Arkadaşlar erkek arkadaşımla çırılçıplak sürtünerek sevişiyoruz. Öyle kendinden geçip boşalıyor. O anlarda zor durduruyorum adamı. Sonra böyle çok zor dayanıyorum bir gün dayanamayıp girmekten korkuyorum diyor. Gerçekten çok mu zor bu şekilde devam edemez mi sizi kendinizden geçiren ne o anlarda bu kadar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Adamına göre
Kendini tutabilen vardır tutamayanlar vardır
Ben hiç yapmam ne dediysem ne dusunduysem yapmadan önce nasıl anlastiysam o olur ötesine geçmem
Ne kadar canım isterse istesin
Bosalmayacaksam boşalmam
Girmeyeceksem girmem
Kafanda bunu bitirmek gerek
Ben ona ayrı kimlik cikartacagim o kendi kafasına göre takılıyor olabilir dikilme ve inme konularında ama beni o yonetmiyir
Gerekirse arkamı döner yatarım
Ben onu yonetirim
Kendini kaptırınca seninki tutmuyor frenlemiyor
Çok zevkli evet ama. fren gerek00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kayganlığı ve sıcaklığı hissetmek harika. Dudaklarının yumuşaklığını ve dilinin dokusunun kayganlık ile birlikte başına sürtmesi tarif edilemez bir zevk. Benim penisim büyük ve kalın olduğu için bu baskıyı çok net hissetmiştim ve müthiş bir zevk almıştım.
05 Yorumla
Soran+1 yılYani biz sert ve kalın bir şey hissedemiyoruz bir de birbirine sürtündükçe ıslaklık bulaşıyor öpüşürken bu beni tatmin ediyor ama erkek arkadaşım daha fazla istiyor
Soran+1 yılHissediyoruz olacaktı o
Cevap sahibi+1 yılBence bu şekilde boşalmakta içine girip boşalmak kadar harika. Bence fazlasını istemek çok yerli değil. Bu şekilde de tatmin olabilir. Belki de küçük olduğu için hissedemiyor olabilirsiniz. Ben on dokuz cm yim. Sanırım böyle olsaydı sizde o sertliği ve kalınlığı hissedebilirdiniz.
Soran+1 yılHissediyorum ya yanlış yazdı klavye üstüne alıyor öpüşerek sürtünüyoruz zaten
Cevap sahibi+1 yılBu gerçekten çok zevkli. Sizde üzerinde sürtünerek boşalabiliyorsanız çok daha tatlı olur.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıle tabi dayanması zor ama irade meselesi, içine girdikten sonra çıkartıp dışarı boşalması da zor bunu yapması lazım ama. azıcık mastürbasyon yaparken boşalmayı ertelesin iradesine hakim olmayı öğrensin bu şekilde. anal denemiyor musunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
oral peki?
Soran+1 yılHayır çok yeni daha bu şekilde yakınlaşmalarımız ben utanıyorum
- +1 yıl
benim üni 1 deki ilişkim gibisiniz, ama biliyorsun dimi bunlar gün geçtikçe daha da ileri seviyelere taşınacak ;)
Gizli Üye(25-29)+1 yıldayanmak öyle aşırı zor bir durum değil zevki de güzel genel de ben sürtünmeyi severim ama partnerlerim hep dayanamayıp içine girmemi istiyor sonuç daha da heyecanlı bitiyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
+1 yılSusuzluktan harap olmuş birine suyu veriyorsun ama sadece elini yüzünü yıka , içme diyorsun gibi bir şey olarak düşün..
20 Yorumla
+1 yılGirmiş gireceği kadar zaten. Sizin bekaret anlayışınıza deli oluyorum. Bekareti sadece zara yüklemek cahillikten başka bir şey değil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlt kısmı yukarı doğru olursa normal. Aşağı bakacak şekilde yapın
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Göbeğe doğru yatırma. Bacağa doğru yatır
Soran+1 yılGöbeğine doğru yatırıyor beni de üstüne alıyor öpüşerek sürtünüyoruz böyle mi zor dayanır
- +1 yıl
Evet. O yüzden bacağa doğru yatır öyle kay
Soran+1 yılAma öyle de girme riski var
- +1 yıl
Gülü seven *ikenine katlanır
Soran+1 yılYok ben öyle sürtünürken birden içimde bulabilirim zaten zor dayanıyor adam sen ne diyorsun
- +1 yıl
Ne diyeyim o zaman 🤦 yapmayın
Soran+1 yılGöbeğe doğru yatırıp sürtünürüm
- +1 yıl
🤌🤷🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılDevam edemez zaten onu da istiyor. Oranın tadını aldıktan sonra da sana byee byee der. Saflıkta birincisiniz kızlar.
00 Yorumla
+1 yılyani evet o an içgüdüsel oalrak içine girmek istiyorsun ki bu şekilde girmişliğimde var zor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden girmek istiyorsunuz o kadar mı zevkli geliyor
- +1 yıl
tabiki yumuşak sıcak ve ıslak
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek cok zor dayanir eger gercekten sabrediosa seni ya asiri seviyor ya da sorumluluk alma korkusu yasiyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılBen de izin vermiyorum o an aklı uçuyor ama
- +1 yıl
Çok istiyor mi
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zor tabii... sonra giriverir içeriye... buna hazır mısın?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. İçine girip daha çok zevk alma duygusu olabilir. tecrübeli birisi dayanır ama bu duruma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu yapmayi cok istedim ve gunahtan Korkup uzak durdum. Birgun kazala hamile kalirsin. Dunyan basina yikilir. Uzak dur
00 Yorumla
+1 yılDoruk noktası olunca insan girmek istiyor bu senin içinde geçerli o an duramayip gir artık yeter dedign an onu içinde hissedersin zormaz ikinciye eminmsnndiye 😊🌹🌹
00 Yorumla
+1 yılBenim de vardı bskire sevistugim biri.. onunla 4 yıldır konuştuk görüştük öğrenci
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten açılmışsın bi içine girmediği kalmış bebeğim aklınca bekaretini mi koruyorsun :D
20 Yorumla
+1 yılBir yerde patlar dikkat et 😂
10 Yorumla
+1 yılGene iyi adammış tahammül ediyorsa brawo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkeklerde kontrol çok zor olabiliyor yapabilir
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın tam bir *... :D
01 Yorumla- +1 yıl
sür-tük
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi sen bakire misinin?
15 Yorumla- +1 yıl
anatomik olarak evet.
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap Elime erkek eli değmedi aşko
- +1 yıl
ahahaha gizli olma yahu artık :D
Soran+1 yılEvet bakireyim. Birliktelik yaşıyorum sadece ama sevdiğim adamla yapıyorum bunu size kalmış milletin ahlak bekçiliği
- +1 yıl
ben karşı değilim buna yanlış anladın beni
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ewet dayanamayabilir o anki zewkle 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılKendini tutamayacak kadar mı
sen dayanabiliyomusun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Çok zor tabi ki acayip zevk veriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar zevkli olan ne oluyor
Soran+1 yılYani bu beni tatmin ediyor erkekleri neden etmiyor ki ben sertliği hissediyorum o da yumuşaklığı hissetmez mi bir de ıslanıyorum da bu yeterli değil mi
Zor valla bazen dayanamıyorum giriyorum bende
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden dayanamıyorsunuz ama o an
Soran+1 yılBen korkuyorum girerse diye ama bir yandan da güveniyorum hem biz kalın sert bir şey hissediyoruz hem de ıslaklık bulaşıyor sürtünme güzel oluyor böyle de zevkli
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen dayanıyorum yetinmekle alakalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Farkında olmadan girer valla.. dikkatli ol.😀
00 YorumlaErken boşalma sorunu e
02 Yorumla
Soran+1 yılYa saçmalama adam çok iyi sevişiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet zor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Nedeni yok
İlk olması normal sakin olun😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılArkadan ver bari
00 Yorumla
+1 yılZordur
00 Yorumla
+1 yılİyi dayanıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden. Ki zor mu?
- +1 yıl
Buna ne kadın ne erkek dayanır
Soran+1 yılBen dayanıyorum ama
- +1 yıl
Bence dayanamazsın