2 aydır birlikteyiz ve ergenler gibi öpüşüyoruz sadece. Ben en azindan öpüşürken beni okşasın falan istiyorum yani mümkünse biraz ileri gidelim diye bekliyorum ama tık yok. Ilk adım ondan gelsin istiyorum ama öpüşmeye bile adım atması uzun sürdü bunu ne kadar bekleyecegim bilmiyorum. Sizce libidosu falan mi düşük ya da sevişme konusunda kendine güvenmiyor olabilir mi ne yapmam gerekiyor sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBurada sevişmeyi bilmiyor diyemeyiz Yani o kişi Eğer gerçekten sana aşıksa Hani herkesin diyor ya aşık bir insan sevişmeyi düşünmez diye bence 2 ay birazcık kısa bir zaman yani biraz daha beklemek lazım diye düşünüyorum burada sevişmeyi ön plana çıkarmalısınız Ama dediğim gibi birbirinizle hangi niyetle Beraber olduğumuz çok önemli Eğer birbirinizle sadece cinsellik için berabersiniz evet dediğim belki büyük bir sorun olabilir ama gerçekten birbirinizi sevmiyorsanız bu bence çok önemli olmamalı En Azdan en başta Altını çiziyorum en başta
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇekiniyor olabilir. Genelde erkekler kadının reaksiyonunu tam kestiremediğinden, yanlış bşr şey yapmaktan çekiniyor..
Senin adım atmanı bekliyor.. Ellerini kullanmasını sağla. Sen tutup vücuduna doğru getir. Devamını o getirecektir.. İstediğin davranışları onu yönlendirerek yaptırabilirsin o an..
Daha önce yaşamamış, tecrübesiz de olabilir.. Zamanla olacaktır..00 Yorumla
+1 yılKimi erkek bu konularda çekingen olabiliyor. Ya da adım atarsa karşı taraftan ters bir tepki almaktan korkuyorlar bazı durumlarda.
Ama sen bu adımı atablirsin. ÇEkinecek bir şey yok.
Öpüşürken sen bir adım at ve cesur davran. Bakarsın o senden biraz cesaret almaya ihtiyaç duyuyordur.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
2 ay çok bir zaman değilki normal bir ilerlemeYanlış bir şey yapıp senin ters tepki vermen den korkuyor seni kaybetmek istemiyor olabilir.. hemen olumsuz düşünme. Onu sen cesaretlendir öpüşürken sen bir adım at belkide senden cesaret aldığında seni şaşırtabilir dene bi cesur ol00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
87Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılböyle soruları çok severiz https://voca.ro/12tZx35uxBdh
12 Yorumla
Soran+1 yılAjahshshhs deniycem bunu teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir... İsteklerini açık açık dile getirmekdikten sonra kimse de büyücü değil anlasın ne istediğini, konuş. İletişim önemli
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapsalar bir dert yapmasalar apayrı bir dert bu erkekler napsın cidden 😂
192 Yorumla- +1 yıl
Afsfgdg harbiden bimkarar verim
Şahsen 23 yaşındayım öpüşmekten ilerisini ben de yapmadım kimseyle birlikte olmadım fırsatlarım oldu ama ben istemedim, Biraz da düşünce yapısını sorgulamak lazım çok istiyorsan ilk adımı at veya atmadan sor açıklayıcı cevabı olacaktır
10 Yorumla
+1 yılSadece çekingen, ama öpüşürken refleks olarak belini kalçalarını okşaması gelir normalde ve tabi sonra memelerine gider elleri. Bunun olmaması bence aşırı çekingen ya da değerleriyle istekleri arasında kalan biri
00 YorumlaYaşlar kac bilmiyorum ama sanırım erkek arkadışın deneyimsiz olabilir sonuc olarak her erkek kadının zevk noktalarını veya sevisme anında nelerden hoşlanıcağını bilemez zamanla öğrenicektir bu zamani ona tanırsan
00 Yorumla
+1 yılÇok değer verdiğinden dokunmaya kıyamıyor da olabilir. Var bizim böyle triplerimiz. Fitili sen ateşle. Tut elini götür memene 15 güne kaçacak delik ararsın 😂😂😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevişmek doğal bir iç güdüsel davranıştır.. Zaten ne kadar doğaçlama olursa o derece zevk verir.. Kaldı ki her defasında uygulama daha iyi olur tecrübe ile.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa çekingen bir karakteri var ya da çok çok tecrübesiz. Bunu bilmenin, anlamanın tek yolu öpüşürken kulağına sevişmeyi fısıldamanız. Sonrası belli olur zaten..
00 Yorumla Öpüşürken elini gögsüne götür. Gerisi gelir. Ama dikkatli ol freni patlamış kamyon gibi gelebilir. Sonra sevgilim çok seks istiyor ne yapabilirim deme.
00 Yorumla
+1 yıliyi de daha ortada fol yok yumurta yok. neden acemi elemanla zamanı ömrünü harcıyorsun. sen eğitmen misin. bırak tecrübeli birini bul hayatını yaşa. o da nereden öğrenecekse öğrensin.
00 YorumlaToydur, deneyimi yoktur veya azdır.
Bence onu kandır, bağla ve sen bitir işini, ömürboyu unutamaz seni 😘10 Yorumla
+1 yılDaha 2 aylik bir ilişki olduğu için senin tepkinden de çekiniyor olabilir, onu teşvik etmeyi deneyebilirsin
10 Yorumla
+1 yılAçık açık söyle, bunu onunla konuşmayıp kiminle konuşacaksın? Seviyorsan öğretme fedakarlığını da yaparsın.
00 YorumlaGel lan buraya diyerek tut elinden at yataga cikar ic camasirini otur agzina kes nefesini opus lan orayla diye sacarlridan cek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBoş beleş trol dertler. Bu resmi daha önce çok gördüm burada
11 Yorumla
+1 yılÖzgüven eksikliği, ilk adımı sen at isteklerini belirt
00 YorumlaNe istediğini söylemelisin ona o zmaan kendine gelir belki cesaret edemiyodur
00 Yorumla
+1 yılcanım benim belli ki çok acemi hiçbir şey bilmiyor o da kendini sende geliştirecek demekki
00 YorumlaRezil bir günün sorusu daha. Bu site iyice gözümden düştü. PO rn sitesi mübarek 🧐
00 Yorumla
+1 yılbelki senı masum sanıyordur görüntüm öledir. gercek kişiliğini ifade etsene anamaması bu olabılır
00 Yorumla
+1 yılAranızdaki uyumu yakalamak için sen bir adım at o zaman
01 Yorumla
+1 yılÇok fazla belli etmeden duştan çıkmış fotolar falan at anlar
00 Yorumla
+1 yılBiz, belinden tutup hareket ettirelim istersen😆😆😆😆
00 YorumlaBoktan şeylerden konuşacağınıza, isteklerinizden arzularınızdan, sorunlarınızdan konuşun.
00 Yorumla
+1 yılTut elini koy memene kalçana bunu da mi biz söyleyelim
00 Yorumla
+1 yılÖperken ellerini tut gezinmesini istediğin yere bastırarak koy😊
00 Yorumla
+1 yılBence biz bş deneyelim ona göre cocuk biliyor veya bilmiyor de simdş cocugu hemen suçlama 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılya çok utanıyor ya da gerçekten sevişmesini bilmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen başka düşünüyorsun o öyle biri
Değil sanıırm27 Yorumla- +1 yıl
Nasıl koydun teşisi😀
Cevap sahibi+1 yılÖyle değil mi
- +1 yıl
Bul beni derhaaaal
Cevap sahibi+1 yılBoşverrrr
- +1 yıl
Çok mühimmmm
Cevap sahibi+1 yılSöyle burdan
- +1 yıl
Ulu orta kendimi ifşa edemem kusura bakma hiç
Ya ne nazlı çıktın azıcık vaktini alıcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk adımı kız atmalı düşüncesi büyük ihtimalle amacım cinsellik diye düşünür diye düşünüyor haksızda değil daha 2 ay lik ilişki yaşlar kaç
00 YorumlaVay be bunu düşündürecek bir erkek arkadaşımın bile olmadığını yeniden hatırladım…
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Belki de çekiniyordur. O yüzden ilk adımı ondan bekleme sen at devamı gelecektir
00 YorumlaSevişmeyi bilse sapik ya da abaza olur ,
Sevişmeyi bilmese kendine güveni yok ben ne kadar daha bu sevmeyişine katlanacam olur...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpüşürken sen tut orasını gerisi gelir. Öpüşürken hissetmedin mi hiç
00 Yorumla
+1 yılİsteklerini açıkça söyle. İlk adımı ondan bekleme. Biraz sen onu alevlendir.
00 YorumlaSenin bukadar şey düşkünü olduğunu nerden bilecek 😄
34 Yorumla- +1 yıl
Şey🤣🤣
- +1 yıl
Düşkün değil bence kız.. istekleri çok normal öpüşme aninda
- +1 yıl
Utandı 😊😊😊
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Güvensizlik var bundan sonra ne yapacaktık diye kendi kendine soruyor
00 Yorumla
+1 yılUlan bende ilk haftadan konuya girdim diye terkediliyorum mdkdkdkd
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Öpüsürken sen at elini cikar yerinden elle agzina al ozman bak bakalm neler oluyor
10 Yorumla
+1 yılMilletin sevgilisi neler istiyor bizim daha piyasada yok
10 Yorumlabakreimi sanıyor seni
41 Yorumla
+1 yılYavaş yavaş sabırlı ol ateşini dışa vurma o. Zmnla açılır ve çok geç olmaz merak etme sen de 👍
00 Yorumla
+1 yılBu konularda acemi olabilir hoş gör
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElini tut köy şeyinin üzerine cekiyosa bırak gitsin :) anlarsın o zmn sevişmeyi mi bilmiyo başka şey mi var altinda
10 Yorumla
+1 yılEvet anlamıyor. Tecrübeliysen öğret ona.
10 Yorumla
+1 yılİlk adımı sen at ne var
11 Yorumla- +1 yıl
Napsın kız ben daha teçrübeliyim mi desin belli salaga yatıyor
+1 yılBen olsam çoktan o iş olmuştu 😊😊
10 Yorumlaİktidarsız bile olabilir
131 YorumlaBiraz daha onu tahrik etmen gerekiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Yanlış kişi demekki gel bana bak gör
10 YorumlaBöyle toxic yıkıkları nerden buluyorsunuz harbi :d
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgenlikten çıkmasını bekle
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kaçırır diye korkuyodur
10 Yorumla Oral yap devamını ona bırak
00 Yorumla
+1 yılSende kendine tecrübeli birini bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSen göster ona madem sayin seks gurusu? 😏
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılisteğimi yok ya. azmyor mu?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcemi olabilir sen isteklerini söyle ona
00 Yorumla Valla sen ustaya benziyon ustanın işine karışılmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası