- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılsendeki olan çok güzelmiş kız hımm önmeli olan zevke gelince oraya çıkması daha hoş. her kızda bulaman bunu sendeki özelliği. boyut olarakta avuç dolusu gögüs en güzel ideal olanıdır dolgun ve diri olsun yeter. sarkmasın bana
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılBenimki de seninkinin aynısı ask sadece sende degil ask
55 Yorumla
Soran+1 yılBazı kandınların sürekli belirgin ama, enteresan. Teşekkür ederim aşk 😅
- +1 yıl
Açıkçası sürekli belirgin olması beni rahatsız ederdi böyle olması iyi gibi 😅 hem karşı tarafta tahrik ettiğini görmüş olur. Rica ederimmm🥰
Soran+1 yılHiç bu açıdan düşünmemiştim ben... çok doğru söylüyorsun.. motive oldum teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
🤗🤗
+1 yılİyide resimdekiler çok net değil anlayamadım ben 😂😂
22 Yorumla
Soran+1 yılÇıplaklık vs olmasın diye böyle çizim şeklinde paylaştım maalesef
- +1 yıl
Evet doğru
+1 yıl2 ye benziyo sanırım bilemedim hiç o kadar detaylı bakmadimki
20 YorumlaMeme ucunun neye bayılıyorum biliyor musun meme emmeye bakıyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılYani?
Soran+1 yılİlk sütün mü, satır mı? Hangileri
Soran+1 yılPeki tamam
+1 yılTam somurmalık meme o iste büyük memeyi pek sevmez erkekler koca meme tahrik edici durmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılBen de sevmem büyük meme ama benim de normalden küçük. Yani ortası değil.
- +1 yıl
Hayır değil gayet süper yumurta meme seninki
Soran+1 yılLimon kadar falan işte. Bilmiyorum bence kötü. Biraz daha büyük olsun isterdim
- +1 yıl
Zaten tam benim sevdiğim meme büyüklüğü dil ucuyla hafif emilirse biraz daha büyür merak etme
- +1 yıl
Beni takip et
Soran+1 yılYok teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Cadi seni iyigeceler ozaman
Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Senin memeler bence çok güzelmiş. tarifine göre. gerçeğini görmek daha iyi olurdu tabiki
09 Yorumla
Soran+1 yılNormalde ilk sıra ve soldan ikinci gibi ama uyarıldığım zaman belirginleşiyor ve ilk sırada sonuncu gibi oluyor.
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
Soran+1 yılMaalesef..
Soran+1 yılMesaj kısmını kullanmıyorum çünkü ben
Soran+1 yılDediğim gibi maalesef
+1 yılboyut ile ucun alakası yoktur. genetik neyse o oluyor.
00 Yorumla
+1 yıluyarıldıgımda benimkinide ucu çıkıyor hemde sızinkınden buyuk oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Güzel bence bana ilgi çekici gelen tğrden
10 YorumlaBenimki 1. sine benziyor..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uyarılınca soldan 1. Gibi oluyor 😇
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin de böyle oluyor mu ya aaa çok şaşırdım
Soran+1 yılBiri daha yazdı çok şaşırdım ya..
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Eski sevgiliminki sol alttakiydi 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılOaaaa uyarılmadan da öyle dışarıda belirgin ve iri miydi ucu?
Gizli Üye(18-24)+1 yılallah vergisi , sıkıntı yapma kendine
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKız soru sormuş bütün cinsellige aç insanlar üşüşmüş yazık...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılmeme memedir boş ver avuca gelsin yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılKüçük ki ama hiç yok fa değil. Limon kadar falan
- +1 yıl
olsun oda iş görür dfjshdf
Gizli Üye(36-45)+1 yıloynayınca belli olur zaten
010 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin mi öyle? Ben kendimin öyle sanıyordum sadece.. ve şeklinden dolayı zannediyordum.
Cevap sahibi+1 yılbiraz azdığında dokunduğun oluyormu farklılaşmıyor mu ucu daha dışa çıkıp belli olmuyor mu
Soran+1 yılEvet öyle, O zaman ucu belirgin oluyor ve çıkıyor. Normalde üst sıra soldan 2. gibi
Cevap sahibi+1 yılsenin memelerin daha yumuşak ve özellikle yatarken sağa sola yatıyor değil mi normal merak etme ama onunla oynamayı daha zevkli yapabilirsin
Soran+1 yılYani bacağım gibi değil ama öyle de değil. Yumuşak ama öyle olmuyor. Küçük diye olabilir. Bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılboyun kilon ve ölçün nedirki
Soran+1 yıl155-44-75A
Cevap sahibi+1 yıloooo şahane bi beden ama bu sana bi öneri vereyim mastürbasyon yaparken zevk suyunda ıslanan parmaklarınla ucuna dokun oyna bu sana çook zevk verecek
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum 😌☺️
Cevap sahibi+1 yılsen harikasın olur mu takılma buna
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbirine benzemiyor
24 Yorumla
Soran+1 yılSizin nasıl
- +1 yıl
Küçük
Soran+1 yılBenim de küçük benim ilk sıra soldan 2. gibi ama uyarılınca ilk sıra en sağ oluyor
- +1 yıl
Ben benzetemedim
Zamanla değişir merak etme
113 Yorumla
Soran+1 yılŞu an ilk sıra 2 gibi sma uyarılınca ilk sıra en son gibi oluyor sağdaki gibi. Nasıl olur zamanla
Soran+1 yılBen memnunum zaten böyle daha iyi çok çıkık olsa rahatsız edebilirdi belki beni bilmiyorum ama...
Soran+1 yılBu açıdan düşünmemiştim, evet doğru diyorsun.. böyle olduğuna sevindim bile şu an 😂😂
Soran+1 yılCinsel bir deneyimim olmadı hiç bilemiyorum ama dediğiniz gibidir illa ki
Soran+1 yıl24 yaşındayım
Soran+1 yılYani okul vs derken zamanım olmadı böyle şeylere fazla ve akademik hayatıma önem verdim.. sonrasında başka telaşlarım oldu.. olmadı yani.. bu yüzden.
Ne hususta sohbet edeceğiz kii
Soran+1 yılAtamadım :((
Soran+1 yılYooo 6 seviyeyim
Soran+1 yılValla bilmiyorum bu üyeye mesaj gönderemezsinn yazıyor ama takip ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yıl2. gibi
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirinci gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok fırlak o zaman sizin
- +1 yıl
O da neymiş
Soran+1 yılUcu fırlak, çıkık yani
- +1 yıl
Heaa
evet kötü ya
03 Yorumla
Soran+1 yılKötü olan nedir?
Soran+1 yılPeki
Eminlince çok çıkar
031 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk sıra ve en sağda olan 1. gibi oluyor
Soran+1 yılHayır kendim elleyince vs öyle oluyor
Soran+1 yılEvet genelde öyle
Soran+1 yılHdhhsjsjs hayır nasıl yalayayım? Küçük memem nasıl yapayım
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yıl24
Soran+1 yılHaftada 2 yapıyorum
Soran+1 yılSizi ne alakadar ediyor ki bunlar?
Soran+1 yılOlmadı.
Soran+1 yılAldım ama gerek duymadım. Tutucuyum evet
Soran+1 yılBunları paylaşmak istemiyorum
Soran+1 yılEvet izlerim
Soran+1 yılİstemem teşekkürler
Soran+1 yılGenç
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1. Görselin aynısı
41 Yorumla- +1 yıl
😊himm
Dördüncü de iyiler ama kac yasindasin
00 Yorumla
+1 yılHani bakim 😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yapisı öyledir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsoldan 3 gibi knka
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂😅
- +1 yıl
kötü mü dfggfg
Soran+1 yılBilmiyorum normal olabilir 😂
- +1 yıl
erkek memesi de yorumlamayan ne bileyim fghgfh
+1 yılNe günlere kaldık
00 Yorumla
+1 yılemzirmekle alakai
08 Yorumla
Soran+1 yılDoğumdan sonra değişir mi
- +1 yıl
degisir. dogumdan oncede degisir sevgilin cok emerse.. guzellesir
Soran+1 yılElleyince vs de değişiyor zaten ilk sıra soldan 2. gibi normalde ama elleyince sıkınca vs ilk sıra sonu, en sağdaki gibi oluyor.
- +1 yıl
emdikce uclari dahada diklesmeli.. ben ikisini birlestirip emmeyi seviyorum. uclari cikintili olursa cok hosuma gidiyor. porsuk sevmiyorum
Soran+1 yılEmen olmadı bilmiyorum. Küçük zaten birleşmez ikisi. Normalde ilk sıra soldan ikinci gib ama ben elleyip sıkınca vs ilk sıra en sağ hale geliyor işte. Kötü mü böyle?
- +1 yıl
o zaman emecek biri olmali
Soran+1 yılİleride evlenirsem olur
- +1 yıl
anladim olur ins
+1 yılEn bastan 3 benimki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorduğu soruya bak
01 Yorumla
Soran+1 yılYani? Ne var?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence gayet normal
050 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılYani çokta bi bilgim yok ama duyumlarım doğrultusunda öyle çünkü sizin tahrik olma yerlerinizden biri illaki olur bişeyler
Soran+1 yılKimisinin sürekli çıkıntılı. Benim ise sadece uyarıldığımda bana da bu enteresan geldi.
Cevap sahibi+1 yılO kadar detaylı bilgim yok ama belki sütyeninddn kaynaklanabilir belki hani sıkıyordur falan ya da seninkinin yapısı öyledir
Soran+1 yılSütyen giymiyorum zaten onunla alakası yoktur. Teşekkürler benim yapısı böyle demek ki
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur bencede bide benim ki de tahrik olunca sertleşiyor :)
Soran+1 yılAaaaa. İlk defa böyle bi şey duydum... ohaaaaa
Erkeklerin de mi meme ucu öyle oluyor 😱😱😱
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle olmuyo tabiki 😂😂 sadece sert oluyo
Soran+1 yılÇok enteresan geldi bu bilgi bana bilmiyordum böyle bir şey
Cevap sahibi+1 yılYani öyle bi tepkime gördüm kendimde
Cevap sahibi+1 yılİstersen konuşalım biraz daha
Soran+1 yılNe açıdan 😂 bu konu hakkında mı?
Cevap sahibi+1 yılHer açıdan olur bence bu konuda olur istediğin bi konuda olur 😅
Cevap sahibi+1 yılBaksana akıyor sohbet bence iyi olur 👌😂
Soran+1 yılÖzel mesaj kısmını kullanmıyorum ama ben 🤷♀️
Cevap sahibi+1 yılYa ordan bana instanı falan yaz sadece yine kullanma
Cevap sahibi+1 yılYa da kendini görünür yap ben yazıyım instamı
Soran+1 yılHayır 😂😂😂 aslaaaa böyle bir şey yapmam 😂
Cevap sahibi+1 yılNeden beee 😅😂😂😂😂nasıl olcak başka ayrıca istersen engellersin sanki nolcak
Cevap sahibi+1 yılSapık değilizya
Soran+1 yılOlmaz teşekkür ederim 😂 anonim olmak daha iyi
Cevap sahibi+1 yılYani yine anonimsin diğerlerine göre ben bilcem sadece benim gibi tatlış biri bilmesin mi
Soran+1 yılBilmesin 😂 teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBenimde sormak istediklerim var ayrıca siz kadınlar hakkında
Soran+1 yılTamam buradan sor istediğini, ben hariç kimseye bildirim gitmiyor ama tek tek yazma
İstediğini sor buradan
Cevap sahibi+1 yılBu soruyu açıklarında herkes bunları görck bildirim gidip gitmemesi önemkş değil
Soran+1 yılTamam gizli ğye olduktan sonra me önemi var? Sonuç olarak kimin sorduğu, cevapladığı belli değil.
Cevap sahibi+1 yılYa bunları okuyup mastürbasyon yapan insanlar var 😂😂
Cevap sahibi+1 yılOnlara malzeme mi verelim
Soran+1 yılO zaman sorma rahatsız olursan 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılÇok uzatmasak özelden bişekilde sana da uygun biçimde konuşsak lütfen ama ☺️😂😂
Soran+1 yılMaalesef sorabilirsin buradan istediğin her şeyi, sorun yok. Ama dm olmaz maalesef ki.
Cevap sahibi+1 yılSizi sohbet ederken cinsel açıdan nasıl uyarabilirm yani cinsellik yönününü bastırıyor diyelim bi kız onun bastırdığı cinsellik arzusunu nasıl açığa çıkarabilirim
Soran+1 yılSohbet ederken daha kolay olabilir belki de, zamanla yavaş yavaş bu sohbetleri edip yavaş yavaş sekstinge alıştırmakla olur. Yani emin ol o da istiyordur ama bunu söyleyemez, kötü biri olduğunu düşünmenden korkar. Bastırıyor kadınlar evlenene kadar bu duygularını ve isteklerini.
Halbuki Reglden 2-3 gün önce aşırı istekli oluruz, ama yansıtmayız.
Uyarsan bile belli etmez. Onunla yapmak istediğinin ve onun bedeni ile ilgili olan şeyleri söyleyebilirsin.
İşte seni boynundan öpmek istiyorum vs gibi. Zamanla alışır
Cevap sahibi+1 yılYani istekli olduğunuzu biliyorm aslında ama bazıları öyle iyi rol yapıyor ki hani hiç cinsellik hayatında yokmuş gibi benimse her zaman kazık gibi birde ben aslında yeni yeni açılıyorm bu konularda üniversitenin de yardımıyla ama bu konularda daha rahat edebileceğim bilgiler tüyolar verebilir misin arzuladığım bi kıza böyle bi isteğimin olduğunu nasıl söylemeye başlıyım mesela
Cevap sahibi+1 yılHani böyle bi konu hiç gündemde yokken mesela nasıl olcak
Soran+1 yılSöyleme, sapık gözü ile bakarlar. Zamanla o çekim oluşur aranızda zaten.
Ufak ufak yakınlaşma sağlayabilirsin ama birden ileri gitme. Duygusal olarak önce tatmin etmen lazım bir kadını, yoksa sapık olduğunu düşünür.
Özel bölgelerini ondan izinsiz ellemeye, dokunmaya çalışma sakın..
Seni boynundan öpmek istiyorum, dizlerine yatmak istiyorum başımı koyup diyebilirsin. Böyle başlar sonra devam eder.
Cevap sahibi+1 yılMesela bide f*ck olayları varya onda nasıl oluyo nasıl sadece cinsellik için beraber olmaya başlarsın ki nasıl öyle birini bulursun
Soran+1 yılAktif cinsel yaşamı olan birini bulman lazım, kendi yaşıtlarından bu zor olur. Tecrübe sahibi de tecrübeli birisini ister. Zor yani, bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki sen yaşadın mı bide sütyenin olmadan nasıl duruyosun belli olmuyor mu
Soran+1 yılHayır yaşamadım yaşamam da aöa ben evlilik dışı cinsellik
Bralet kullanıyorum belli olmaz küçük zaten
Cevap sahibi+1 yılArkadaş olduğu halde nasıl cinsellik oluyor peki yani taraflardan biri kendini çekmesi gerekmez mi nasıl bi olay ki
Soran+1 yılFlört ya da sevgilin olması lazım. Arkadaş ile neden böyle yakın olasın zaten?
Cevap sahibi+1 yılBencede öyle flört ya da sevgili olmalı ama bazıları arkadaşıyla yapıyor yani ben mi bu dünyada değilim bu insanlar ne yaşıyor benim daha sevgilim bile yok
Soran+1 yılHer türlü insan var. Bilmiyorum benim çevremde o şekilde yok.
Cevap sahibi+1 yılBenimde yok
Cevap sahibi+1 yılSenin cinsellik konusunda yaşantın nasıl
Soran+1 yılYok. 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAyy ne kadar da ben 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBaşka bana verebileceğin tüyolar neelr peki
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası