Sizce bunun nedeni nedir? Ben aseksüelim ama birisi kuyruk sokumuma ve popoma dokunduğunda inanılmaz tahrik oluyorum. İlkokul öğretmenim de tahta cetvelle popomuza vururdu, ondan da çok şaplak yedim ve ailem de bana sinirlendiğinde popoma şaplak atarlardı. Sizce küçükken çok şaplak yediğim için bu durum beni şimdi tahrik ediyor olabilir mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sen aseksuel falan degilsin sadece yibaz ailen ve cevren yüzünden oyle sanıyorsun.
Ama inan şaplaktan başka bir şey de beni tahrik etmiyor ve hoşuma da gitmiyor. Mesela biriyle öpüşürken falan hiç zevk almıyorum
Erkek seçimlerinle ya da ilişkinin gidişatıyla da alakalı olabilir.
Aseksüel değilsin
Hükmedilmeyi seviyorsun
Sana hükmedecek birisi lazim
güç gösterisi.. erkekler gücü göstermeyi kadınlarda gücü görmeyi hissetmeyi sever
sadece popona şaplaklamı tahrik oluyorsun klitosine dil atsa erkek arkadaşın tahrik etmez mi?
Kesinlikle öyle hoca ceza olarak başka vuracak yer bulamamış mı
Valla doğru dedin😀 ama büyükler popodan sinir geçmiyo diye galiba çocuklara ceza olsun diye popoya şaplak olayını çok tercih ediyorlar
Aşırı tahrik ediyor mu peki sert şaplak
Evet kesinlikle
Yak kaç pekş
Kadınların hoşuna gidiyor genelde nedense. Bende elimin izinin çıkması, iz bırakmaktan tahrik oluyorum. Vurdukça inlemesi filan.
Evet beni de tahrik ediyor. Ailem falan da eskiden çok atardı
Hayır. Birincisi aseksüel değilsin. İkincisi popoya vurulan şaplaklar klitorisi etkiler ve uyarır. Ondandır.
Aseksüel olmadığımı nerden anladın, öpüşmek vs. hiç hoşuma gitmiyor. Bi tek şaplak olayı beni tahrik ediyor. Seksüel biri olsam diğer eylemlerin de hoşuma gitmesi gerekmez mi?
Hayır gerekmez. Sen cinsel ilişkiden iğreniyor olabilirsin ama bu seni aseksüel yapmaz. Aseksüel o zaman olursun ki, klitorisin okşansa hiç bir şey olmamış gibi davranman olur.
Şaplaktan zevk alman klitorisinin aktif olduğunu gösteriyor
Aseksüel değilsin mazoşistsin
O ne oluyor
o zaman bir şaplak da benden gelsin sana :)
Olsun, sadece şaplakla da hayat geçer
yok ondan degil baska şeylerden
Sen ciddi misin
arada canın çekerse ara
Etmiyor
tahrik oluyorum
Aseksüel nedir?
al sana şaplak 👋