+1 yıliyi de sen manyak mısın deli misin. neden kölelik yapıyorsun yahu. o bencil ahlaksız sana zulum ediyor sen razı oluyorsun.
yahu evli kasın bile kocasına razı olmaz boşanmaya sebetir. bir evli kadın anal zorlandığını belgelesin direk tek celsede boşanır. sen deli misin divane misin
yahu siz kızları anlamıyorum. neden erkeğe kölelik yapıyorsunuz dünyada erkek kıtlığı mı va. r terk eder diye korkuyorsunuz. yahu terk etsin. seni düşünmeyen kendini düşünen bir bencil ökzü hayatında olmasın. * gitsin
ileride sen hasta bezi ile dolaşırken o zaten seni beğenmeyecek terk edecek. sağlığınız bu kadar ucuz mu011 Yorumla- +1 yıl
hiç bir şey sağlıktan daha zorunlu olamaz. onurdan şereften daha zorunlu olamaz.
- +1 yıl
kıçın kaka tutmaz hale gelince ya da sen kolon kanseri olunca o zaten yanında olmayacak
Soran+1 yılhasta bezi ne ameliyatla geçmiyor mu
- +1 yıl
o kastan vücutta tek örneği var. sfinkter kasının başka eşi yok. olsa kas nakli yapılır ama yok. ameliyet falan aşırı yırtıkları dikiyorlar. ama ömür boyu acısını çekersin
ayrıca. kolon kanseri olma riski içindesin. o daha da önemli yahu hayatın ortada.
Soran+1 yılyırtık olmadı hiç zaten ondan kortuğum için sıkmıyorum kendimi. basur mu yırtık mı kaslarla ilgili.
- +1 yıl
arkadaşım yırtılmasa bile kas gevşer bollaşır. sfinkter ksı vajinal kaslar gibi kendini toplayan kas türü değil. ters çalışan bir kas. dışa doğru çalışan açılan kas içe doğru kapanan kas. siz onu iç doğru açmaya zorlyorsunuz. zamanla gevşeyecek. ayrıcab bağısağı zedeliyor kolon kanseri olur ölürsün.
sen ölümü düşünmüyorsun hala basurda takılı kalmışsın
Soran+1 yılPeki şimdi yapmayı kesersem, hala ilerde kolon kanseri olma ihtimalim var mı?
Soran+1 yılBirde ben ilişkiden sonra sabunla içini yıkıyordum yavman yapıyordum. Sonrasında yanma oluyordu. Bunun ne gibi zararları olabilir.
- +1 yıl
yuh yani yuh.
daha sana sözüm yok hala o pe ze ve ng i savunuyorsun ya yuh
ne halin varsa göre yazma bana artık
- +1 yıl
Allah uzun ömür versin. saaatlerce sana insan diye öğüt verdim ama sen hayvanun tekisin. kendini köle etmiş şerrrrrrefffffsiz onursuz birisin.
daha yazma
Soran+1 yılSavunmadım ayrıldım zaten. Niye öyle çıkıştın anlamadım.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılkıyamam .
acırda ha .
anal fissür ve hemoroid sıkıntılı durum . senınde sansına aslında arkadan silkelenmek güzel haz verici birsey.
en azından senın evdekı camış parmaklamaya baslamadan once anestol pomad sürebilirsin .
hemoroid sorununu çözmelisin.
bence o acı hazzını ona yasatmalısın sende benımde Arzum senı strapon takıp hıssettırmek de . bı daha dokanmaz bile , tabı sana kalmıs
. asagıda link incelersin.
https://www.memorial.com.tr/hastaliklar/hemoroid-basur-nedir-hemoroid-tedavisi-nasil-olur00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Adam sana tecavüz ediyor. Patronunmuş, kariyerini bitirirmiş :)
ulan ne kariyerin var ki bitsin? Evli mi bu namussuz?00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. dar seviyorsa vajina daraltma ameliyatı ol veya ilişkiye girerken bacaklarını çapraz yap vajina girişine baskı olacağı için darlık hissiyatı olur
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle jel sür çok içine yapmadan 1 2 saat önce baya yedir bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılBiraz anlayışlı olsun. Sorun trol ama basur varsa yaoılmaz
00 Yorumla
+1 yılHalden anlamıyor işte... Yanlız kalmamaya çalış yoksa rahat durmaz...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsenin azman da herhalde onun hoşuna gidiyor knka başka ne olabilir ki
06 Yorumla
Soran+1 yılazmıyorum zaten acıdan bağırınca hoşuna gidiyor.
- +1 yıl
tekmele knka sende kaç oradan
Soran+1 yılpatronum
- +1 yıl
patron olsun ne olacak da
Soran+1 yılkariyerimi bitirir üst düzey
- +1 yıl
O zaman arkadan katlanacaksın biraz
+1 yılbence ayrıl seni zerre düşündüğü yok
00 Yorumla
+1 yılDar seviyor demek sende bunu engelleyemiyormisun yani bı poponu iyi sık girebiliyormu saçma
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapamıyorum bacaklarımı ortadan ikiye ayırıyor.
- +1 yıl
Bacaklarıni ayirsada poponu sıkınca girmemesi lazım lan bendemi sıkıntı ben kasinca giremiyorim 🤣🤣
+1 yılPekı baska yontemle yapmayı denedın mı,?
00 Yorumla
+1 yılkullanıyor senı sadece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni cinsel obje görüyor gayet normal
00 Yorumla
+1 yılAnal iyi değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. trolünde alaası 😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılinşallah çektiğim acıları yaşarsın amin.
Soran+1 yılpsikolojik baskı altındayım. durumumu bilmeden konuşmak kolay. kendisi mazoşist sanırım.
Soran+1 yılben çözüm arıyorum sen yapmasaydın etmeseydin diyorsun. madem fikrin yok boş yapma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecavüz ediyor artık sana. Ayrılmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu şiddettir asla da kabul edilemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTedavi ediyor adam
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım