Çıkarmadan beş atan çocukları velileri pistten alsınlar lütfen. Bir de şu mavi hapları alan arkadaşlar dükkanın önünde kalabalık etmesinler. En doğal haliyle seks yapan bir erkek için iki seks arasındaki zaman ne kadar olursa ikinci, üçüncü, dördüncü seks de zevkli ve keyifli geçer?
Erkek için iki seks arasındaki zaman ne kadar olmalıdır?
Açıkcası ard arda boşalabilen erkekler varken herkes sallamıyor şu boşalma olayını. 6-7 saat hiç durmadan seks yapmışlığımız oldu. 5’er 10’ar dakika molalar ile. Ama bu gençliğin verdiği bir şey.
İllaki otuzlu yaşları bulunca günde 5-6-7 boşalma sayısı 2ye 3 e düşecek. 40-50 olunca 1-2 olacak.
Ancak unutmamak lazım ki her boşalmadan sonra diğer boşalmanın süresi uzar. Hatta erken boşalma sorunu yaşayan beylerin eğer utanc durumu yaşıyorsa seksten önce mastürbasyon yapıp boşalması sekste boşalma süresini uzatır. Ancak partnerinize karşı açık sözlü iseniz ve o da anlayışlı ise ilk boşalmanın lafı olmaz. 😂
ilkiyle ikincisi arasinda cok kisa bir zaman olabilir. Gayet normal (cikarmadan ikinciye gecmek bile..)
Ama sonrasi bir cay-kahve, yemek, dus arasi verildikten sonra, yani yaklasik 1-2 saat toparlanip baslanabilir.. Tabi kadinin da hazirlanmasi lazim. Yardimci jeller yoksa ve yeterince ıslanmadıysa isi zorlastirir..
Peş peşe hiç ara vermeden bir buçuk saatlik dilimde sevgilimin 5 kere boşalmışlığı var. İstediğiniz kadar inanmayın umrumda değil. Ben ne yaşadığımı bilirim. Ayrıca bu bence karşılıklı bir olay. İki kişi de sekste iyi olunca böyle oluyor. O kendini iyi kontrol edebiliyor, bende tekrar kaldırmasını iyi biliyorum. ;)