Bir erkegin, atesli libidosu yuksek biri oldugunu dis gorunusu ya da konusmalarindan anlayabilir miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek bunu belli ederse anlayabilirsin yani tabi konusmalarindan da anlarsinda bunu anlamak için erkekle cinsellik konusmalisin ima etmelisin yani erkek bunu sen belli etmeden belki etmez. Cunku yanlış anlaşılacağını düşünür. Cok ateşli libidosu yüksek bile olsa bunu belli etmez. Senin ona verdiğin sinyale göre rahat davranıp davranmayacagina karar verir. Sonra zaten söylediklerinden sana tavırlarından anlarsın. Ama adama asker arkadaşın kankan gibi davranirsan hiç cinsellik ima etmez ya da konuşmazsan karşındaki adam da ona göre kendini frenler konuşmaz sende anlayamazsın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç anlayamazsın ben çok sessiz sakinim ama içim alev alev
Anca kızın bana ne kadar yakınlaşırsa bende o kadar yakınlaşırım
Dışarıya beyefendi içeriye alev ateşiz
Eğer avcı değilse zor anlarsın14 Yorumla
Soran+1 yılHimm. Avci derken😉
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkıyım mı diemm den sonra block atarsın olur mu
Soran+1 yılBuradan soyle işte. Nasilsa gizlisin.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılkonuşmalarla seçersen çook hayal kırıklığı yaşarsın
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye , belli olmaz mi?
Cevap sahibi+1 yılasla neden dersen hiç kimse sekste kötüyüm beceriksizim ya da yüksek biri değilim demez ama sen özellikle cinsel içerikli bir arkadaşlık arıyorsan değişik yollar dene
Soran+1 yılHayir. Evlenmek adina ciddi bir beraberlik arayisi icindeyim. Fakat evlenecegim erkegin de iyi sevisen biri olmasini isterim.
Cevap sahibi+1 yılinan onu istemeyen yok ama konuşarak özellikle yüzyüze konuşarak anlayamazsın
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmasından anlaşılır 🙏
18 Yorumla
Soran+1 yılIyi de, ulkemizde hangi erkege sorsan p. rno yildizi gibi performansim var der😂Herkesinki de 20cm ve uzeri. En az sevisme sureleri de yarim saat🤣😅😆
- +1 yıl
Sen netin peşindesin , böyle birinden uzak mı durmak istiyorsun yoksa böyle birinimi arıyorsun😀
Soran+1 yılNetin pesindesin ne demek?15-17cm kafi😃Erken bosalmasini da istemen tabi ki. Bir de uni mezunu, orta boylu ve sportmen, kasli olmasida tercihim.
- +1 yıl
Oldu yavrum sen şimdi birde zengin olsun dersin 😀 neyse listeye ekleyelim denk gelirse yönlendirelim sana😀😀😀🙏
Soran+1 yılYok para pesinde degilim. Orta halli kafi. Ama egitimli ve sporcu hele de iyi sevisiyorsa hayir demem😅
- +1 yıl
İyi seviştiğini denemeden bilemezsin😀 neye göre iyi kime göre iyi yani belli olmaz , karpuzun bile kıçına vuruyorsunda onda bile arada kelek çıkıyor 😀😀
Soran+1 yılBana gore iyiyse ok🤭
- +1 yıl
O zaman sen deneme yanılma yöntemiyle devam et😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle olmasını mı istiyorsun
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAkrep erkeği olursa kesin öyledir
Soran+1 yılYok basak erkegi
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum sen ne kadar isteklisin
Soran+1 yılBen bu yasa ragmen bakire oldugum icin iyi sevisen erkek isterim. Bu yasa kadar beklemisim sonucta😉Tabi evlilik dahilinde olmasini isterim.
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın peki
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişmeyi uzun ve tutkulu yapıp altında seni kıvrandıran erkek seç
Soran+1 yıl35yasindayim. Iyi de evlilik disi seks dusunmuyorum. Altinda kivrandiracak bir erkek oldugunu nasil anlayacagim ki? Soruyu bu yuzden sordum zaten.🤣
Cevap sahibi+1 yılO yaşa kadar dayanmak çok zor olmuş olmalı 😀
Cevap sahibi+1 yılBunu konuşurken ki ateş ve tutkusundan anlayabilirsin ama en gerçekçi yöntem evlenmeden denemek
Soran+1 yılEvlenmeden bu yasa kadar denememisim bu yastan sonra denemem.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmada belli oluyor genelde
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. anlayamazsın
124 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef oyle😂
Soran+1 yılYok, aradigim kisi iyi sevisen olmali😀
Soran+1 yılAday yok derken, sevdigim biri var fakat kadin gibi naza cekiyor kendini. Pisligin teki yani.
Soran+1 yılYasanmislik ve ilk olunca unutmak zor oluyor
Soran+1 yılYok ben oyle demiyorum. Bu naza ceken pislik oyle diyor. Ona gore tum kadinlar ayniymis. Eski karisi agzina etmis, tum kadinlari ayni saniyor.
Soran+1 yılAdamin agzi yandiysa, niye SADECE benim sevgimi kullandi?
Soran+1 yılYok benden sonra baskalari da oldu onun hayatinda. Hatta birisiyle evlenip bir yil icinde bosandi bile.
Soran+1 yılBen yokum. O yuzden benim, ona karsi adim atmam icin turlu turlu numaralara basvuruyor.
Soran+1 yılDusmuyorum. Duygularimi sevgimi kullanacak cunku. Ilk adimi benim atmami bekliyor. Basindan savmak istediginde de sen istedin sen attin ilk adimi diyecek. Vebal altinda kalmatacak yani. O yuzden ilk adimi benden bekliyor. Daha cok bekler.
Soran+1 yılBin yil yasayacagimizi saniyor.
Soran+1 yılHayatima giren ilk ve son erkek oydu. Tecrubeli sayilmam yani. Ama onu cok iyi taniyorum.
Soran+1 yılBen kolay kolay sevip asik olamiyorum. Sevmeden asik olmadan da kimseyle sevgili olamam.
+1 yılNeden sordun ben oyleym
02 Yorumla
Soran+1 yılMerak
- +1 yıl
Sorablrsn bana
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkeğin, ateşli libidosu yüksek biri olduğunu dış görünüşü ya da konuşmalarından anlayabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat