Kendimi aşırı istekli hissediyorum. Ayrıca kocam gözüme ayrı bir çekici geliyor ama karnımda ufak bir misafir var :) Bebeğimin babasını nasıl sevişmeye ikna edebilirim? (Ona böyle seslenmek hoşuma gidiyor :))
Hamileyim. Sevişmek istiyorum ama eşim zarar gelmesinden korkup kendini geri çekiyor. Ne yapmalıyım?
kadınlar hamilelik döneminde çok istekli olur işte kocaları bilmiyor yapmıyor son aya kadar ilişkiye girilmeli uygun pozisyonlarda senin gibi hamile bir arkadaşım vardı da
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hamilelik döneminde kadınların istek ve arzuları daha çok artarken eşleri biraz uzak durmaya çalışır ve ilişkiden sonra fazlaca pişmanlık duyanlar oluyor. Bunun sebebi çocuğunun anne karnında iken eşiyle sevişmesi yani kendine yakıştıramaması ya da bir şey olsa ilişki yaşandığı için kendini suçlayacak potansiyelde olurlar. Ama doktora danışarak gebelikte her hangi bir problem yoksa birleşme gerçekleşebilir ve fazlaca haz alınabilir. Umarım eşiniz de korkusunu yener mutlu eder seni canım
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Umarım... Yorumun için teşekkürler. Bu yorumu ona okutacağım 💓
Bunu ergenken duyduğumda şaşırmış ihtimal vermemiştim. Gerçekmiş... Bu hormonlar gerdekte bende olsaydı ilk gecede hamile kalırdı ben o kadar söyleyeyim.