1 seneye yakın bir ilişkimiz var, eskiden seneler önce arkadaştık, seneler sonra yollar kesişti etkilendik sevgili olduk derken öylesine, zamanla bağlılık kopamama alışkanlık ve sevgi derken ansızın gerçek bir ilişkinin içinde bulduk. Çevresinde kadınlar olan biriydi sosyal medyada, bu beni rahatsız etti kabul edemeyeceğimi belrittim. Oda sildi. Bir süre sonra bazı sebeplerden dolayı ondan ayrıldım, samimiyetini sorguladım, geldi söz verdi ve değer verdiğini ayrılmak istemediğini belirtti son şansı verdim. Sayfasına o süreçte yine kadınları eklemiş. Ben aşık olsamda onurumu ayaklar altına alacak harekete denk gelirsem siler atarım izlenimini verdim ona. Tekrar sileceğini söyledi, hepsini takikpten çıkardı fakat tepki vermedim ama gördüm takipçi olarak silmemiş, yani eklese ekleyebilir, takipçi kısmında birkaç kadın duruyordu rusundan tutun saçma sapan kadın sayfası. Simdilik susuyorum fakat dün foto atmış kendisi, o 3 kadın bunun fotosunu beğenmiş, eskort kılıklı kadın. Şimdi kendimi grei çektim ilgimi herşeyimi. Yazıyor arıyor ama soğuğum. Ne yapmalıyım bu durumda. Direk aynı konuşulan şeyler için konuşup da tartışma yaratıp kendisini bir şey sansın istemiyorum. Bunu en doğru yoldan nasıl çözebilirim. Nasıl davranmalıyım, bu durumdan sıkıldım çünkü.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldım geçmiş ola.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar