Arkadaş kalmak istiyorum dediğim çocukla birlikte oldum, artık arkadaş da mı olamayız?

Benden hoşlandığını düşündüğüm bir arkadaşımda kalmaya gidiyordum. Film izliyoduk elimi tuttu çekmedim omzuna yaslandım falan derken çocuk da cesaret alıp açıldı. Ama ben duygusal olarak bir şey hissetmediğim için arkadaş kalalım dedim. Haliyle de biz arkadaştan öteyiz zaman ver yavaş yavaş ilerleyelim dedi ben de net bir şekilde istemiyorum, senden hoşlanmıyorum dedim. Neyse o gün onda kalacağım için biraz zamab sonra yine sohbet etmeye, şakalaşmaya devam ettik derken kendimizi sevişirken bulduk. Kesin bir şekilde reddettiğim aynı gece 2 3 kez sevişmemiz kafasında nasıl bir imaj çizdi, ne düşündü bilmiyorum. Bu kız benden hoşlanmıyor ama sevişmek istiyor? Ve işin komiği çocuk açıldığında sen benden hoşlanmıyorsun sadece fiziksel şeyler istiyorsun dememdi. Ama bunu yapan ben oldum aslında. Neden öyle bir şey yaptığımı bilmiyorum aynı yatakta film izliyoduk o çekimin etkisiyle ben de karşı koyamadım. Flört aşamasına geçmek istemiyorum ve bu saatten sonra arkadaş da kalamayız gibi. Buradan sonra nasıl düzeltebilirim bilemiyorum artık. Ne yapmalıyım ve erkek olarak böyle bir durumda ne düşünür/hissederdiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
+++
Güncellemeler
+1 yıl
İlgisi sadece yakin olmak için miydi sizce çünkü o günden sonra mesajlari bile azaldı
Arkadaş kalmak istiyorum dediğim çocukla birlikte oldum, artık arkadaş da mı olamayız?