Sonradan engellermisiniz ama sadece sexting değil sohbet muhabbet hani böyle 2 3 saat konuştuğunuz fotoğraflar falan attığınız birini?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tanımadığım biriyle sexting yapıyorsam engellemem ve bir daha yazışmam genelde böyleyimdir. Muhabbetim olan bir insansa gene engellemem ama o olayı hiç yaşamamış gibi unutup giderim..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10Cevap
+1 yılsadece mesajlaşırım fazlasını isterse engellerim :D
31 Yorumla
Soran+1 yılHahahah oda iyimiş bak peki kendini göstermek istemediğin için mi çokmu katısın bu durumda 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yaptım akşamına engelledim o gün ki gayet güzel geçmişti bazen insan bir suçluluk hissediyor o an engelledim
21 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ya haklısın doğru söylüyorsun ama suçluluk hissedicek bişey yok ki aslına bakarsan onu insan sonradan düşünür herhalde öyle mi yani bişey izlesen de aynısı sadece daha zevkli
+1 yılOlabilir engelledigim de oldu engelleyende mastürbasyon dan sonra pismanlik veya tek gecelik iliski gibi dusunun
00 YorumlaÖyle konuştuğum bir kişi vardı ama engellemedim hiç yazmıyorum birbirimize sorun çözülüyor👍🏻
01 YorumlaBen engelle diyorum da beni engelliyor var abi işleri bitiyor o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli bir aplamıydı 30 larında
13 Yorumla
Soran+1 yılYoo 22 yaşında bir kızdı
Cevap sahibi+1 yılKorkmuştur
Soran+1 yılYok ya neyden korkucak sevgilisi falan vardı herhalde
ben engellemem ya daha sonra tekrar yaparız neden engelleyeceğız kı. uzakta birini secerseniz sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
21 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim neden peki yani sonraki günlerde tekrar konuşmak varken neden engelleyesin ki
Gizli Üye(18-24)+1 yılEngellerim
56 Yorumla
Soran+1 yılSebebi nedir
Cevap sahibi+1 yılSıkılmışımdır ya da ilk başlardaki gibi zevk almıyorumdur
Soran+1 yılHayır aynı günden bahsediyorum 2 3 saat konuştuktan sonra sabahına engel
Cevap sahibi+1 yılBen uzun süreli konuşma sandım. Yok ya sohbet, sexting iyi geçtiyse engellemem.
Cevap sahibi+1 yılKonuştuğun kız neden yapmıştır bilemiyorum
Soran+1 yılBende anlamadım saçma geldi ondan sordum gayet iyidi titreye titreye orgazm oldu gördüm yani bilemedim
+1 yılKeyfime göre
18 Yorumla
Soran+1 yılYani bir kere konuştuktan sonda engelleyebiliyorsun
- +1 yıl
Daha önce engellemedim
Ama isteseydim engellerdim
Tamamen kişiye kalmış
Soran+1 yılYani tabiki sana uygun değilse zaten engellersin ya da konuşmazsın ama hani 3 4 saat sohbet muhabbet edip o olduktan sonra engellemek biraz değişik ya da silmek
- +1 yıl
Çocuk gibi tavırları sevmem
Kişi ne istediğini bilmeli
Çoluk çocuklarla uğraşmayın 🙂
Soran+1 yılAh işte aradığım yorum çok haklısın gerçekten :)
- +1 yıl
🙏🙏
Soran+1 yıl🙏🏼🙏🏼 mesaj kutunda mesaj olduğunu tahmin ediyor bakmanı tavsiye ediyor ve gidiyorum :) güzel geceler
- +1 yıl
Mesaj kurumdaki mesajı okudum ve yoruma yöneldim diyelim. Özele bakmıyorum.
Görüşmek üzere..
+1 yılEngellemem yeterki zevkli biri olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı düşüncedeyim
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılO prensip burada bilmiyor musun 😊
00 Yorumla
+1 yılBen engellemem gidenede yalvarmam.
00 Yorumla
+1 yılEngelerim
27 Yorumla
Soran+1 yılNedeni nedir peki bir seferlik mi
- +1 yıl
Konu bir sefer lik değil muhabbet sarmadıysa gerçi dürüst çe söylerim de ayrı konu ama pek insanlar la konuşmayı sevmem ondan yani ilerlemesin diye
Soran+1 yılAnladım sadece sexting için konuşmak istediğini söylersen ilerlemez orada kaşır yani bence
- +1 yıl
Aynen ama öyle anlık zevklere ihtiyacım yok
Soran+1 yılSexting yapmıyorsun yani
- +1 yıl
Saçmalamak tan başka bir şey değildir birincisi ikincisi de insanlardan pek hoşlanmıyorum ne yazıki
Soran+1 yılEn güzeli zaten hayvanlar yol ya aslımda saçmalık değil neden diceksin sonuçta video falan izliyoruz mastürbasyon yaparken biriyle konuşuyosun mastürbasyon yaparken aynı şey hatta daha canlı daha güzel bu tercih durumu tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne ya bebek misiniz
00 YorumlaSohbeti iyiyse engellemem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası