arabada yapmak fantezi olarak güzel ama rahat değil çünki pozisyon kıtlığı var rahat hareket edemezsin ki minübüs olursa sorun olmaz ama taksi tarzı araçlarda sıkıntı
Ben pek sevmedim araba da biraz küçüktü ne rahat pozisyona girebildik ne de doğru düzgün zevk alabildim kiz arkadaşımın işine gelmişti ama rahat hareket edemeyince baya bir geç boşalmıştım en son boşal diye söylenmeye başlamıştı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Birkaç farklı halini denedim güzel bir aksiyon keyifli yakalanma riski görülme durumu vs baya etkileyici oluyor tabi gerçekten yakalanmadigin surece
Çok güzel oluyor. Hele arka koltukta partnerin kucağıma oturmasi harika; aracın içi geniş olduğu için çok rahat oluyor.
arabada yapmak fantezi olarak güzel ama rahat değil çünki pozisyon kıtlığı var rahat hareket edemezsin ki minübüs olursa sorun olmaz ama taksi tarzı araçlarda sıkıntı
Ben denemiştim bir çok kez farklı yöntemler var denemek istediğin fanteziye bağlı
Evet güzel oluyor.. biraz dar ve rahatsız ama heyecanı müthiş 😇
Oooo çok fazla yaptım hemde... fantazini gerçekleitirebilirizde yani istersen :)
zor oluyor ama oluyor.
deneyımlemelısın . yorum yapacak bişi yok.
Dar yerde nasıl pozizyon degistireceksin bence saçma
defalarca :) aman dikkat edin. ben bir kez ormanda avcılara, bir kezde jandarmaya yakalandım :D
Ben pek sevmedim araba da biraz küçüktü ne rahat pozisyona girebildik ne de doğru düzgün zevk alabildim kiz arkadaşımın işine gelmişti ama rahat hareket edemeyince baya bir geç boşalmıştım en son boşal diye söylenmeye başlamıştı
Var tabiki, harika bir heyecan, harika bir deneyim mutlaka dene
o fantezi bende de var ama zevk suları araba bulaşır ve temizleme sıkıntısından korkuyorum
Alan dar çok da rahat olmuyor ama ufak tefek kaçamaklar için heyecanlı..
dasha zevkli olabiliyor bu tür şeyler yapı meselesi tabi biraz zor olabilir ama zevkli bence
Arka koltukta iyi olur otoparkın en kuytu köşesinde ya da bir ormanlık alanda...
çok var neden olmasın farklı oluyor güzel oluyor dar alanda iyi seks oluyor
Denedim biraz sıkışık bi ortam geniş bi araba daha rahat 😂
Cok kez yaptım her pozsiyon olmuyor ama hic olmamasindan iyidir
Ben yakınlarda yaptım camlar buğlandı arka koltuklardaydık
Ohooooooooooooo... Sayisiz kere çok zevklidir...
Aşırı zevkli bir durum 🙈
ön koltuk ayarımı hiçbir kız bana değiştirtemez :D
merak ve evsizlık mecbur kılıyo
Evvveeettt Harika bişey hemde
Denedim de rahatsız be
Var hiç rahat değil. Düşünüldüğü gibi değil Yani
Ben girdim çok keyifli ve zevkli
Al beni arabana yiğidim
Çok kez yaşadım bunu keyifli oluyor
Benim var ama sana faydam dokunur mu bilmiyorum 😂
Gayet iyi oluyor dene 😂
Berbat rahatsız bir ortam
oral harici ilerlemedim rahatsız yerler basıyor
Var denedim. Kucakta zıplattım. Güzel oluyor.
Arabada çok iyi oluyor dene
Boydan ötürü olmuyor denedim.
farklı deneyim olur
Tofaş’ta denemiştik
Yok..
Ewet yaptım
Girdim. Çok zevkli
Arabasi ola her erkek denemis
Denendi yoklukta olur
cok yaptim tadina doyum olmuyor
Sevmim
Sevişme oldu da