Cinsel Yaşam 44 kilolu bayan 80 kg gençle evlenip sevişebilir mi, yoksa ezilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 🤣😂😂😂 Evet olur mu? Yoksa bebek gibimi kalır kızcaz Güncellemeler+1 yıl Ezilirmi* 44 kilolu bayan 80 kg gençle evlenip sevişebilir mi, yoksa ezilir mi? Cevapla Bebek Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yo yo ezmez ha hayvan değil ya bu nazik davranıe biraz 1 0 Yorumla
Johnrocco43 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl çok rahat çarpışırsın merak etme bu iş boya kiloya değil performansa bakar... 0 9 Yorumla Soran +1 yıl ? Kilolu olmuyor mu Yorumla Johnrocco43 +1 yıl yok ben 185 80 kg yim 44 kgyi kütürdetiyorum bana mısın demiyor... Yorumla Soran +1 yıl OK Yorumla Johnrocco43 +1 yıl çok çıtıpıtısın ama... Yorumla Soran +1 yıl ? Koça kalçalı karılar varken inek görmek gibi niye küçük birini seçersin ki... evlenmek için şirin seninle ilgilenen oymayabilicen birinimi daha çok istersin yoksa ayıgibi her önüne geleni deyenmi... Yorumla Soran +1 yıl ? Çıtır mı Yorumla Johnrocco43 +1 yıl ben çıtır seviyorum ,,, halledim... Yorumla Soran +1 yıl Aha. . . Yorumla Johnrocco43 +1 yıl napcaz şimdi... :D Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Neden ezilsin... kadının üste olduğu durumlarda var... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl çıtı pıtı kız candır zevki tadı muhteşemdir ;) yeri gelir kucağına oturt penisi kökle pervane gibi döndür kızı kucağında ohh mis :D 0 0 Yorumla
Herşeyisorabilirsin Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Zayıf kadın iyi oluyor istediğin pozisyona geliyor sorun olmaz 😁 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Üstte kaldığın sürece sıkıntı olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl xD Allah'ım ya Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Nee Yorumla
Zecx41 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl SevişirBen 85 kiloyum45 kilo kızla yaptım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Küçük iyi mi yoksa koca göbekli Zecx41 +1 yıl Zaten normalde küçük göğüslü kızlardan hoşlanırımBana çok zevk verdi Zecx41 +1 yıl Kız istiyordu kıramadım Zecx41 +1 yıl Sen kız mısın gerçekten? Soran +1 yıl Yok uzaylı Zecx41 +1 yıl Böyle kaba ifade eden kız görmedim de Soran +1 yıl Kesin kesin tüm TR de kızlar öyle gelmiş beni buluş da bana kaba diyor haha siz sanırsam daha kaba ne diye duymamış iniz
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ezilmez iyi olur hatta kökler ne varsa 0 7 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neyini anlamadın Yorumla Soran +1 yıl Kökler mie Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen ne bekliyor dun Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani neyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen hep üste olmayı mı hayal ettin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl üste çıkarsan sorun olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oldu teşekkürler... Yorumla
vatsyayana76 Takip Et Xper 7 Yaş: 50 +1 yıl ona diyet olursun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şişko diyeti ahahah Yorumla vatsyayana76 +1 yıl deme öyle o da bir can Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla vatsyayana76 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Karaboyy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sevısır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olur yani hamile olunca komik gözükmez mi haha Yorumla Soran +1 yıl Küçük boy zayıf ve kcaman bir top hahha Yorumla Karaboyy +1 yıl Hıc bıse olmsz Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla
MersinEsnafı Takip Et Xper 6 Yaş: 49 +1 yıl Biraz ezilir altta 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yaaaaa yazık Yorumla MersinEsnafı +1 yıl Üste alır🤭 Yorumla Soran +1 yıl Sigaramı ki :( komik değil o yan yatsın demi Yorumla Soran +1 yıl Sığarmı ki Yorumla MersinEsnafı +1 yıl Sende yan yatman lazım o da😊 Yorumla
Leoaslann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl 😂 ezilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazık Yorumla Leoaslann +1 yıl yaziga kazik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yo yo ezmez ha hayvan değil ya bu nazik davranıe biraz
çok rahat çarpışırsın merak etme bu iş boya kiloya değil performansa bakar...
? Kilolu olmuyor mu
yok ben 185 80 kg yim 44 kgyi kütürdetiyorum bana mısın demiyor...
OK
çok çıtıpıtısın ama...
? Koça kalçalı karılar varken inek görmek gibi niye küçük birini seçersin ki... evlenmek için şirin seninle ilgilenen oymayabilicen birinimi daha çok istersin yoksa ayıgibi her önüne geleni deyenmi...
? Çıtır mı
ben çıtır seviyorum ,,, halledim...
Aha. . .
napcaz şimdi... :D
Neden ezilsin... kadının üste olduğu durumlarda var...
çıtı pıtı kız candır zevki tadı muhteşemdir ;) yeri gelir kucağına oturt penisi kökle pervane gibi döndür kızı kucağında ohh mis :D
1,84 94 kg yim, 45 kg yi evire çevire yapıyordum :D
Zayıf kadın iyi oluyor istediğin pozisyona geliyor sorun olmaz 😁
Üstte kaldığın sürece sıkıntı olmaz
xD Allah'ım ya
Nee
Sevişir
Ben 85 kiloyum
45 kilo kızla yaptım
Küçük iyi mi yoksa koca göbekli
Zaten normalde küçük göğüslü kızlardan hoşlanırım
Bana çok zevk verdi
Kız istiyordu kıramadım
Sen kız mısın gerçekten?
Yok uzaylı
Böyle kaba ifade eden kız görmedim de
Kesin kesin tüm TR de kızlar öyle gelmiş beni buluş da bana kaba diyor haha siz sanırsam daha kaba ne diye duymamış iniz
ezilmez iyi olur hatta kökler ne varsa
?
neyini anlamadın
Kökler mie
evet
sen ne bekliyor dun
Nasıl yani neyse
sen hep üste olmayı mı hayal ettin
üste çıkarsan sorun olmaz
Oldu teşekkürler...
ona diyet olursun
Şişko diyeti ahahah