Sevgilimle ilişki yaşıyoruz fakat ya beceremiyor ya da istekli değil sizce hayatında başkası olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu aslında normal hayattaki tavırlarından anlayabilirsin mesela istekli davranıyor mu gerçekten onun yanındayken onun cinsel gücünü hissedebiliyor musun eğer bunu hissediyorsan yani sana gerçekten kendisini hissettiriyorsa büyük ihtimalle aldatıyor demektir çünkü başka kişilerle yaşıyordur ama böyle içine kapanıksa belki de aldatmıyordur SORUNLAR vardır
51 Yorumla
Soran+1 yılNormal hayatta gayet normal ama yatakta öyle değil
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumdayız 🥺
153 Yorumla- +1 yıl
Erkek mi yetersix
Soran+1 yılneden böyle bunlar yaa
- +1 yıl
Nasıl yani Ya :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayatında başkası yoktur da
O erken boşalma ve sertleşme sorunları sebebiyle stres yapıyordur üst üste geliyordur Bunaliyordur ondan pek bı keyfi olmuyordur adam akıllı yapamıyordur
Yani sertleşme sorunu az ise destek olarak bazı şeyleri cozebilirsiniz18 Yorumla- +1 yıl
Erken boşalan hiçbir erkeğin stres yaptığını görmedim. Eski sevgililerim erken boşalıyordu. Bi tanesi aşırı çapkındı erken boşalmasına rağmen özgüvenliydi diğeri erken boşaldığı halde kondom kullanmıyordu. Haliyle yarı da kalıyordu hep
- +1 yıl
@maviışıkk0 valla ben nice adam tanıyorum ne kadar uzuntululer içerler ilişkiye girmezler
Eve geç giderler
Sanki o karısını değilde karısı onu becerecekmis gibi korkarlar
Bazı bekarlar evlenmiyor bunyuzden stresin alası var
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit başkasına s. ktir sende hahaha işin ne :D :D
21 Yorumla
Soran+1 yıl😁😁
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
100Cevap
+1 yılNerden bilelim, kanka bunun cevabı sende.. :D
Biz tanımıyoruz ki?
Belki yorgundur?
Horoz ötmüyodur..
Sen canlandır.. Biraz!
Neler yapiyosun mesela?
Sen ne kadar isteklisin?
Herşeyi karşıdan mı bekliyosun..
Uzar gider bu yazı böyle.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yıl
Ergenler bir kızı sevgili iken diğer kızlarla yaşamadıklarını bir kayıp olarak gördükleri için aldatma olasılıkları yüksek.
Senin Sevğilinde de illa var demiyorum ama yeni bir sevgili yapmış olabilir o yüzden seni yedek kulübede tutuyor.
En iyi analizi sen yaparsın izle gör zamana bırak yatakta takım çalışması eksikse ve sen mutlu değilsen o zaman yol ver gitsin yeni aşklara yerken aç değerini kıymetini bilene kapılarını aç.00 Yorumla
+1 yılHayatim ilişki yaşanmaz.
ilişkiye girilir.
Anlatmak istedigin sevgilinle cinsel beraberlikte erkek tarafindan sorun oldugumu?
Belki sen yeterli derece cekici ve seksi degilsindir. Neden sucu hemen ona atiyorsun?
Belki ic camasirinin rengi ona cekici gelmedi... bunun nörolojik olarak bir sürü nedeni olabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bunu ona güzel bir dille şöyle, rahatsız olduğun şeyi anlat
52 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi
Soran+1 yılöyle yapacağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılMadem bu kadar sorun ettik niye yoklamıyorsunuz onu? Bu sorularda çıldırıyorum ya. Öpmeye başla onu ön sevişme başlat, cilve nasıl yapılır onu anlatmama gerek yok heralde. Devamını getirmiyorsa bakirse eğer libidosu yüksek değildir cinsellikte kendine güvenmiyordur, özgüvensizdir (penis boyuyla ilgisi yok),.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaslarını çatıyor nefes nefese kalıyor demissin bu çocuk maall kardeşim aynı benim eski kocam gibi seninkinin gene kalkip sokabilmis ben bakireyim boşandım o çocuk maal olduğundan yapamıyor vücut dili yüzü anlatır sorun onda
29 Yorumla- +1 yıl
Benim de ilk erkek arkadaşım böyle maldı. Çok azgındı ama olay sokmaya gelince şeyi inip duruyordu. Saatlerce önsevişiyordu ama. Cidden sorunluydu. Hep bakire kız buluyordu çünkü normal kız bunu naapsın şeyini sokamıyor ki hiç. İçine girdiği anda iniyor şeyi yumuşuyor. Hiç öyle erkek görmemiştim. Neyse sonra ayrıldım ben direk erkeklerle birlikte oldum onlar normal yani sağlıklı gayet güzel seviştik. Hani erken boşalanlar olsa da zamanla düzeldi.
Cevap sahibi+1 yılBırakarak sende bende en iyisini yapmışız ruh hastaları bide kabulde etmezler hasta olduklarını
- +1 yıl
Aynen canım cidden şerefsizlik adilik benimki de kabul etmiyordu hani ediyordu ama bir yandan da inkar ediyor bok atıyordu ay yok canın acır diye ben korkuyorum filan diyordu aptal ben de hayır ya gir işte diyordum parmağınla yapıyorsun ya işte diyordum bi de penisiyle giremiyor ya bana bok atıyordu sen kendini kastın ondan giremedim diye. Sonra tam giriyordu yine çıkıyordu şeyi yumuşuyordu. Ki ben hiçbir zaman bununla dalga geçmedim ezmedim üstüne bi de bu bana bok gibi kaba ve kötü davranmaya başladı ben de yetti be canım dedim seni mi çekicem sonra ayrıldım başka sağlıklı erkeklerle seviştim buna da fotoğraflarını attım erkeklerin ya da dedim şöyle seviştik böyle seviştik sen erkek değilmişsin ezik canım pislik dedim. Sen baştan beri eksikmişsin beni kandırmışsın şerefsiz dedim. Sonra anlattıklarım da bana üzüldü ya şanssız denk gelmişsin işte sen bilmiyorsun diye seni kandırmaya çalışmış vs seni koruyorum seviyorum adı altında kusurunu örtmeye çalışmış dediler.
Cevap sahibi+1 yılVallaha tam beni anlattın resmen banada korkuyorsun giremiyorum diyodu. Sanki benim yerime yazdın gerçekten hep bana kusur bulurdu vs en son bakire testimi aldım tek celsede boşadım
- +1 yıl
İyi yapmışsın aynen benimkinin şeyi tam girmeye çalışıyorum elimde çamur gibi eriyordu. Bu canım utanıp sıkılıp ilgi dağatmaya çalışıyordu. Ama işte sekse beni çok alıştırdı diğer erkekler de hızlı ve aceleci davrandığı için korkuyor istemiyordum. Bunla baya önsevişme yaptığımız için bundan ayrılınca ohooo saldırdım resmen erkeklere ve var ya herhalde 2 haftada 15 erkekle filan öpüştüm seviştim ve hepsi acayip yakışıklıydı.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlla aldatıyor diye bir şey denemez gözlemlemen lazım seks konularında istekli mi konuşuyor ama yatakta yapamıyorsa bir sorunu olabilir bence sen @Redamancy-4 dediklerinide dinle derim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPiskolojik Sıkıntısı olabilir. hemen aldatıyor diyemeyiz bunun için normal zamanda sana nasıl davranıyor buradan anlarsın
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki bir rahatsızlığı vardır ya da senden tam anlamıyla etkilenmemiştir o an?
71 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
İkisi de olabilir. İlk defa yapmadığınıza göre performansını biliyor olman gerek. Hep mi öyleydi sonradan mı öyle oldu. Beceriksiz mi başkası mı var sen anlayabilirsin sadece.
10 Yorumla
+1 yılİstekli olmayan erkek mi... Yeminle ilk defa duyuyorum böyle bir şey. Gaydir belki çok darlama
61 Yorumla
+1 yılbizim gibi heriflere kurban olun emi.. oyleleri ya kiymet bilmez ya da yumusak olur. biz sabaha kadar uyku uyutmayiz
11 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊
+1 yılİlla sevgilisiniz diye o işi yapmaya gerek yokki. Belki şu an istemiyordur uygun bulmuyordur? Herkesin ailesinden öğrendiği şeyler farklı. Belki doğru bulmuyordur. Bunlarıda düşünmek lazım. Istersen gidip sor. Cekinecek bir şey yok.
42 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki ama o zaman açıkça söyleyebilirdi
- +1 yıl
Çekiniyor olabilir. Istersen birde sen sor
Gizli Üye(18-24)+1 yılAranızdaki ilşki nasıl yani yakın mısınız diyaloğunuz nasıl seni aldatabilecek bir kapasitesi var mı
45 Yorumla
Soran+1 yılKimse hayatındaki kişiye konduramaz bunu😒
Cevap sahibi+1 yılBen şimdiki ilişkime hep şüpheyle yaklaşırım 4 senedir sevgilim var hala her şeyde temkinli olurum yapmaz deyen insanlar bile neler yaşıyo sevişirken bie çok dikkat ederim yeni bir şey var mı farklı bir hareket yapar mı bi yerinde farklılık var mı hiç demediği bir şeyi bana sevişirken söyler mi bunlara hep dikkat ederim hala yani sen düşün
Soran+1 yıl😞😞😞😞😞
Cevap sahibi+1 yılbence karşına al sana zevk mi vermiyorum bir yerde ben mi yanlış yapıyorum yoksa ilgini çeken bir başkasımı var eğer öyleyse bu ilşkiyi bitir böyle bir şeyi ben kaldıramam aptal yerinede koyma beni sürekli benim çabam ve zorlamam bir şeyin olmasını istemiyorum ve bu durum beni üzüyo de
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılbence beceremiyorsun , istekli olsa hayatnda birinin olup olmaması önemli değil istek her zaman istektir. ama beceremiyorsa motive olamıyordur üzgünüm
00 Yorumla
+1 yılUlan biz bulsak parçalayacaz sabahlara kadar adamdaki lükse bak isteksizmis birde bulmuş kilsizini arıyor
00 YorumlaBelki de zina yapmak istemiyordur. Bunu kendisi ile konuşmalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar da değil
+1 yılSertleşme sorunu veya vajinayı penisine bulduramama sorunu mu var?
02 Yorumla
Soran+1 yılerken boşalma sorunu var ve de ben zevk alamıyorum o da dümdüz yapıyor dönüyor arkasını sonra
- +1 yıl
Anlıyorum, muhtemel gençtir ama , yaşını sormak istiyorum yinede? Birde ikinci üçüncüye devam etme durumu olmuyor mu? Olmuyorsa bile anlamadığım , boşaldiktan sonra nasıl sevismeye senin güzelliklerini emmeye yalamaya , okşamaya ve öpmeye devam etmiyor ki acaba? Yani sadece bir kez boşalmış çok yorgun olmamalı en yorgun halinde bile en azından sarılarak uyusa daha iyi olmaz mı diye dusunceler yer alıyor. Sevisme öncesi günü , çok yoğun ve yorucu olan biri mi?
+1 yılyahu o zaman bırak gitsin yoluna. erkek kıtlığı mı var.
nereden buluyorsunuz böyle uyuzları10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu nu senin ayrtabilmenlazim beceriksizmi başkasını vardiye
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsorun baska kadın degil erkegin psikolojisi olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılsekse düşkün biri denk gelmiyor iyi anlaşalım ya gay ya da senden hoşlanmıyor.
00 Yorumla
+1 yılBence beceremiyor
Kaç yaşında
Nasıl yapıyor ya da neyi yapamıyor tam olarak00 YorumlaMilletin sevgili olur beceremez biz beceririz sevgilimiz olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeceremiyor derken nasıl oluyor hiç mi yapamıyor anlamadım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. beceremediği yönü nedir? içine mi giremiyor? erken mi boşalıyor?
06 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalma sorunu zaten var fakat içimdeyken de zevk alamıyorum isteksiz yapıyor sanki
Soran+1 yılNefes nefese kalıyor ve kaşlarını çatıyor genelde
Soran+1 yılsert ama olmuyor beceremiyor sanki
+1 yılBelki o anlık birşeydir eğer aklında şüphelerin varsa tek çözüm açık açık herşeyi konuşmaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılistekli değildir libidosu düşüktür, ereksiyon problemi vardır sana doyuracak birisi lazım
011 Yorumla
Soran+1 yılDoymuyorum evet
Soran+1 yılAma nasıl istekli olmaz ki hep onu yatağa ben getiriyorum zaten😒😒😒😒
Cevap sahibi+1 yılen son ne zaman orgazm oldun
Cevap sahibi+1 yılerkek arkadaşınla kaç dk sürüyor seks
Soran+1 yılKısa sürüyor
Cevap sahibi+1 yılpeki oral yapıyor mu sana?
Cevap sahibi+1 yılseni doyuracak iliklerine kadar titretecek birisini ister misin
Soran+1 yıloral yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılben harika oral yaparım istersen videomu atabilirim
Soran+1 yılistemem
Cevap sahibi+1 yılpeki tatlım teklif var ısrar yok benim gibisi zor çıkar karşına
+1 yılBence sende uzak dur cinsellik konusunda illaki gelip konuşmak isteyecektir 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bence aşırı heyecandandır bi süre daha birbirinize alışmaya çalışın düzelecektir muhtemelen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Istekli olmaması sağlıksal olabilir ya da alışkanlık boyutuna gelmiş olabilir
00 Yorumla
+1 yılZevk alamıyor olabilir, özgüven eksikliği olabilir. Başka biri de olabilir. İhtimal çok..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbecwren birini bul madem bu konuda iyi ilerdede skinti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sonradan oluşan bir durum mu? Yoksa en başından beri böyle mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaşkası olsa ne olacak ki.. makina aynı... arıza yoksa heryerde çalışir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sevmiyor ama sana mahkum. Kesin tespit ya kaçmaz benden.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen fazla istekli olup onun sen gibi olmasını istiyor olabilir misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen tecrübelisin tabi her seyşmiyimbilrisin evlenince kocan yetmez başkalarına gidersin gibi geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeneyimi ve tecrübesi olmadığı için öyledir biraz zaman ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hayatında başka biri var mı bilmem ama becereksiz olma olasılığı yüksek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Hayatında başkasıda olabilir ya da sen bu işi beceremiyorsun. :D
00 YorumlaNice insan gördüm üstünde elbise yok, nice elbise gördüm içinde elbise yok. 400mt den 12 den vurmaz isem namerdim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbeceremıyorsa baskasının olma ıhtımalı yok bence yol yakınken sen kendıne gore bır erkek bul
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılTövbe Yarabbim soruya sanki kocası isteksizmiş gibi soru soruyor
14 Yorumla- +1 yıl
Ne boş dertlerinizi var
Soran+1 yılha kocam ha sevgilim ne fark eder?
- +1 yıl
Tabi canım fark etmez 😃
- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük olasılıkla. Diğer karının korkusundan kalkmıyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl😞
Belki utanıyordur
76 Yorumla
Soran+1 yılNeyden utanacak yaa
- +1 yıl
Yani utanmaz bencede
- +1 yıl
Benim de o içime giremeyen sevgilim bana deli gibi aşıktı he aldatmıyordu da ama kendi çzgüvensizdi. Vücudunu hiç sevmiyor hep gizliyordu. Kendini hiç beğenmediği özgüvensiz olduğu için şeyi hep iniyordu. Ben zaten çok güzelim o da diyordu sen çok güzelsin diye. Çünkü normal yakınlaştığım erkekler daha öpüşürken boşalıyor benim o bi de hiç boşalmıyordu da ben ondan diyordum niye böylesin diye. Yok ben hiçbir Kızla boşalmadım hayatımda sadece kendim yaparken boşalıyorum diyordu. İşte p*rno bağımlısı klasik. Böyle p*rno bağımlısı erkek çok tanıdım ve orada burada okudum. Bunlar hiç normal birliktelik yaşamayıp hep p*rno 31 yaptığı için gerçekten kızla yatağa girdiklerinde ya sertleşmiyorlar ya da geç boşalma sorunları oluyor. Kötü baya.
- +1 yıl
Profösör olmuşsun
- +1 yıl
Belki banada yardımcı olursun😔
Beğenmiyor seni belli ki
01 Yorumla
Soran+1 yılo zaman ayrılsın
+1 yılDeneyimsiz tecrübesizlik olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyledir
- +1 yıl
Deneyim ve tecrübe kazandır sen ona gel görüş fikir alışverişinde bulunalim neler yapıp yapmadı konusunda
+1 yılBence sen hayatına başkasını alsan daha iyi olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle dusunuyorum
- +1 yıl
Aday adayının adayıyım :)
+1 yılHep mi öyleydi sonradan mı değişti
10 YorumlaÇok ilginç. Terk et o zaman. Bin tane erkek var.
10 Yorumla
+1 yılbeceremiyordaki kasıt nedir?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide senden hoşlanmıyordur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ne kadar suredir birliktesiniz?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu olmayabilir
00 Yorumla Heyecan yapmıştır belki
00 Yorumla
+1 yılBaşka sıkıntıları vardır belki
00 YorumlaDeğiştir onu ondan iş çıkmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılİstekli değilin açılı mı
00 Yorumla
+1 yılsen vermezsen başkası veriri saniridim da öyle
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?