Arkadaşlar 3 yıldır evliyim eşim normalde cinsel açıdan çok istekli değildi birkaç seferdir aşırı istekli birlikte p*rno izliyoruz seviyoruz ancak bugün ilişkiye girerken instagramda ben oral yaparken başka kızları açtı tiktok tan denk geldi işte aşkım sen beni mahvediyorsun falan dedi abartın izleme burdan dedim aşkım şu bacım bak dedi istekli nasıl oynuyor bende azıyorum ama ne yapayım dedi bende sinir oldum aslında ama devam ettik işte genim p*rno sensin falan dedi neyse siz eşinize böyle şeyler diyor musunuz dışarı ile ilgili bende dedim evet yakışıklı erkekler de var falan dedim güldü siz olsaydınız ne yapardınız veya eşinizle BÇyle başkaları üzerinden konuşuyor musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKardeş Haydar Dümen değilim ama bir yorum yapayım. Çocuğun var anlıyorum bunu bir öncül olarak kabul edelim o halde. Sen de bir şeylere bakıyormuşsun seninki etikse onunki de etik. Ama ikinizin birbirinize karşı olan çekimi sönmüş, bitmiş, siz aynı evin içinde yaşayan ayrı insanlarsınız.Benim sana önerim, çocuk biraz olsun büyüyene kadar idare et öyle ya da böyle, konusunu da açma barışma yoluna git, kalbini tekrar ısındırmaya çalış. Çocuk büyüdükten sonra aranızdaki bu sıcaklık hiçbir şekilde geri gelmiyorsa o zaman düşünürsün ayrılığı. Şu an da ayrısınız ama çocuk daha küçük, ikiniz de cinsel olarak birleşmeseniz de evin içinde beraber yaşayabilirsiniz. Benim tavsiyem bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bana çok seksisin işte öok beğeniyorum seni falan diyordu bu başkasına bakma nerden çıktı ilişki sırasında birlikte izlesek beyse tek başına kadınların popo sallamasını izliyor ve aldığını söylüyor evet belki mesela sizde bakınca azıyorsunuz ama eşinize bunu demek doğru mı naptım naptım deyip seni * tarzında birde diyor ki by tiktok varya osospuu kaynıyor ay bananr ya
En İyi Cevaplar
+1 yıleşininki booook yemek. sen ona oral yapıyorsun o başka yerlerde
yahu bırakon sevişme ortamını normal sohbette bile bu yapılmaz. ki sen ona o an oral yapıyorsun. bokunu çıkarmış işin.
ayrıca ben kadınıma tek oral yaptırmam. hemen olayı 69 a çeviririm o da mutlu olmalı çünkü. boook var sanki tiktokta.
salla gitsin. bundan adam olmaz00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBu sorun ciddi bir sorun ve eşinizle bir diyalog sorununuz var demektir. Bu sorun cinsel hayatınıza yansıyor ve dolayısıyla evliliğinizin geneline de yansıyacaktır ve belki de yansıyordur. Bu sorunu çözmenin en mantıklı yolu bir terapi desteği almanız olacaktır. Daha önce bir destek almışsınız sanırım. Bu desteği ne amaçla ve ne kadar süre aldınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBebek var. Sırf onun için boşanma derim ben. Sadece gebelikten kalma kiloların varsa kocan bu aralar azmak için başkamşey yapıyor olabilir. Bak evliyim. Daha sekiz yıldır oral yapmadı eşim bana. Sen değerli bi kadınsın. O kesin. Ama kocanın da illa bi mazereti vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz kilom kaldı ancak yani bu öyle bu kadar sorun edeceği bir şey değil beni çok beğendiğini seksi olduğunu da söyler ama böyle yapmasa beni çok kırdı gerçekten ben güzelsem bana bak birkaç hafta uzak kalacağım açıkçası İnanın o kadar isteyerek yapıyorum ki bişeyler canlı kalsın istiyorum ama o böyle dedi ya her şey bitti bende inanın seks seven bir insanım istemiyorum aslında ona ben teklif etmiştim p*rno izlemeyi mesela sonra ne olduysa açıldı biraz
Cevap sahibi+1 yılBulunca bunayan adamlardan. Prnoyu teklif eden kadın candır. Seks seven bir eşi var kocanın. Kiloların hiç umrunda olmamalıydı onun. Senden yüz bulmuş. Ne demek başka kadına azıp seni *. Bence bi süre uzak kal. Kadın için zor bi durum. Bana azarsan o zaman yanaş de kocana. Bebiş olmasa boşan derdim ama aşılmayacak sıkıntı değil. Biraz zor bi süreç geçireceksin ama olsun
Soran+1 yılÇok iyiymiş öyle diyeceğim aynn şimdi giyindim bilerek azsın dursun yemek de yapmadım hiç takmıyorum eve gelince gelip ne yapıyorsa yapsın umrumda değil
Cevap sahibi+1 yılOo giyinip eziyet. Akıllıca. Geldi mi. Ne zaman gelicek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
51Cevap
+1 yılKardes burasi cinsel sorularin sorulabildigi bjr yer evet ama bukadar ozelinizi sormayin , bunlari etrafa yayarsaniz evdeki huzurunuz bozulur esinle aranda konus ne yaparsan yap ama sorma hic bir platformda alacagin cevaplar kendi evinin huzurunu kacirir, akilli olun biraz ve diger kullanicilara da rica ediuorum boyle seylere cevap vermeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHanfendi aslında çok tehlikeli bir durum yani esinizi dışarıya gönderme olabiliyor ve eşiniz onlardan zevk alıyor aslında onları hayal ediyor. Bunun çözümü var ben sosyoloji mezunuyum bu durumu yaşayan bir çok çift var ve farklı yöntemler de var ama her şey sizin elinizde
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ben hiç anlamadım daha önce ilk p*rno izlemeyi ben teklif ettim ona ama bu kadar başkasını düşünecek ne var ben oral yaparken ve onlarla azıp seni sikşyprım dedi boşanma sebebi
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin istersen takip et sana detaylarla yardımcı olayım yoksa büyük sorun yaşarsınız bir çok vaka çifte yardımcı oldum
Abartıyorsun. Siz kızlar önce çok yüz veriyorsunuz önün açıyorsunuz sonrada içinden çıkana tahamül edemiyorsunuz. Evet söylediği biraz abes olmuş ama inan bundan çok daha uc noktalarda yatak muhabbetleri var bu daha hiç bişey
07 Yorumla
Soran+1 yılYa herkes bırda o kadar abartıyor ki ama ben artım kafayı yiyeceğim herkes bişey düşürme derdinde Yani boşan ayrıl bu ne demek evet söz kırıcı aşırı zoruma gitti ben orak yaparken başka kadına bakmak da ne ya ama kabullemiyorum şimdi bende dikkat çekici şeyler giydim madem bacım istiyor görsün birkaç hsfta birlikte olmayacağım
- +1 yıl
Tekrar söylüyorum yaptığı doğru değil. Özellikle söylediği kelimeden ziyade sen oral yaparken onun telefonla ilgilenmesi bana çok daha saçma geldi. Ama inan art niyetli insan bunu sana böyle söylemez, muhtemelen o senle bunları yaşarken çok uç noktalardaydı o anın gazına gelerek söyledi. Bence gayet güzel renkli bir seks hayatınız varmış. Eşine hiç oral yapmayan veya p*rno izlemeyi aldatılmak olarak sayan kadınlar var. Muhtemelen eşinde aslında az önce saydığım gibi bir eşle karşılaşacağını düşünüyordu. Senin seks konusundaki yapıcı tavrın onun bir adım daha ileri gidip saçmalasına neden oldu. Ayrıca tekrar söylüyorum inan o kelimeler hiç bişey bundan çok daha ötesini çiftler birbirne bile isteye söylüyor o an birbirlerini gaza getirmek için kullanılan sözler bunlar
Soran+1 yılEvet aslında bir şey farkettim eşim rahatsız olmuyor bundan bir önceki sefer de bana sen çok azgınsın önceden yalattın öı bacım doğru söyle demişti yalan atarak evet dedim tepkisini ölçmek için hoşuna gitti sonrasında şunu dedim bak böyle diyorum ama eskidendi yani kafaya takma yok aşkım bende isterdim ilk benle ol ama sonuçta her insanın bir geçmişi vardır iyi ki ilişkiye girmedin dedi bence hoşuna gidiyor bende çok azdırıyprım onu sorumlu yarı yarıya benim Yani inanın ama işte bir an çom zoruma gitti öyle demesi
- +1 yıl
Bak mesela bu örnek onun cüretkarlığını daha iyi açıklıyor. Muhtemelen buna benzer başka konuşmalarınızda olmuştur. Bir sınır düşün her defasında sınır bir kaç adım aşıyorsun sonra birkaç adım daha sonra birkaç adım daha derken bir anda geldiğin yerden memnun değilsin. Sizin durum böyle olmuş. Sınırları aşmasına izin vermişsin ama kafandaki sınırı o tam çözememiş. Küsmekte haklımısın evet trip atman normal mi evet peki şimdi ne yapacaksın yavaş yavaş orta yolu bulacaksın. Ayrıca bu sitede saçma sapan ayrıl boşan ben olsam boşanırdım diyen tiplere bakma. Bir sevgili bulsalar kapısında köpek olurlar... Sen bunu biraz daha süründür kendini affetirmesi için bir kaç hediye aldır sonra güzel güzel mutlu mutlu hayatına çocuğun ve eşinle devam et :)
Soran+1 yılYa varya şurda yapılan en mantıklı cevap en mantıklı insan sensin haklısın burada herkes boşan diyor elde etmek için bişeyleri ben kendime de çok kızıyorum haklısın bende çok taviz verdim ondan adam yüz buldu daha gerisini istedi çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Burdakiler senin sorunu okurken senin ne hisettiğini düşünmüyorlar, kendilerini kocanın yerinde hayal edip salyaları aka aka cevap yazıyorlar.
Eşte senin, ailede senin, çocukta senin ona sahip çıkacak olan sensin. Ama bu sefer sınırlarını daha belirgin çiz, affederken acele etme ki bir daha çizgiyi aşmak konusunda teredüttü olsun. Birde biz erkekler bazen çok hödük olabiliyoruz. Arada bir eşini de yontman, düzeltmen gerektiğini unutma her hatasında kapıyı vurup çıkamazsın ama süründüre süründüre istediğin kıvama getirebilirsin. Sağlıcakla kal iyi akşamlar...
Soran+1 yılçok düşüncelisiniz teşekkür ederim güzel günleriniz olsun iyi akşamlar😌
Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Normal bu tekstildeki erkekler de aksama kadar mini etekli hatunlara bakar azar gider evde hatununa yapıştırır normal
02 Yorumla
Soran+1 yılTekstildeki kızlar mı mini giyiyor anlamadım
+1 yılHanımla aranı iyi tutacaksın ne dese haklısın diyeceksin hele bir de zina yapmıyorsan. Haklıyım? Haksızsın... :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir mal ile evlisin onun özür dilemesi lazım sen p*rno izlesen adamınla ne büyük müş desen onun hoşuna gider mi? Empati yap
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde p*rno kişi hayal edilir. Yani işin doğası budur...
02 Yorumla
Soran+1 yılp*rno daki kişi mi Yani abi biz kadınlar.
Malız o zaman ben eşimden zevk alıyorum tiktok dabs eden kıza azmak nedir peki- +1 yıl
Arkadaşım bunun benimle veya seninle ilgisi yok... İnsan kendini tahrik eden bir şey izliyorsa, tahrik olduğu kişiyi düşünür. Sen de öyle ben de öyle bir başkası da öyle...
Eşinden sen zevk alıyorsun, o da senden zevk alıyordur ama o senden tahrik olmuyor demek ki
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Senin gibi birini bulmuş yaptığı harekete bak yaaaa 🤬
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bende çok darıldım o kadar ilgiliyim olayın öncesinde de masaj yaptım onu kıvama getiren benim ama başka kadınlara bakma gereği duyuyor Yani dedim senin göz çapkınlığın var dedim asşında ilk p*rno ben teklif ettim demekki yüz buldu herşeye bakarım dedi ben kendime kızıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine bu tavizi sen vermişsin kusura bakma ama bende evliyim aramızda aşk sevgi cinsellik sıfır olmasına rağmen böyle biseyi ben yapmadım bu cesareti sen mi verdin ona
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısın ilk ben demiştim p*rno izleyelim diye ama ben demedin ki başka kadın videosu aç ben sana oral yaparken onları arzula düşünün eşiniz size oral yapıyor siz telefondan tiktok faişelerinü izliyorsunuz ve eşinize onlara azıp seni hadi ordan diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma gerçekten haddini bilsin diyeceğim ama çocuk var ve çoktan ipleri eline almış size yanistmasa bile kafasından geçer illaki diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlilikte kıymet bilmememk çok kötü bunu yaşayan biri olarak üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılÇünkü aramızda karı koca dan çok arkadaş gibiyiz
Soran+1 yılYa hiç böyle değildi ya da bana göstermiyordu bu tarafını soğudum iyice boşanmak istiyorum annemin evinde kalırım istemiyorum onu maddi açıdan da zaten geçinemiyoruz annem hep destek bize kafam rahat eder en asından
Cevap sahibi+1 yılÇocuklar ne olacak peki?
Cevap sahibi+1 yılBizde cinsellik bile yok ben çocuk huzuru bozulmasın diye bosanamiyorum
Cevap sahibi+1 yılİyice düşündun mü
Cevap sahibi+1 yılÇıktın mı?
+1 yılhm eşin seni aldatıyor mastürbasyon. videolara şartlanmısınız
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bende zevk alıyorum psikolog çok normal karşılıyor Esra eZmeci belki bilirsiniz ama eşimin böyle demesi çok zoruma gitti boşanma sebebi mi sizce
Soran+1 yılEşiniz size dese be yapardınız lütfen dürüst olun
- +1 yıl
bi normaldan sorar mısın ya da normalden bakalım yardımcı olmak istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani seninle seks yaparken başka bir kadın izlemesi bence çok incitici ve çok kırıcı bir hareket
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim öyle bir şey yapsa devam etmezdim resmen başkasını hayal ederek seninle sevişiyor bana uygun bir şey değil ben öyle bir şey yapsam eşim zaten beni parçalardı
01 Yorumla- +1 yıl
doğru diyorsun
+1 yılBaşkaları üstünden konuşmak uygun değil bence yakında konu başka yerlere gidebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. aynısını sende ona yapsana bakalım ne tepki verecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılevli falan değilim ama bu konuların başkasını katmadan özelim olması taraftarıyım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYerinde olmak istemezdim. Ama sen en başından taviz vermişsin o da buna güvenerek rahat konuşuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde bu tarz konuşmalar yapıyoruz hatta daha uç konuşmalar bile oluyor.
00 Yorumla
+1 yılEşin başkalarıyla olan cinsel birliktelik muhabbetinden haz alıyor yakında grup isterse şaşırma 😉
00 YorumlaEşinin grup fantazisi olabilir ya da eşini izleme gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. fantezi kurmuş kendince
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam peki trip atmam normal mi boşanmayı bile düşündüm
Soran+1 yılNe dememi mesela yani bu p*rno mevzusunu da ilk ben açtım aslında yani ben azdırdım biraz yüz buldu bende eskilerinden bahsettik ilişki sırasında işte birkaç kişiyle birlikte olmuş ben sordum zevk alıyor çok ama yani bana gösterip ona naptım seni * ne demek sonuçta senin şeyini kaldıran benim niye oraya bakma gereği duyasın ki ben oral yaparkne
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Aslında mevzu çok basitmiş biliyo musun
06 Yorumla
Soran+1 yılNe basitmiş ne yapılabilri
Soran+1 yılNe geliyor be adam yazsana 😅
Soran+1 yılOff boş yapma ya
+1 yılBoşanma nedeni yok sende aynısını yapıyosun.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ama şöyle ben öyle bir laf mı ediyorum tamam da niye dile getiyor birde kötü ben oldum ben ayrıl ak istiyormuşum o aşığım dedikçe işte beni çok beğeniyormuş arzu etmese neden yapsınmış
- +1 yıl
Tamam eşin sonuçta alttan al onu boş ver yoksa boşanırsan adın çıkar 2ci elsin zaten herkes senle eğlenip geçer.
Soran+1 yılYa ne alakası var ben şimdi her ilişkiye girerken şu aklıma gelecek acaba başkalarını mı hayal ediyor vs aslında ben kendim ettim ilk p*rno teklifini ben yapmıştım adam hiç öyle bişey demedi sonrasında olay Buna döndü yani garip bir durum hiç böyle olsun istemedim birde kızı bana gösteriyor hiç yapmaz asla normalde bakmadığını düşünüyorum şey diyor bak bak bacım yanmış nasıl dans ediyor azdırıypr falan ne gerek var yani ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ne genişlik maşallah harran ovası
32 Yorumla
Soran+1 yılEşiniz böyle dese be yaparsınız
Cevap sahibi+1 yılErtesi gün mahkeme güzelim
Azgınlıkla demiş güzel bi sıvama yöntemi
00 Yorumla
+1 yılİnsan kendi videosunu çeker
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Saçmalamış 😏😏🤦🏻♂️🤦🏻♂️
00 Yorumla
+1 yılAçın p*rno beraber izleyin
00 Yorumlap*rno izlermek
samimiyetttir..00 Yorumla
+1 yılFantezi istiyor belli ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence cuckold fantezi gibi olaylara kaymıs kocan
00 Yorumla
+1 yılBu ne ya böyle şey mi olur
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet belki sesli düşündü bence her erkekte böyle eşim bana çok seksisinn işte yok şöyle ateşlisin diyor ama demrkki başkalarından haz alıyor siz izler misiniz eşinizle p*rno vs
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSacmalama ya.. ne bosanması
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden doğru mu yaptığı başkasını hayal edip beni * gitsin hayal ettiklerine o zaman benle işi ne ki demekki beni beğenmiyor
Cevap sahibi+1 yılYa ne alakası var. Sen neden izliyorsun? Tabiki havaya girmek icin.. abartmadan izleyip fantezi yapin sizde. Yani oraya bakip azması seni neden rahatsiz ediyor ki?
Soran+1 yılYa nasıl rahatsız etmedin ben aşağıda onu yalıyorum o yukarda başka kadınlara bakıp telefondan azıyor ne saçma bir durum p*rno birlikte izlersin Yani bir de bana baksana şu bacım azdırıyor vs diyor demekki beni beğenmiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet benzer durumu yaşıyorum ama konuşmadan.. partnerin varken başka bayanları konusmak dogru degil.. ama bu ayrilma sebebi hiç değil!
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir nevi aldatmaya giriyor
10 Yorumla
+1 yılNe takıntı yaptın be.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sorun bende mi onlara azıp azıp seni sikyrm demesi çok zoruna gitti
- +1 yıl
Sorun herifin odun olması ve fiziğini beğenmemesi. Bunu ya kabul et ya boşan. Sürekli sorup durman sana bir çözüm getirmeyecek.
+1 yılSizin kafalar yanmış usta.
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya Allah aşkına psikolog yanlış değil fantezi olabilir diyor ama eşimin böyle demesine takıldım sizde boşanma nedeni mö
- +1 yıl
Fantezi öyle olmaz. Bu resmen seni yok sayıp başka şeylerle erekte oluyor. Sorun var sorun, uyanın bence dünyaya...
Soran+1 yılSiz izler misiniz eşinizle p*rno vs pişman oldum zatrn ya adamı ben azdırdım iyice yemin ederim ya sonra böyle olur
- +1 yıl
Fantezi tadında bir veya iki kere olur ama sürekli olursa olmaz.
Soran+1 yılEee zaten bizde öyle en fazla 2 3 kere öyle demesi sinir etti Yani azdıırdu beni falan demesi ona azıp beni * lafa bak
- +1 yıl
Hiç hoş değil, ben olsam boşarım
Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. bu nasıl bir çirkin söz öyle :/
09 Yorumla
Soran+1 yılYa sinir etti beni ya söyleyeceğim yarın diyicem demekki sen beni öekici bulmuyorsun
Soran+1 yılSinir oldum ama açmış video düşünün ben oral yaparken o kızları izliyor demekki ben haz vermiyorum
Soran+1 yılYa aslında olayı ben başlattım p*rno olayını sonra ilk ben dedim derken bana sen çok azgınsın daha önce birine yalattın mı dedi ilişki sırasında bende zevk alacak kı diye evet dedim hoşuna gitti sanki
Soran+1 yılDerken işte ben sordum kadınlarla ne yaptığını vs sonra bugün işte tiktok açmış ben yaparken dedim abartın sanki hani o fantezi neyde de ama aşkım baksana bacım dans ediyor azıyorum erkeğim görünce dedi dedim abartm onlarla azıp seni asikiyorum dedi ona çok takıldım ı
Soran+1 yılneyi anlamadın 1 2 hafta önceden bahsediyorım p*rno vs ben dedim izleyelim yüz buldu diyorum sana
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Doğru değil ne genişlik böyle
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden mesela ne olmadı gerekir hiç böyle değildi birden bana içindekileri döktü
Soran+1 yılBende garipsedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu nası kaldırabiliyorssun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin p*rno izlemeden s. k. miyor mu seni?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinkliik konuşmam o etik değil bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaptığı ayıp özür dilemeli ve yapmamalı birdaha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. eşinde ciddi bir kişilik bozukluğu var
00 Yorumla
+1 yılabartmış bence
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de birde aşka art niyetsiz azgınlıkla söyledim diyor p*rno izliyoruz sen azmıyor musun diyor ya farklı ben sana oral yaparken açıp başka kadınlara bakman doğru mu Yani femekki bana şeyin kalkmıyor hayır çirkin de değilim ki az bir kilon var Doğundan sonra kalan psikolojimi bozdu
Ergen muhabbeti
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ben miyim ergen eşim mi normal mi bunub konuşulması
+1 yılKnk senin kıymetini bilmiyor bu
00 Yorumla
+1 yılilişkiye bak ya :D
00 Yorumla
+1 yılKocan gavvbbat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılcıvıtmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn azimdan cinsel hayatiniz var iste
02 Yorumla
Soran+1 yılHe her şey çözüldü Sanki cinsel hayat olunca bak yine acı çekiyorum
Cevap sahibi+1 yılSonucta cogu erkegin akli disardadir. Cogu erkekye po. no izler. Sadece esin sesli dusunmus
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen eşime odaklanırım
03 Yorumla
Soran+1 yılOnlarla azıyorum seni * dedi sonra sinir oldum ben buna tekmeyi basarım bir de varya beni beğendiğini söyler
Cevap sahibi+1 yılAzmak için başkasına ihtiyaç diyorsa sana değer vermiyor demektpr
Soran+1 yılBence de düşünsene beni dikmek için başkasına bakıyor ben kendimde hata buluyorum aslında ya çok farklı bir boyuta geçtik
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİgrencmis
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma hareketler
02 Yorumla
Soran+1 yılNeresi saçma
- +1 yıl
Başkalarının üzerinden libido kasmak saçma. Adult içerik olsa anlarım da tiktok ne yahu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin senden özür dilemesi gönlünü alması lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılne yasıyonuz la sız
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dediniz
- +1 yıl
adamın karısısn ama adam basaksında aldıgı haz senden fah fazla bır dıgerı senın bu durumu kabuul etmen
Soran+1 yılBen kendime çok kızıyorum ben ilk teklif ettim p*rno izlemeyi sonra Böyle olur işte
Soran+1 yılO da dedi heralde bu bişey demiyor
Soran+1 yılSizce ne yapayım
+1 yılHala bırlıktemısn
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Bırakmadın mı onu
Soran+1 yılYa abartmayın bebeğim var ne diyeceğim ben ya
- +1 yıl
Senın derdin buyuk ıstersen dertleselım
+1 yılSana parner lazım
00 Yorumla