Hemşireyim biraz çirkinim diye çevremdekiler hadi yine iyisin maaşınla koca bulursun diyorlar yani düzenli seks için maaşımı emeğimi çabamı birine yedirmeye değer mi? O kadar süper bir şey mi bu seks sanırım benim libidom düşük diye bu evlenme merakını anlayamıyorum …
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSözlerinde saçmalamıssin erkek senin maaşını mi yiyecek sanki o çalışmayacak kazanmayacak sende onun maaşını yiyeceksin seks ile maaşı aynı kefeye koyup böyle yazman garip olmuş. Seks ile senin maaşının ya da erkeğin bunun yemesi ya da yememesi ne alaka sorduğun soruya yazdığın cevap saçma olmuş. İnsanlar niye evleniyor aile olmak için çocukları olması için senin maaşında eşinin maaşı da ortaya konur ortak evin ihtiyaçları için yenir değil mi sanki erkek senin paranı yiyecek gibi demişsin seks bir ihtiyaç iki tarafı mutlu etmek hem bedenen hem ruhen sağlıklı kalmak için zevk için yapılan bir durum. Bu insanları birbirine bağlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBak hayatım bu düşünce tarzjn çok yanlış. Seni sadece yüzün için sevecek insanlardan uzak dur.
Benim eskiden hep senin tabirinde ki gibi güzel kızlar vardı ama içleri biraz kötüydü , onlar yüzunden kötü zamanlar geçirdim.
Ama sonradan anladım ki içi güzel olana bakacaksın.
Sohbet muhabbet , gülüşü vs. . Hayatta bunlarw baktığımda beri her şey çok cok iyi.
Sen sen ol kendini bu şekilde üzme , elbet bir gün biri seni çok çok sevecek.
Ben bekliyorum hala , ama elbet bir gün biriyle evlenecegim sevdiğim ve beni seven gerçekten seven biriyle.
Sende öyle yap.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle tarif edebilirim sana:
mastürbasyon yapmak 250 km hızla uçup akrobasi yapan bir gösteri uçağını izlemek gibidir. Seks yapmak ise o akrobasi uçağının içinde olmak gibidir.01 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşılmıyor işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Nasil bi mantik bu? Neden baskasina yedirmis oluyosun, kocan olacak adamin da bi maasi olacak elbet. Tabi sen bunkafayla evlenebilirsen.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek kafayla değil tiple alakalı erkek çalışıp yatıyor kadın yemek temizlik bulaşık
Soran+1 yılErkekler aşkım maaşına bana ver araba alıcaö diyor
- +1 yıl
Sen cok uanlis kafadasin. Hem dedigine gore tip yok hem de kafa. O kadar kari koca calisip mutlu yasayan insan var. Olumsuz ornekleri goz onune almak sana ancak kaybettirir. Ev isine yardim eden erkekte cok. Biraz taniyip evlenirsen sorun olmaz. Ama sen biseyleri kafanda kaliplastirmissin. Simdi bi erkege eyvallah etmem kendime yeyerim diyosun ama bi yastan sonra pismanligini yasarsin ama gec olur. Umarim bu yanlis dusuncelerinden tez zamanda kurtulursun. Iyi aksamlar.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyi beklemeden tadıp baksana nasıl bir şey nasıl oluyor bana kira kalarak seks yapıp çok mutlu olabilirsin istersen
00 Yorumla Evliliği sadece düzenli seks olarak gören birine ne diyebilirim ki... 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli çocuk bakma
+1 yılSeksi hayvanlar da yapıyor 🙄 zevkli ama bitiyor sonra
11 Yorumla
+1 yılNiye la bu ülkede istekli erkek sayısı mı azaldı birini bulamıyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ya maaşla falan ne alakası var saçmalama bence doğru kişi seni bulcak rahat oll
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen kademeli ilerlemelerle yaşananların yaşandığı yerde kalabileceğinden emin olduğun gizli güvenilir bir şekilde ve çook tecrübeli biriyle yaşayacağın yaşamak istediğin çok şey var değil mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılyaşamak farklı bir şey kime göre çirkin kimsenin ne dediğine bakma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılseks bilmediğin için anlamıyorsun.. bi tatsan
10 Yorumla
+1 yılsıkıcı.. hep aynı şey
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler yediriyor ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılYatıp yuvarlanıyor ama ben yemek temizlik yapmam çocukken bakmam evi boklk götürür
+1 yılMaaşa gerke yok ben varım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek; yasal yollarla seks yapmaktır. Seks güzel şeydir. Her an yapılır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok zevkli de doğru kişiyle
00 Yorumlabir kere yaparsan
hep istersin :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanlar sence seks için mi evleniyor--meli?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk ve seks
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKim bakar maaşına ya. Görünümüne bakarlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBakan çok var memur olmadığı için terk edilenler var
- +1 yıl
Onların zekası geri kalmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılohh hemşire misinnn :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks merak etme illaki bir gün yiyeceksin onu 😄
00 Yorumla
+1 yılSeks adamı uçurur. İyisi denk gelirse
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk be tutku olmalı
eşsiz bir haz veyaşam
00 Yorumla
+1 yılHemşireler pek çirkin olmaz ya😊
00 YorumlaAma haklilar
00 Yorumla
+1 yılistekli değil misin