Sevişme sırasında ne yaparsam şok olur ve çok etkilenir? Deli etmek istiyorum onu. Öyle şeyler yapayım ki hiç unutamasın beni. Görüşleriniz neler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi buraya bir şeyler yazarım yani benim yazdıklarım da nereye kadar gideceksin ki bu senin içinden gelmeli çünkü senin birliktelik yaşayacağını nasıl birisi bilmiyoruz nelerden hoşlanıyor bilmiyoruz yani adamı tanımıyoruz o yüzden taktik verebilmek mümkün değil öyle sürekli internette araştırarak bir yere varamazsın ki ilk önce neden kendi kendine bunu üretemiyorsun bunu düşün
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba 😇
Unutulmaz bir sevişme yaşamak istemeni sevdim. Sevişmede en önemli konu bence oral sekstir. Birçok erkeği mutlu etmeye yeter. Şöyle tutkulu küçük ısırıklar olan bir öpüşme, boynunu öpmen hatta morartmanın ardından önüne diz çökeceksin ve kasıklarını öperek başlayıp devam edeceksin oral sekse. Gözlerinin içine bakarken bir yandan da elinle destekleyerek yapacaksın. Eğer yapmıyor ise saçlarını tutturmalısın mesela. Dilini de çok iyi kullanmalısın bu arada. oral yaparken aynı anda dilinle başını yalamalısın. Bazen elinle git gel yapıp sadece başına dil darbeleri atmalısın. ve mutlaka tesstislerini de yalamalısın. Finalde mümkünse ağzına boşalt ve yut. Olmaz dersen göğüslerine boşaltabilirsin
#tutku20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
17Cevap
iyi bir oral ve konuşkan ol elinle al arkana koy biraz da oraya girsin ve bitişte yut hepsini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBel gamzesine 2 3 defa aralıklı hafif baskı yap her cinsellik düşündüğünde aklına gelirsin aklına kazınır
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayalini kurduğun şeyleri düşün seni tahrik edenler onu da tahrik eder muhtemelen
21 Yorumla- +1 yıl
Yokbe sevmem
Oral yap ve boşalt
Sonra sen üstüne çık o boşalana kadar üstünde dur sonra boşalmasına yakın tekrar oral yaparak rahatlattir00 YorumlaKucagina oturup
Rica etsem beni becerir misin dersen...
Bak nelet oluyor görürsün😅00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. uçak pistini dilinle gez sonra hayaları emerken elını kullanmadan devamını getır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyanı ilerde olurda sevişirsem diyemi taktik istiyon 😀
21 Yorumla
+1 yılBizim için de böyle soru açan bir hatun olucak mı aceba 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKucağına otur kulagina fısılda erkeğim de. bboynunu em sonra oral yap😋
Yazarken bile canım istedi keşke olsaydi bir erkek şimdi.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bu soruyu burada soruyorsan sen bir erkeği yatakta deli edemezsin
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
bir erkek sorsa bu soruyu mesela içine girdikten bir süre sonra kadının en zeck aldığını hissettiğin bir anda içinden çıkıp kadına oral yap desem bunu kaç kişi uygulayıp başarılı olabilir içinden çıktığı vajinayı iştahla yalayıp kadının nefesini keser mesela bu söyleyerek duyarak yapılacak bir şey değildir deneyimleyip tecrübe edilmelidir
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılRektal tuşe yaptın mı ömrü billah unutulmaz olursun evladım.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Victory4 yok ben doktorum parnagi ben atıyorum çok hoşuna gittiyse seni de aradan cikartabilirim
Cevap sahibi+1 yıl@Victory4 cahil cahil konuşma o yüzden eşcinseller 50 yaşından sonra başlıyor seks yapmaya öyle değil mi cehalet had safhada
+1 yılKucak dansı
Yüze nosalma
2. Erkek
Grup iste00 YorumlaHaz çok önemli içinden geldiği gibi davran zaten deli edersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. somurur gibi oral yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Ağzına al güzel bir oral yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen oral yapıyorum boşalana kadar
21 YorumlaBöyle tutkulu kadin kaldımı bea
00 YorumlaHayal gücü önemli😉
03 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oral
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu zaten yapıyorum
Soran+1 yılEvet
+1 yılmutlu et yeter ama cinsellik uzaklaştıraiblirde
11 Yorumla- +1 yıl
Neyyy
+1 yılVajinanı vakumlatırken saçlarıyla oyna
00 Yorumla
+1 yılBabana sor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. boynunu yala ve em
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen oral yapıyorum.
31 Yorumla- +1 yıl
Yutuyjm. usun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım