+1 yılTemiz olduğu sürece şekli çok önemli değil bir sürü vajina şekli var ve vajinada dudakların eşit olmaması vulva farkı klitoris boyutu falan tamamen değişiyor nasıl erkeklerin cinsel organının şekli kalınlığı rengi vs farklıysa bizimde organımız farklılık gösteriyor bu doğal bir şey çoğu kadının özgüven eksikliğine sebep olsa da iç dudak sarkması kararma vs çok yaygın şeyler bunlar önemli değil sadece vajinanın kendine has kokusu rahatsız edici olabilir ilişki esnasında o da hazırlıklı gittiysen sorun yoktur nefes alsın yeter kafasında insanlar varken özellikle böyle şeylere takılmayın bunlar hepimizde var bir sorun yokken seni terk ettiyse kendi hayvanlığıdır sende eksik olduğu için değil o aptal olduğu içindir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılYatıp kalkmış işte hevesini alınca da kaçıyor. Yalnız adam 1 sene iyi dayanmış, emeline ulaşana kadar...
21 Yorumla
Soran+1 yılazimli çıktı benimki kim 1 yıl boyunca yatmak için birlikte olur
+1 yılVajşnanı gördüğün de ki Yüz ifadesi nasıldı? Ama hiç ilişkiye girmeyen kadının nasıl çirkin dağınık vajşanası olur ki?
17 Yorumla
Soran+1 yılşekli kötü işte
- +1 yıl
Yaaa sevgilinin yüz ifadesi nasıldı soğukmuydu?
Soran+1 yıldeğildi çok zevk almıştı
- +1 yıl
Bazen seksten sonra erkekler soğur ne kadar zamandır ayrısınız
Soran+1 yıl3 gündür
- +1 yıl
Bence hiç arama sorma zorlama geldiğinde ise hadi ordan çek şerefsizmiş. Zevk içinmiş her şey seni elde ettiğini düşünmüş geldiğinde kabul etme. İtin popon sok
Soran+1 yıltamam öyle yapacağım
+1 yılBegenmediyse gitsin benim merak ettiğim bakireligimi verdin ona ilk dedin ya
25 Yorumla
Soran+1 yılevet bakireliğimi verdim ona
- +1 yıl
Ozaman virjinan olgunlasir yavasdan merak etme ama o adama vermende üzücü
Soran+1 yılsence kötü vajina ayrılık için sebep olmaz mj
- +1 yıl
Niye sebep olaunki seven kişi onu düşünmez
Soran+1 yılteşekkür ederim 🥺
+1 yılAlacağını aldı, esas amacina ulaştı, ćoģu erkek çirkin a... ı bırakır, ask zannettiģiniz şey cinselliktir, renk önemli değil, şekil bozukluğu varsa estetikle düzeltiliyor, görsem yorum yaparım, Abdde kadınlara masaj yapıyorum, çok farklı organlar gördüm , dudaklar uzunsa kısaltılıyor, doktor tavsiye ederim sana, karalık kötü deģil ki, zenciler ne yapsın? Ben Melezim, iki kız kardedim var, onlar da Melez, sana tavsiyelerim olacak.
00 Yorumla
+1 yılEğer söylediklerinde samimiysen özelden yazmanı bekliyorum.
07 Yorumla
Soran+1 yılyazmam
- +1 yıl
Tabii ki karar senin, lakin yazarsan seni yadırgamam ve yargılamam. Sorularına da ciddiyetle cevap veririm.
- +1 yıl
Yazmama sebebin nedir? Sorularının cevaplarını bulmuş olman mı? Yoksa, utanma, çekinme veya başka bir şey mi?
Soran+1 yılutanırıö
- +1 yıl
Utanmanı gerektirecek bir şey yok, emin ol konuşunca kendini iyi hissecedeksin.
- +1 yıl
Ayrıca, istersen dene eğer istediğin gibi olmaz, rahatsız olursan engellersin beni ;)
Soran+1 yılattım
+1 yılYok daha neler.. : D
Vajina yüzünden Tarihe geçersiniz baak01 Yorumla
Soran+1 yılbi erkek vajinası çirkin diye birini bırakmaz mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılkimi bulamaz kimi kıymet bulmaz inşallah ömür boyu bir daha vajina göremez
31 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yıliç dudakları mı çok çıkık? bekaretini emin olmadığın bi adama vermişsin hata etmedin mi?
37 Yorumla
Soran+1 yılevet boyu iri ve çıkık 1 yıldır çıkıyorduk emindim aslında
Cevap sahibi+1 yıliliskiden önce ne zaman yıkamıştın vajinanı? çok çabuk kokabilen bi şey ve erkekler için tiksinc olabilir. duş alip mi gittin yanina
Soran+1 yılçok temiz tutarım orayı temizdi..
Cevap sahibi+1 yılyediğin şeylr bile hemen kokutur. o yüzden en geç 1 saat öncesinden yikamak gerek
Soran+1 yılyıkıyorum sürekli zaten temizdi
Cevap sahibi+1 yılbence sorun vajina seklin değil. erkeklerin çok önem verdiği bi şey değil bu. benim vajinam da cirkindir ama 2 sevgilim de kul kopek olurdu. ya temizlikte sorun var ya da başka bi sey. sorunu derinine inmen lazim. davranislarinda sorun olabilir. ona bagliymis gibi davranma. sorunu sordugunda ne cevap veriyor.
- +1 yıl
Kızlar doktor arkadaşım var, ona gösterebiliriz, kısaltıyor dudakları
Muthelen 2 sebepten ötürü çok saçma sapan ayrılık sebepleri
00 Yorumla
+1 yılBen kesin beğinirim. Renk, zevk ve şekil tartışılmaz. Görmek isterim.
00 Yorumla
+1 yılErkek değil, adam hiç değil o. Adına üzüldüm ama inan bu ayrılık için bir sebep olamaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ya yok seni zaten sırf seks icin istemiş belliki güzel biri degilsin
00 YorumlaSeni sevmemiş üzülme bunun için bırak defolsun gitsin sende kendinle barışık ol sen kendini sevmez kabul etmezsen kimse kabul etmez. Bence dikkatli ol bundn sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKlasik bir karaktersiz vakası kullanıp atmış resmen
00 Yorumla
+1 yılAlacağını almış normal seks üzerine devam edersen gitmez yakınlık göster tadı damağımda kaldı diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOkurken bile midem bulandı
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılÇirkini nasıl oluyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılçirkin işte
- +1 yıl
Sen kendini sevmezsen kimsenin seni sevmesini bekleme. O alacağını almış ve gitmiş. Bu ne biçim.. dedi mi?
1 yılAlacağını aldı, seni istemiyor artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok sebep o değildir... başka sebepler vardır...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence seli götürmüş, alacağını almış, ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seni gerçekten sevmemiş yanlış kişiymiş 😏🤦🏻♂️
00 YorumlaNe kadar çirkin ona bağlı fjdkdjdkd
00 Yorumla
+1 yılseni 1 defa sevmiş işte...
01 Yorumla- +1 yıl
bi foto atta merakımız gitsin ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu diyerek mi bitirdi?
16 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben buna yordum
Cevap sahibi+1 yılHer şey yolundaydı yani anladığım kadarıyla bu mevzu olduktan sonra mı bitti?
Soran+1 yılevet bu mevzu olduktan sonra bitti
Cevap sahibi+1 yılİlginç ya... Ne kadardır beraberdiniz?
Soran+1 yıl1 yıl
Cevap sahibi+1 yılÇok ilginç gerçekten ya başka bir sebebi vardır muhakkak ya insan sevmediğine nasıl bir sene katlanır veya seks için bir sene boyunca nasıl seviyormuş gibi yapar tuhaf..
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevmemiş eğer sebep olsaydı o gün yapmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılamacı farklıymış onun
03 Yorumla
Soran+1 yılofff
Cevap sahibi+1 yılböyle biri için üzülme
Soran+1 yılçalışırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni peçete gibi kullanıp atmış
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇözümü olan için ayrılmaya gerek yok.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ya vajina yüzünden ya da sevmemiş kullanmış
00 Yorumla
+1 yılÇok garip hiç olur mu böyle neden
01 Yorumla- +1 yıl
Bir sorum var
+1 yılne alakası var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBahaneye bak mk
00 Yorumla
+1 yılSevmemişşş
21 Yorumla- +1 yıl
Seninki çok güzel ama:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞekli önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılbüyük biraz ve yamuk sanırım
Cevap sahibi+1 yılBüyükse inanmamış olabilir ilk olduğuna
Gizli Üye(25-29)+1 yılHevesini almıştır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendın nasılsın