Güncellemeler
+1 yıl
Anladm cok gecmıs olsun. Zıhnıyet bellı ya. Herkes aynı bakma. İş artık fantazı boyutunu aşmış kım ne tutturursa pesınde. Bn mı fazla fesatım dıorım da yok yanı. Sagol gorusun ıcn. Dıger sorularma da yorum yaparsan memnun kalır
Güncellemeler
+1 yıl
Kalırm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Töbe töbe kaynin sizin evdemi kaliyor? Ne işi var sizin evinizde yollayin gitsin. Aynisi nerdeyse benim başima geldi kaynim bizde uzun kaldi en son ya boşanma davasi acarim ya da gider dedim öyle hal ettik. herkes bir zahmet evinde olsun. Bu olayi bir an once cözun
Ya aslında belli zaten persembenın gelecegı carsambadan da ıste bilerek yapıyo
Sizde nasıl oldu
Bizde eşim sabah 11 den akşam 11 e kadar calişiyor. Eşim izinli oldugu gunler oyle efendi takilirdiki gel görde inanma eve gec saate gelir temiz oturur. Eşim caliştigi diger gunler erkenden eve gelirdi pis pis otururdu bir yere cikmazdi. Zavali ben tum gun yatak odamdan cikamiyordum. Eve bir katkisida hic yoktu birgun evin alişverisini yap kiraya destek at faturalara destek at yok hic. 7-8 ay kaldi. Eşime konuyu acip ne zaman ayri eve gidicek diyorum eşimin cevabi ne gerek var iki kira vermeye demezmi. Ozaman niye evlendin dedim ya ev arasin yollarsin erkek kardeşini ya da herkes yoluna dedim öyle yolladim cok sukur. Allah birdaha gostermesin
Dunyanın cıvısı cıkmıs
Sorma sorma. Yani aklim olsaydi evlenmezdim. Baba evi gibi guvenilir yer yok
Öyle de deme şimdi. İşte kimi bulur beğenmez…😞
Peki sence napım arkadaş
Ters davranin ki gelmeye cekinsin. Ben hic yuz vermiyorum tersledigim bile oluyor. Istenilmedigini bir şekilde belli etir
Benim o ayarm yok direkt kafasni goznu ezerm
Tesekkur ederm yine de. Diger sorularmi da yanitlar misiniz?
Eşin ne düşünüyor durum hakkında
Telefonun androidse bulma yontemi var
Nasıl yani
Karinin telefonundan bunlari kendine gondermismi bakabilirsin bana mesaj at anlatacam
Whatsap gonderilen fotograflari gizli bi albumde tutar kendine attiysa orada gozukur tarihiyle birlikte.
Ensest mi anlamadim