bir nesil gümbür gümbür geliyor… bunlar ileride ana baba olacak doğacak çocuklara yazık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılİlkini seninle yaşadıktan sonra başka kızların tadına bakmaya başlamış olabilir, kopça iki elle açılabilir. Bilemedim. Oladabilir olmayadabilir.
00 Yorumla Belki sütyen satin alip alistirma yapmistir olamaz mi 🤔 hem neyi bu kadar zor ki kolay bisi degil acmasi 🤔 ne var bu kadar zor olan hic anlamadim 😅
00 Yorumla
+1 yılBenimki de tek seferde prezervatif takmıştı bana. Böyle dusuncelere kapılırsan kafayı yersin diyim sana
00 Yorumla
+1 yılİlk denemede başarılı olma ihtimali düşük, bikini falan olsa tamam olabilir ama kopca açmak tek el tek hamlede profesyonellik ister.
00 Yorumla
+1 yılNiye hep en kötüyü düşünüyorsun adam belki sana rezil olmamak için önden idman yapmıştır kendi kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende dikkat etmiştim nasıl açacak diye nasıl açıyorlar lan bu diye isyan etmişti sjdkfgl
50 Yorumla
+1 yıladamın günahını almayalım. tesadüfen de olabilir. ama bunu sürekli yapabiliyorsa tecrübe var demektir.
01 Yorumla- +1 yıl
ben mesela elbise üzerinden öpüşürken tek elle açıyorum kopçayı. ama hiç yaşamamış biri yapamaz bunu
Şansı yaver gitmiş açmış yani ne var bu kadar abarticak?🤪
10 Yorumla
+1 yılNe alakası var ne alakası sanırısın da vinci'nin şifresini çözmüş
10 Yorumla
+1 yılben elimi kullan madan ağzımla açıyorum tek halede 😉
10 YorumlaBen bile tek seferde açamıyorum..
Takdir ettim şu an))10 Yorumla
+1 yılSudyeni actiktan sonra yaptiklari dikkatini cekmedi de sudyeni ilk seferde acmasina mi takildin !
10 Yorumla
+1 yılSonuçta atomu parçalamıyor yani alt tarafı sütyenin şeyini açmış ahakajahaah
10 Yorumla
+1 yılBen açtığımda hep tek seferde açarım tabi iki elimle
00 Yorumla
+1 yılaşkım iç çamaşırcıda çalışmıştım önceden, yani bence el alışkanlığı
00 Yorumla
+1 yılBu gayet basit bir şey, asıl açamayanlar neyin kafasında ona bakmak lazım :D
00 Yorumlademekki diğer kızlarla sevişmemiş, sadece kopçaları açmış bırakmış. hemen de kötü düşünüyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Ehdjdndkdkdjd
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılTek elle sütyen açma olayı kırmızı çizgimiz
Tecrübesi olmayan için zor hamle00 Yorumla Tek hamlede açması senden önce biri olduğu anlamına gelmez
00 Yorumla
+1 yılBu cümleleri kuruyorsa baştan belli öyle olmadığı, kişi söylemleriyle değil hal ve hareketleriyle belli eder kendini bu her konuda böyledir.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. 😂Seni biraz daha kendind baglamaknistemis bence gecmis icin yargılama
00 YorumlaBelki senden önce birisiyle yapmıştır ondan tek hamlede açmıştır da nasıl becerdi şaşırtıcı..
00 YorumlaOlabilir. Bazıları ilklerinde tecrübeli olanlardan daha iyidir.
00 YorumlaSaçmalama internetten izleyerek pratik yapmıştır çok kötüsün
00 Yorumla
+1 yılKardeşim sana bişey dicem ama moraini bozma
Sevgilin büyük bi *mcı00 YorumlaBen ill elimi attığımda açmıştım mantığını bilen herkes tek hamlede açar
00 Yorumla
+1 yılaçar ne var bunda... uçka kulaanmıyor alt tarafı kopça
00 Yorumla
+1 yılneguzel iste ama dedin gibi tecrubesi var ben acamiom ya 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaşallah tatlım sanki sen onun ilkisinde o da senjn ilkin olmak zorunda
Tabiki de ilki değilsin senj yatağa atmak için kandırmış geçmiş olsun10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde beş yıllık yüzlerce kez seviştiğim sevgilim hala iki eliyle zor açıyor 😃 bence el becerisiyle alakalı
10 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar