İlişkiden fazla zevk almıyorum o çok zevk alıyor hatta boşalması Max 3 4 dakikasını alıyor sonra eliyle beni boşaltmaya çalışıyor ama ben boşalmayinca pes ediyor, off 🥺 sizde de oluyor mu böyle şeyler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılay bana da oluyordu bu eskiden. Doğru noktayı birlikte keşfettik, daha sonra en çok zevk aldığım pozisyonu bulduk birlikte. O kendini frenlemeye başladı ben boşalmadan boşalmıyordu. Klitoral uyarı üzerine çalıştık bir süre. Şimdi titretiyor beni her seferinde.
21 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim, çünkü gerçekten zevk alamıyorum ve bu durum hoşumuza gitmiyor
En İyi Cevaplar
+1 yılbencillik yapıyor kendisine odaklanıyor.
erkek kadına odaklanmalıdır bencillik yapıp kendine değil. kadına odaklanan paylaşımcı erkek iradesini korur. kadını bir kaç kez boşalmadan kendi boşalmaz
ayrıca sevişirken ilk başta yalayarak okşayarak bir kaç kez boşaltmadan ilişkiye başlanmaz.
sevgilin bencil cahil öküzün birisi.
unutmayın
boşalamayan kadın yoktur.
boşaltamayan bencil cahil beceriksiz öküz erkek vardır12 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın, çok haklı cümleler kurdun, boşalmam icin cabalamiyor oksayinca çok bastırıyor ve ben bundan zevk almıyorum zevk noktami da söylüyorum bir süre sonra yapmaktan sıkılıyor
- +1 yıl
boşa kölelik yapma bırak. cinsellik eşit haktır hatta erkek biraz daha kadına özen göstermelidir
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliniz oldukça kısa sürede boşaldığı için sizin orgazm olmanız mümkün değil. Kadınların vajinal orgazma ulaşması uzun sürebilir. Bu yüzden erkeğin boşalma süresi de fazla olmalı. Ancak el yerine belki oral seks daha işe yarayabilir. geciktirici prezervatiflere bir şans verin ilişki süresini 5 dakika kadar uzatabliyorlar. Birde öncesinde ön sevişme süresini uzun tutmak gerekiyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılBilgi için teşekkürler çok güzel anlatmışsınız
- +1 yıl
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu
- +1 yıl
Teşekkür ederim eig icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
+1 yılBu durumda olan biri daha önce de sormuştu bu soruyu sanki... ona birkac taktik anlatmıştım
13 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
- +1 yıl
Sitede yazabilirim isterseniz
Soran+1 yılOlur
Başlarda olur öyle şeyler, doğru noktanı kendi ellerinle göster, ufak ufak alışır
11 Yorumla
Soran+1 yılGösterdim ama o hemen boşalmamı istiyor galiba 😂 1 dakika falan yapıp bırakıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynisi... kac kez pes etti. olmuyor. mastta bosaliyorum ama
222 Yorumla
Soran+1 yılEvett evett kendime yapınca boşalıyorum ama o yapınca olmuyor 🥺
Cevap sahibi+1 yılkarsimizdakinden etkilenmiyor olabilir miyiz? veya ozguven eksikliği mi acaba. güzel bi kadınım ama cinsel bolgemi cok da begenemiyorum
Soran+1 yılEvet olabilir tam olarak kendimizi ilişkiye odaklamiyoruz ve onlar da yeterince tatmin edemiyor kendi işleri hallolunca bitiyor, ben de güzel kadınım ama bazı kusurlardan özgüven eksikligim de var :(
Cevap sahibi+1 yılben fiziğini begenmezdim onun. ve öyle büyük bi duygu da yoktu. bence gerçekten seviyo olsak odak noktamiz kusurlsr olmazdi
Soran+1 yılO hiçbir zaman beni kusurlu bulmadı daha çok her bölgeme deli gibi aşık bunun farkındayım benim sorunum kendimle o beni çok beğeniyor yoksa. 🙏
Cevap sahibi+1 yılaynen beni de çok begenirlerdi. 2 sevgilim oldu ikisi de cok beğenirdi. benim de sorunum kendimle. mesela karanlikta yapmak isterdim
Soran+1 yılEvet ben de öyle yaa hem de battaniye altında falan
Cevap sahibi+1 yılhahah ya sen ben misin kızım 😂😂 bigun gözlerini bagladim 69 yaptik canım gözlerini acti bandaji yani. cok cok cok utandim
Soran+1 yılEn sevdiği pozisyon 69 ben çok utanıyorum onu yaparken ama işte o zevkten gözlerini hep kapatıyor, gördü bir kere diyorum yapacak bir şey yok diyorum yani kendimi teselli etme şeklim 😂
Cevap sahibi+1 yılhahah ben de cidden sevmiyorum 69 u. ilerde estetik düşünüyorum. ic dudağı az bi şey kessinler yeter 😂😂
Soran+1 yılLan vallah ben de düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılhahaha
Cevap sahibi+1 yılsevgilim ben bosalayim diye 45 dk oral yapardi. hem de her iksii de. canlarim ya. seninki hemen pes ediyorsa seni sevmiyo olabilir senin mutluluğunu düşünmüyor olabilir kadinlar hemen bosalmaz ki zaten ben en erken bi 30 dk gecmesi lazim
Soran+1 yıl4 yıllık birlikteligimiz var sevmiyor diyemeyiz ben de pek istekli durmuyorum ondan kendi zevkine daha düşkün olabilir
Cevap sahibi+1 yıl4 yildir sadece onun zevki icin bi araya gelmeniz sevismeniz cok anlamsiz. senin zevk alman daha önemli. kendine cok ayip ediyosun. ve biraz s. lk yerine koyuyo gibisin:(
Soran+1 yıl4 yıl boyunca cinsellik yaşamadık biz yeni yeni başlıyoruz bu kadar açılmaya toplasan 8 defa cinsellik yaşamadık yani:(
Cevap sahibi+1 yılbencil biri olmamasina dikkat et ablam evliliğinde cok mutsuz. kocasi isini hallediyor gidiyor. ablam oylr ortada kaliyor. sen de öyle olmazsın ins
Soran+1 yılOzelden konuşalım istersen bu konuları
Cevap sahibi+1 yılbegendim
Soran+1 yılBulamadım
Cevap sahibi+1 yılbos ver o zaman :D sana tavsiyem onu bosaltma ona oral yapma once seni bosaltsin. zaten bu bir kuraldir. once kadin bosaltilir !!! cunku erkekler hemen bosalirlar ve bosaldiklarinda işlem biter!!! kendini kullandirtma
Soran+1 yılTamam dikkat edeceğim bunlara 🙏çok teşekkürler
+1 yılİçindeyken mi 3 dk da boşalıyor?
18 Yorumla
Soran+1 yılHayır elimle mastürbasyon yapınca
- +1 yıl
Seks yok yani?
Soran+1 yılO da varr seks de de 10 dakika falan
- +1 yıl
Sekste daha geç boşalması ilginç. Zevk almadığın bi adamla neden yatıyorsun?
Soran+1 yılSeviyorum hem de çok.
- +1 yıl
Sevgi nefrete dönüşür böyle. Cinsel tatmin olmazsa aşk meşk hikaye olur.
Soran+1 yılArada 4 yıl var işte, sadece cinsellik için aşkım hikaye olmaz , duygusal olarak verdiği değer de iyi hissettiriyor
Soran+1 yılNeden
+1 yılMasta alışmışsin da ondan masti bırak
11 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim 🙏♥️
+1 yılmaalesef oluyor...
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl halledeceğiz bu sorunu, çünkü ben artık kendi başıma boşalmaktan sıkıldım
Gizli Üye(30-35)+1 yılodaklanmıyor zevk almıyorsun demek ki
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet galiba odaklanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılpeki sevgilini arzuluyor musun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu çok kötü ten uyumunuz olmayabilir
10 Yorumla
+1 yılTecrübesiz partneriniz var
10 YorumlaAletiylr yapması lazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Oral denesin
14 Yorumla
Soran+1 yılYapıyor
Soran+1 yılTamam
+1 yılyanlis bir sey yapiyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılNe yanlış
- +1 yıl
sevisirken
Soran+1 yılYanlış bir şey yapmıyorum o gayet güzel zevk alıyor ama bana yapınca olmuyor pes ediyor sadece bazı noktalarda zevk alıyorum boşalmıyorum
- +1 yıl
her kiz bosalamaz
Soran+1 yılKendime yapınca boşalıyorum ama o yapınca olmuyor bilmiyorum ya
- +1 yıl
gunaydin
Soran+1 yılGünaydın
- +1 yıl
burdamisin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi