Çok boşalmasının nedeni şunlar olabilir, boşalmayıp kendini tutması ve birikmesi ya da seni çok fazla arzulayip vücudunun sperm üretmesi.. rahatsız mısın ki bu durumdan?
Erken boşalmasından rahatsızım. Dün gece arabada oral seks yaptım en fazla 20 saniye sürdü. Boşaldıkça boşaldı çeşme gibi aktı. Erken boşaldığı için kızdım, napayım çok iyi yapıyorsun dedi. Sizce sorun kendisinde değil mi? Erkekler oral sekste kendisini tutamıyor mu?
Ouvv. Bu sıkıntı.. hayır be bana 1 saat yapsan tık demem :) erken boşalması senin için ciddi problem.. tek taraflı zevk olur. Diğer taraf ise tatmin edilemez..
Evet zevk alamıyorum. Kendisini ejderha sanıyor dünyanın en iyi seks yapan erkeği sanıyor oral seks performansı 20 saniye. Ben kızınca da çok yorgunum dün gece uyumadım halsizim gibi şeyler söylüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Partnerinizde hipospermi denen durum olabilir. Normal bir erkeğe göre daha fazla menü üretmesi durumudur. Sebebi ise tam olarak bilinmiyor
ben de bunu yaşamak için bir kaç gün depoyu fulluyorum. sonra itfaiyeeee
Yani bir kaç gün mastürbasyon yapmıyorsun, biriktiriyorsun?
evet. sonra baya fışkırıyor. yüze fışkırmayı seviyorum
Zevkini cikart. Sikayet etme. 1damlasini bulamayanlar var
Hayırlısı kendi hayal dünyada yaşaman güzel
Jsbsksjsjsjs sevgilim şu an yanımda uyuyor 💖❤️ sen tiktok izleyip çay içmeye devam et 🍓🍓
İyi işte daha ne istiyosun ;)
Peki normal mi bu?
Çok boşalmasının nedeni şunlar olabilir, boşalmayıp kendini tutması ve birikmesi ya da seni çok fazla arzulayip vücudunun sperm üretmesi.. rahatsız mısın ki bu durumdan?
Erken boşalmasından rahatsızım. Dün gece arabada oral seks yaptım en fazla 20 saniye sürdü. Boşaldıkça boşaldı çeşme gibi aktı. Erken boşaldığı için kızdım, napayım çok iyi yapıyorsun dedi. Sizce sorun kendisinde değil mi? Erkekler oral sekste kendisini tutamıyor mu?
Ouvv. Bu sıkıntı.. hayır be bana 1 saat yapsan tık demem :) erken boşalması senin için ciddi problem.. tek taraflı zevk olur. Diğer taraf ise tatmin edilemez..
Evet zevk alamıyorum. Kendisini ejderha sanıyor dünyanın en iyi seks yapan erkeği sanıyor oral seks performansı 20 saniye. Ben kızınca da çok yorgunum dün gece uyumadım halsizim gibi şeyler söylüyor.
Sanmam.. erken boşalma problemi olabilir, ya da sadece kendi zevkini düşünüp hemen boşalması olabilir, ya da en yaygın olani bencil olabilir.
Bende aynı içeriden gelen bir şey bu
Nereye bosaldıgına baglı kanks
abartmasan
Hiç abartmıyorum pantolonun ön kısmı ıslandı bayağı
canım ıslanır o ama lıtrelerce yani bir bardak kadar bile degildir
içiver sende :P
Tedavi olması lazım
Yaa ne güzel aşko daha ne istiyorsun :)